ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Πήγαινε κάτω

ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Melitsa Την / Το Τρι Οκτ 09, 2007 6:41 pm

1. Αν είσαστε γεννημένος την 1η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Μάγος. Είναι η πρώτη κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας και συμβολίζει την αντίληψη, την επικοινωνία & τη μαγεία. Έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή, σας αρέσουν οι νέες ιδέες, είσαστε διπλωμάτης & τα καταφέρνετε σε οποιαδήποτε δυσκολία εύκολα. Είσαστε ευγενικός, εσωστρεφής & δεν σας λείπει η φαντασία.

2. Αν είσαστε γεννημένος τη 2η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Ιέρεια. Συμβολίζει τα μυστικά και κρυμμένα πράγματα, την εχεμύθεια χωρίς όμως εμπιστοσύνη & το ψέμα. Η μοίρα σας κρύβει δυσκολίες. Πολλές φορές επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Επίσης περιλαμβάνει κρυμμένες ασθένειες και προβλήματα υγείας.

3. Αν είσαστε γεννημένος την 3η ή 30η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Αυτοκράτειρα. Συμβολίζει την εξυπνάδα, επιτυχία, τελειότητα, πραγματοποίηση ονείρων. Εκπέμπετε γοητεία, ευσπλαχνία αλλά και εγωισμό. Σας αρέσουν τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Η ζωή σας θα έρθει σε ισορροπία μετά τα 30 σας χρόνια.

4. Αν είσαστε γεννημένος τη 4η ή 31η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Αυτοκράτωρ. Συμβολίζει την υλική επιτυχία, πλούτη, σοφία, ισορροπία, πείσμα, δυνατή θέληση, συνεχή ενέργεια, επιθυμία να οδηγείτε και να τα καθορίζετε όλα εσείς. Η ζωή σας είναι όμορφη και ισορροπημένη.

5. Αν είσαστε γεννημένος τη 5η ή 23η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Ιεροφάντης - Ο Αρχιερέας. Συμβολίζει σοφία, εξυπνάδα, μυστήριο. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, επιτυχία μετά από προσπάθεια στις επιχειρήσεις και στο γάμο σας.

6. Αν είσαστε γεννημένος την 6η ή 24η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Οι Εραστές. Συμβολίζει τον έρωτα, τη δυνατότητα επιλογής, και το πάρσιμο μιας δύσκολης απόφασης. Δεν είναι θετική κάρτα ταρώ γιατί αφορά δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της ζωή σας. Αναποδιές και διπλό γάμο (σύζυγο και εραστή ή δύο φορές γάμος).

7. Αν είσαστε γεννημένος την 7η ή 25η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Το Άρμα. Συμβολίζει την επιτυχία, το ταλέντο, τους ευκολοδιάβατοι δρόμους, τη φαντασία, την ανυπομονησία, έξαρση και τη διδακτορική συμπεριφορά. Επιτυχία σε ενέργειες που ξεκινούν την 7η ημέρα του μήνα.

8. Αν είσαστε γεννημένος την 8η ή 26η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι
Η Δικαιοσύνη. Συμβολίζει την ισορροπία, τιμιότητα, αγνότητα, δίκαιη ενέργεια, επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο ή στις τέχνες. Δεν εμπιστεύεστε όμως εύκολα και χάνετε τις ισορροπίες εύκολότερα.

9. Αν είσαστε γεννημένος την 9η ή 27η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σαςαντιπροσωπεύει είναι Ο Ερημίτης. Συμβολίζει το διαλογισμό, την απομόνωση, τη σοφία και την πειθαρχεία. Δεν είσαστε ομαδικός τύπος ανθρώπου αφού τα καταφέρετε καλύτερα μόνος σας. Θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά προβλήματα με επιτυχία αν δείξετε υπομονή. Πεισματάρης, προβλήματα εξαιτίας της ανυπομονησίας, καθυστερήσεις.

10. Αν είσαστε γεννημένος τη 10η ή 28η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Τροχός. Συμβολίζει τις συχνές αλλαγές, μετακομίσεις, ζηλευτή μοίρα, τύχη. Παιχνίδια τύχης, κέρδη και σπατάλες ταυτόχρονα. Είσαστε άνθρωπος με κουράγιο και θάρρος, και δεν φοβάστε να πάρετε θέση και να ενεργήσετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σταματήστε να είσαστε παθιασμένοι, στρεσαρισμένοι, ασταθείς.

11. Αν είσαστε γεννημένος ημέρα 11, 29 οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σαςαντιπροσωπεύει είναι Η Δύναμη. Συμβολίζει το θάρρος, δύναμη, αποφασιστικότητα, συναισθηματικό εγκλοβισμό, λανθασμένη χρήση της δύναμής σας. Επιτυχία χωρίς δυσκολίες, γυναικεία βοήθεια, απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

12. Αν είσαστε γεννημένος την 12η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Κρεμασμένος. Συμβολίζει τη ψυχική θυσία. Δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Δύσκολη μοίρα. Απογοήτευση, εξάρτηση, προβλήματα υγείας.

13. Αν είσαστε γεννημένος ημέρα 13 οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σαςαντιπροσωπεύει είναι Ο Θάνατος. Συμβολίζει τα σπάσιμο το δεσμών με το παρελθόν για ένα νέο ξεκίνημα. Προσοχή στη μελαγχολία και την απαισιοδοξία που σας κυριεύει. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και και καθαρίστε το κακό από τη ρίζα για να έχετε επιτυχία.

14. Αν είσαστε γεννημένος ημέρα 14 οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Εγκράτεια. Συμβολίζει την υγεία, ευτυχία, ισορροπία, τον φύλακα άγγελο. Μην είσαστε εγωιστές αν θέλετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Λειτουργείστε ομαδικά και θα επιτύχετε. Μη κατακρίνετε, μην δείχνετε τόσο έντονα τη δυσαρέσκεια σας και θα δείτε ότι όλα με τον καιρό θα φτιάξουν.

15. Αν είσαστε γεννημένος τη 15η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Διάβολος. Συμβολίζει την επιθυμία της κυριαρχίας, του έρωτα και του χρήματος. Έχετε ελεύθερο πνεύμα, σας αρέσει να κριτικάρετε, να κατακρίνετε, να κυριαρχείτε. Είσαστε εγωιστής και γοητεύεστε με τα φαινόμενα που δεν μπορείτε να καταλάβετε αμέσως. Να είσαστε λιγότερο κυριαρχικός, περισσότερο αλτρουιστής και τότε θα τα καταφέρετε.

16. Αν είσαστε γεννημένος τη 16η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Πύργος. Συμβολίζει τις απότομες αλλαγές κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Επηρεάζεστε από τη μοίρα σας, προσπερνάτε τα προβλήματα, προσπερνάτε τα προβοκάτσια. Γεγονότα που δεν περιμένετε, θα συμβούν, όπως θάνατος αγαπητού σας προσώπου. Αλλαγή ή χάσιμο ενός σπιτιού. Να είσαστε γενναίοι και να προβλέπετε τι θα μπορούσε να γίνει.

17. Αν είσαστε γεννημένος τη 17η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σαςαντιπροσωπεύει είναι Το Άστρο. Συμβολίζει την επιτυχία, τύχη, αρμονία, προστασία του φύλακα αγγέλου. Αποφύγετε να κάνετε πλάνα για απολαβή υλικών αγαθών. Να είσαστε αλτρουιστές και θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

18. Αν είσαστε γεννημένος τη 18η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Σελήνη. Συμβολίζει τη φαντασία, συναισθηματισμό, ευαισθησία, γενναιοδωρία. Η ζωή σας είναι γεμάτη με αλλαγές και, βαθιά αισθήματα αλλά έχετε κρυφούς εχθρούς.. Αν δεν επηρεαστείτε από κανέναν και εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις τότε θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

19. Αν είσαστε γεννημένος τη 19η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Ήλιος. Συμβολίζει τη ζεστασιά, επιτυχία, υπερηφάνεια, πείσμα, αναγνώριση, τύχη. Προσοχή στην υπέρμετρη υπερηφάνεια.

20. Αν είσαστε γεννημένος την 20η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Η Κρίση. Συμβολίζει ευχάριστες εκπλήξεις, βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε, συγχώρεση. Για να έχετε επιτυχία δεχθείτε τη πραγματικότητα.

21. Αν είσαστε γεννημένος την 21η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Κόσμος. Συμβολίζει την εκπλήρωση των ονείρων σας. Είναι μία κάρτα ξεχωριστή που μπορεί να σας εκπληρώσει οποιαδήποτε επιθυμία αρκεί να μην είσαστε απαισιόδοξος & απομονωμένος.

22. Αν είσαστε γεννημένος την 22η ημέρα οποιουδήποτε μήνα, η κάρτα ταρώ που σας αντιπροσωπεύει είναι Ο Τρελός. Συμβολίζει τη περιπέτεια, πάθος, επιθυμία για οποιοδήποτε ταξίδι. Για να έχετε επιτυχία πρέπει να είσαστε πιο σταθερός, να σκέφτεστε περισσότερο πριν ενεργήσετε, να παραμερίσετε τη υπερηφάνεια σας.

_________________
"However far away, I will always love you,
I will always love you..."
Melitsa
Melitsa
Στρατηγος
Στρατηγος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 495
Ηλικία : 34
Επάγγελμα : Αρχιτέκτονας
Registration date : 18/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Πεμ Ιουλ 17, 2008 1:01 pm

Βασικα αν ξεκινησεις χρησιμοποιωντας την Μεγαλη Αρκανα ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα. Αν συγκεντωθεις και δεν αφησεις τιποτα να σου αποσπα την προσοχη, μπορεις να διαλεξεις μια καρτα για βοηθεια στον διαλογισμο (να συγκεντρωθεις δηλαδη στον συμβολισμο, την εικονα κλπ, εχουν απιστευτα συμβολα και λεπτομερειες). Καποια στιγμη καταλαβαινεις οτι ορισμενες καρτες σου ασκουν μεγαλυτερη ελξη και ειναι πιο κοντα στην ψυχοσυνθεση σου. Βοηθαει πολυ να διαβασετε 2-3 βιβλια για να δειτε και τι μυθοι υπαρχουν πισω απο τις εικονες, καθως και το να ξεκινησετε με μια απλη τραπουλα, πχ Θωθ, ωστε αυτες να ειναι ξεκαθαρες.

(Ναι, καποια εχει κολλημα μ αυτα...)

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από basw... Την / Το Πεμ Ιουλ 17, 2008 2:02 pm

δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτα! με φοβιζουν λιγο, ειλικρινα!
basw...
basw...
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4158
Ηλικία : 32
Tόπος : αθηνα
Επάγγελμα : νηπιαγωγος
Registration date : 27/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Πεμ Ιουλ 17, 2008 2:25 pm

Εγω στην αρχη το εκανα για πλακα, επειδη μ αρεσαν οι ζωγραφιες κιετς (πολυ ωριμο, το ξερω). Αλλα τελικα εχω καταληξει οτι δεν ειναι παιχνιδι. Και πλεον ενω ξεκινησε σαν χομπυ, ειναι κατι που βοηθαει σε διαφορες καταστασεις...Αλλα αυτο ειναι απλα η σκεψη μιας μικρης ονειροπαρμενης που σε σε εναν νεραιδοκοσμο (εγω ειμαι αυτη) οποτε μη μου δινετε πολλη σημασια.

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από fotgeo Την / Το Πεμ Ιουλ 17, 2008 4:41 pm

ποτε θα μου τα ριξεις?
fotgeo
fotgeo
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ηλικία : 33
Tόπος : πειραιας
Επάγγελμα : β.λογιστη-μανικιουρ/πεντικουρ/ονυχοπλαστικη/μακιγιαζ+φρυδι+μονιμες βλεφαριδες!
Ατάκα : βαλε διαολε
Registration date : 10/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Zozephin Την / Το Πεμ Ιουλ 17, 2008 9:26 pm

ααααα θέλω και γω να μου τα ρίξεις!!!
Zozephin
Zozephin
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1697
Ηλικία : 32
Tόπος : Alimos -Athina
Επάγγελμα : Designer
Registration date : 15/05/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Πεμ Ιουλ 17, 2008 11:44 pm

Μια μια, μπειτε στη σειρα και καντε συγκεκριμενες ερωτησεις παρακαλω. επισης αν ειναι να κανουμε σοβαρη δουλεια δειξτε μου καμια φωτο σας να χω να συγκεντρωνομαι, αλλιως εχουμε και την πασιεντζα των windows.

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από fotgeo Την / Το Πεμ Ιουλ 17, 2008 11:52 pm

εμενα με βλεπεις κ απο το facebook οποτε βαλε μπροστα!!
fotgeo
fotgeo
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ηλικία : 33
Tόπος : πειραιας
Επάγγελμα : β.λογιστη-μανικιουρ/πεντικουρ/ονυχοπλαστικη/μακιγιαζ+φρυδι+μονιμες βλεφαριδες!
Ατάκα : βαλε διαολε
Registration date : 10/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Παρ Ιουλ 18, 2008 12:03 am

Γιες μαι ντιαρ, τι θα θελατε να μαθετε ακριβως? αλλιως το μονο που μπορω να μαθω απο μονη μου μυριζοντας τα λεπτα μου δαχτυλα ειναι αν εισαι καλο παιδι, τι σου αρεσει, τι χαρακτηρας εισαι, αν εχει γινει κατι συνταρακτικο (πχ αν σε απηγαγαν ποτε εξωγηινοι και τετοια) αλλα αυτα τα ξερεις ηδη, το πολυ πολυ να μαθω εγω τι τυπος εισαι, που δεν νομιζω οτι ειναι το φλεγον θεμα της ζωης σου. Very Happy

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Zozephin Την / Το Παρ Ιουλ 18, 2008 1:11 am

Και μένα μπορείς να δεις την σκατόφατσά μου στο facebook oπότε βάλε μπροσ και πες μου για τα αισθηματικά και καριέρα!!
Zozephin
Zozephin
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1697
Ηλικία : 32
Tόπος : Alimos -Athina
Επάγγελμα : Designer
Registration date : 15/05/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από basw... Την / Το Παρ Ιουλ 18, 2008 1:18 pm

ειστε τελειως τρελες!!!
basw...
basw...
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4158
Ηλικία : 32
Tόπος : αθηνα
Επάγγελμα : νηπιαγωγος
Registration date : 27/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από lou Την / Το Παρ Ιουλ 18, 2008 2:18 pm

Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ!!!
μαυρη μου πεταλουδιτσα πως ειπαμε σε λενε???
εχω κ εγω facebook αλλα τις εβγαλα τις φωτογραφιες!θα ανεβασω ξανα μια με τον κωστα κ θα μου πεις τη μοιρα μου ναι??
εμενα με ενδιαφερει να μαθω τι χαρακτηρας ειμαι επειδη δεν με ξερω καθολου...
επεισης θελω να μαθω αν θα καταφερω τιποτα στον επαγγελματικο τομεα βραχυχρονα κ μακροχρονα...
κ τελος θελω να μαθω αν ο κωστακης μου ειναι οντως το αγγελουδι που φαινεται ή αν ειναι πολυ μεγαλος υποκριτης...επειδη ειναι πολυ καλος για να ειναι αληθινος κ φοβαμαι μην ειναι ενα ψεμα!
επεισης θελω να μαθω αν μαγαπαει πραγματικα κ αν θα καταληξουμε μαζι για παντα!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ! bounce
lou
lou
Στρατηγοπουλο
Στρατηγοπουλο

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3860
Ηλικία : 34
Tόπος : θεσ/νικη
Ατάκα : A moment in a million years, callled life
Registration date : 13/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από fotgeo Την / Το Παρ Ιουλ 18, 2008 2:47 pm

μανταμ ζαιρα!!!!ερχεται στο φορουμ σας ολο το 24ωρο....
fotgeo
fotgeo
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ηλικία : 33
Tόπος : πειραιας
Επάγγελμα : β.λογιστη-μανικιουρ/πεντικουρ/ονυχοπλαστικη/μακιγιαζ+φρυδι+μονιμες βλεφαριδες!
Ατάκα : βαλε διαολε
Registration date : 10/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από Επισκέπτ Την / Το Παρ Ιουλ 18, 2008 4:38 pm

Προς το παρον θα πρεπει να αρκεστειτε στην μανταμ Μύρα Very Happy
Συντομα κοντα σας με εγκυρες προβλεψεις.

Επισκέπτ
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από basw... Την / Το Σαβ Ιουλ 19, 2008 3:17 pm

μυρα σε λενε???επιτελους...
basw...
basw...
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4158
Ηλικία : 32
Tόπος : αθηνα
Επάγγελμα : νηπιαγωγος
Registration date : 27/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Δημοσίευση από elbono Την / Το Σαβ Ιουλ 19, 2008 9:57 pm

και γω θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαρεσουν πολυ αυτα κ το θεμα ειναι οτι τα πιστευω αλλα δεν ετυχε νασχοληθω ποτε!λοιπον στο acebook με βλεπεις...και θελω να μαθω τι θα γινει στο αμεσο μελλον...με δουλεια-με το αγορι μου-και με τη μαμα μου....και γιατι λεει οτι οποιος γεννηθηκε τη 16η μερα θα χασει αγαπημενο του προσωπο???λιγο φοβηθηκα!!!φανταστικη μυρα μου θα αναμενω....
elbono
elbono
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2328
Ηλικία : 34
Tόπος : ******
Ατάκα : ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ...
Registration date : 04/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης