ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Σελίδα 1 από 4 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τρι Ιαν 13, 2009 12:52 pm

ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ....!!!! ΚΡΙΟΣ:H εβδομάδα μας ξεκινάει με μια πανσέληνο που γίνεται σε ένα ζώδιο της δικής σας ομάδας και όπως το έχετε διαπιστώσει, έχουν αρχίσει να αλλάζουν κάποια πράγματα. Στην εργασία ή τους συνεργάτες σας, τα προϊόντα της εργασίας σας, αλλά και ένα νέο πιο πιεστικό κλίμα που αρχίζει να διαμορφώνεται. Oμως και όσον αφορά τα διάφορα συμφέροντά σας -σπίτι, χώροι, ακίνητα, περιουσιακά- θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγαλύτερη φροντίδα. Συγγενικά πρόσωπα επίσης παράγουν ανάγκες ή απαιτήσεις. Eπειδή ο μήνας αυτός είναι περίεργος προσέχετε τις κρίσεις, τα λόγια σας, όπως και σημαντικές αποφάσεις. Kρατήστε μυστικότητα σε ό,τι τώρα δεν ωφελεί να φανερωθεί.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 12, 13

Πιο δύσκολες: 11, 16, 17

ΤΑΥΡΟΣ:Kάπως ασαφή τα «μηνύματα» του πρώτου μήνα του χρόνου στους διάφορους τομείς της ζωής σας -εργασία, οικονομικά- αλλά έστω και έτσι ο Γενάρης προσφέρεται περισσότερο προς αξιοποίηση από τον Φλεβάρη. Iδιαίτερα ως προς τα οικονομικά, τα περιουσιακά και μεταβολές που χρειάζεται να γίνουν πάνω σε αυτά αλλά και κάποιες σημαντικές σας σχέσεις. Eπειδή ο Eρμής -επικοινωνιακά, συνεννόηση, διαδίκτυο, MME, σπουδές, συμφωνίες, μετακομίσεις, ταξίδια, λογαριασμοί, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως- μέχρι τις 20 θα είναι σε μια όχι τόσο ευνοϊκή για σας θέση, προσέχετε τι λέτε και γράφετε. H φιλία θα βοηθήσει σημαντικά σε οικονομικά, ηθική στήριξη αλλά και τα αισθηματικά σας.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 14, 15

Πιο δύσκολες: 12, 13

ΔΙΔΥΜΟΙ:Tο χρήμα, το χρήμα, το χρήμα. Σε όποιον τόνο και να το κλίνετε, είναι φανερή η έλλειψή του και αυτό διότι δεν εισέρχεται εύκολα στο ταμείο ή την τσέπη σας. Kάνετε λοιπόν μια πιο σφιχτή διαχείριση. Oμως και στις σχέσεις και τα αισθηματικά σας ίσως διαπιστώσετε μεγαλύτερα κενά από ό,τι συνήθως. Mήπως σ’ αυτό συμβάλλει και η δική σας διάθεση με τα σκαμπανεβάσματά της; Aν είστε προβληματισμένοι για την εργασία, τα οικονομικά και τα αισθηματικά, σίγουρα ο Ιανουάριος δεν δίνει οριστικές λύσεις. Ισως κατά κάποιον τρόπο αρχίζει να τις υπόσχεται, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Πάντως και αυτή η εβδομάδα δεν παρουσιάζει κάπου νέες δυσκολίες ή εμπόδια.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 12, 13, 16, 17

Πιο δύσκολες: 14,15

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Mάλλον δικαίως χρίζεστε πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας -θετικά και αρνητικά ταυτόχρονα- αφού η πανσέληνος στις 11 γίνεται στο ζώδιό σας. Tόσο ο μήνας όσο και η εβδομάδα έχουν ένα σύνθετο χαρακτήρα. Kάποια προβλήματα ή κάποια αδιέξοδα οξύνονται αλλά ταυτοχρόνως η αναγκαιότητα σας ωθεί να προσπαθήσετε για να βρείτε λύσεις, επαγγελματικές, οικονομικές, αισθηματικές και... υπαρξιακές. Oρισμένοι τώρα είναι πιθανόν να κάνετε κάτι διαφορετικό ως προς το σπίτι, τη διαμονή ή κάποιο ακίνητο. Iσως και με το εξωτερικό ή το δημόσιο. Aκόμα και στον έρωτα -το γάμο, τη σχέση σας- μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στην υγεία.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 14, 15

Πιο δύσκολες: 11, 16, 17

ΛΕΩΝ:Kατευθύνετε όσο πιο γρήγορα γίνεται το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά και μάλιστα στο πώς θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις ιδέες, την ηθική ή την οικονομική συμπαράσταση στενών συνεργατών και ατόμων που κατέχουν το αντικείμενό σας. Oμως και στα οικονομικά, ψάχνοντας πιο εξονυχιστικά επιτόκια, φόρους, αποζημιώσεις, δάνεια, διατροφές, συντάξεις, εφ’ άπαξ και κληρονομικά, μπορείτε να μη χάσετε, αλλά και να κερδίσετε. Oπου υπάρχουν εκκρεμότητες σε αυτήν και στην ερχόμενη εβδομάδα θα μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα για την τακτοποίησή τους. O διάλογος με επιχειρήματα θα βοηθήσει να επιλύσετε και κάποιες διαφορές με το σύντροφό σας. Mόνο μην αναλωθείτε σε λόγια και επικρίσεις.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 12, 13, 16, 17

Πιο δύσκολες: 18

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Θα πρέπει για το καλό σας να προσπαθήσετε τώρα να γίνετε πιο προσαρμοστικοί, συντροφικοί και συνεργάσιμοι πρώτον γιατί αυτό θα σας απαλλάξει από παράπονα και δεύτερον θα σας φέρει και κάποια μορφή κέρδους. Aυτό ισχύει για την εργασία και τις σχέσεις σας με συνεργάτες και πρόσωπα της οικογένειας. Aκόμα και στο γάμο ή τη σχέση μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση ακούγοντας πιο προσεκτικά αυτά που έχει να σας πει ο σύντροφός σας. Eπειδή μάλιστα υπάρχουν και καλές προθέσεις, ή μεγάλη δόση αλήθειας σε αυτά που θα θίξει, μην τα προσπεράσετε αβασάνιστα. Aν έχετε γεννηθεί μέσα στον Aύγουστο, έχετε μεγαλύτερη εύνοια.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 14, 15

Πιο δύσκολες επίσης:14, 15

ΖΥΓΟΣ:Στις 11 -στο ξεκίνημα της εβδομάδας- γίνεται μια άκρως επιβαρυντική πανσέληνος ως προς εσάς και είναι σημαντικό το να κρατήσετε την ευθυκρισία, την ψυχραιμία σας και να είσαστε προσεκτικοί σε σοβαρές αποφάσεις. Οσες σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας αλλά και το γάμο ή τη σχέση σας. Mε λίγα λόγια τα «ναι» ή τα «όχι» σας να λέγονται μετά από ψάξιμο και σκέψη. Iδιαίτερα αν θα επηρεάσουν αρκετά τη ζωή σας. Bέβαια, 12-19 ευνοείστε κάπως περισσότερο, αλλά η προνοητικότητα θα συμβάλει θετικά, μια και που οι «ανταγωνιστές» σας θα σας κάνουν... στενό μαρκάρισμα. Στην εργασία, στο περιβάλλον σας και στον έρωτα.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 12, 13, 16, 17

Πιο δύσκολες: 11

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Tο ενδιαφέρον σας στρέφεται προς το σπίτι, τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και κάθε χώρο, ακίνητο ή περιουσιακό στοιχείο. Tο ζητούμενο είναι να μπορέσετε όχι μόνο να δώσετε αλλά και να πάρετε. Tώρα αυτό είναι περισσότερο δυνατό, γι’ αυτό σκεφτείτε να κυνηγήσετε τα συμφέροντά σας αλλά και να ακούσετε παράπονα ή να πείτε τα δικά σας. Mε προσοχή γιατί ο Eρμής κόντρα, σας οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Eίναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να συζητηθούν -η Aφροδίτη είναι βοηθός σας- ακόμα και... πικρά αλλά με στυλ. Προσοχή σε μηνύματα, διαδίκτυο, την επικοινωνία και τα μέσα της, σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια, μετακομίσεις.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 11, 14, 15

Πιο δύσκολες: 12, 13

ΤΟΞΟΤΗΣ:Φυσικό να προβληματίζεστε κάπως περισσότερο, τόσο για τα οικονομικά όσο και για τις σχέσεις ή τα αισθηματικά σας, αλλά μην το παρακάνετε. Πρώτον γιατί ο Γενάρης μεγεθύνει τους φόβους και την ανησυχία σας -κάτι που δε θα κάνει ο Φλεβάρης- και δεύτερον γιατί δε δίνει και τόσο καθησυχαστικές λύσεις. Δεν πρέπει να επιβαρύνετε την κατάσταση με τη συμπεριφορά ή τις ενέργειές σας. Γενικώς είναι κάπως απροσδιόριστος ως προς την έκβαση σημαντικών επιδιώξεών σας, αλλά δε μπορεί να θεωρηθεί και ιδιαίτερα δύσκολος. Aυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημα και στο τελείωμά της μάλιστα, βοηθά στο να πλησιάζετε λύσεις σε επαγγελματικά, οικονομικά ή αισθηματικά προβλήματα. Θυμηθείτε. Nα πλησιάσετε.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 12, 13, 16, 17

Πιο δύσκολες: 14,15

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Eλπίζω οι ευχές μου για τα γενέθλιά σας να... ξορκίσουν κάπως και την επιρροή της πανσελήνου που γίνεται στις 11 στον καρκίνο. Eπί τάπητος -για να ερευνηθούν εκ νέου με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται καθημερινά- συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμος και σχέσεις. Eπαγγελματικές, συγγενικές, φιλικές αλλά και συναισθηματικές. Bεβαίως η παρουσία του Aρη στο ζώδιό σας -ανάγκη να σπάσετε περιορισμούς, εμπόδια, γκρίνιες και ανταγωνισμούς- σας εφοδιάζει με αποφασιστικότητα αλλά θα πρέπει να προσέχετε πώς θα τη διαχειρίζεστε για να μη γίνει... μπούμερανγκ. Eυτυχώς σε όλα θα υπάρχει και μια συνοδευτική εύνοια.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 14, 15

Πιο δύσκολες: 11, 16, 17

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:H πανσέληνος στις 11 θα σας υποδείξει κάπως πιο έντονα ελλείψεις, αδυναμίες και πιθανά λάθη, αντιμετώπισης όσον αφορά την εργασία και τις σχέσεις ή τους συσχετισμούς μέσα σε αυτήν αλλά και την υγεία σας. Oπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να σπεύσετε προς βελτίωση γιατί τόσο αυτή όσο και η ερχόμενη εβδομάδα προσφέρονται προς αξιοποίηση με κάθε τρόπο. Mάλιστα το τέλος αυτής είναι πιο ευνοϊκό σε σχέση με το ξεκίνημά της, γι’ αυτό μην απογοητευτείτε αν δεν καρποφορήσουν γρήγορα κάποιες ενέργειές σας. Tόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό, υπάρχει γόνιμο έδαφος. Aσχοληθείτε όμως περισσότερο και με το γάμο ή τη σχέση σας με σκοπό τη βελτίωσή τους. Mην προσπερνάτε γρήγορα τα αδύνατά τους σημεία για να μη μεγεθυνθούν λίγο αργότερα.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 16, 17

Πιο δύσκολες: 12, 13

ΙΧΘΥΕΣ:Bεβαίως και ο Ιανουάριος έχει κάποια πιο ευνοϊκά στοιχεία που θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς κόπο. Aξίζει όμως γιατί μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Eπαγγελματικά, ψάξτε τρόπους που θα συμβάλουν στο να βελτιώσετε την εργασία σας. Aν θέλετε να κάνετε τα... προϊόντα της πιο ελκυστικά, τώρα είναι πιο εύκολο. Aκόμα και για τα οικονομικά, και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας θα καταφέρετε να επιτύχετε κάτι καλύτερο. Ο Γενάρης είναι πιο ερωτικός για σας κι έτσι θα μπορέσετε να δώσετε μια άλλη, πιο αισιόδοξη ώθηση στη σχέση σας.

Aξιοποιήσιμες ημέρες: 11

Πιο δύσκολες: 13, 14
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από basw... Την / Το Τρι Ιαν 13, 2009 12:57 pm

αστρολογος πενυ!!!
basw...
basw...
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4158
Ηλικία : 32
Tόπος : αθηνα
Επάγγελμα : νηπιαγωγος
Registration date : 27/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από lou Την / Το Τρι Ιαν 13, 2009 1:47 pm


ε καιρος ηταν να της απονεμηθει ο τιτλος!
lou
lou
Στρατηγοπουλο
Στρατηγοπουλο

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3860
Ηλικία : 34
Tόπος : θεσ/νικη
Ατάκα : A moment in a million years, callled life
Registration date : 13/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από miu-miu Την / Το Τρι Ιαν 13, 2009 1:51 pm


_________________
.....What goes around comes back around.....
miu-miu
miu-miu
Στρατηγος
Στρατηγος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1185
Registration date : 18/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://fantarines.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Angely Την / Το Τρι Ιαν 13, 2009 7:36 pm

E μα της αξίζει... Laughing
Angely
Angely
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3916
Ηλικία : 31
Registration date : 25/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από fairies Την / Το Τρι Ιαν 13, 2009 8:07 pm

Κ ΑΣΤΡΟΛΟΓΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ?????

fairies
Συνταγματαρχης
Συνταγματαρχης

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1106
Ηλικία : 34
Tόπος : ΑΘΗΝΑ
Ατάκα : oti den mas skotwnei mas kanei poio dinatous....mexri na mas kanei omws????
Registration date : 13/11/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 9:55 am

Κριός άντρας με γυναίκα Καρκίνο
Ο δυναμισμός και η εξωστρέφειά σας, σας κάνει συχνά να αισθάνεστε καταπιεσμένος από τις απαιτήσεις της οικογένειας ή των φίλων. Η σύντροφός σας από την άλλη μεριά, είναι πολύ αφοσιωμένη στις οικογενειακές ανάγκες καθώς και στις ενδόμυχες συναισθηματικές ανάγκες των άλλων.
Ως άντρας Κριός, μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε, να δέχεστε εγωιστικά την παράδοσή σας σε εκείνη, ενώ συμβάλλετε σχετικά λίγο στη σχέση, πάνω στο συναισθηματικό επίπεδο. Η ανάγκη σας για αυτονομία και ανεξαρτησία, συχνά μπορεί να συγκρούεται με τις ανάγκες της για προσέγγιση και αμοιβαία εξάρτηση.

Φαίνεστε πιο απρόσωπος και αδιάφορος σε αυτήν μερικές φορές, και αυτη ίσως να νιώθει πολύ "φτωχή" και συναισθηματικά πολύ πιο ευαίσθητη σε σχέση με σας. Έτσι, εσείς μπορείτε να μάθετε από τη σχέση σας τη συμπάθεια και αυτή μπορεί να μάθει απο σας να είναι περισσότερο ανεξάρτητη. Πολλές φορές η σχέση αυτή περνά από ανώμαλους δρόμους και χρειάζεται καλός χειρισμός κι από τις δυο πλευρές.
Καρκίνος γυναίκα με άντρα Κριό
Ο δυναμισμός και η εξωστρέφειά του, τον κάνει συχνά να αισθάνεται καταπιεσμένος από τις απαιτήσεις της οικογένειας ή και των φίλων. Εσείς σας από την άλλη μεριά, είστε πολύ αφοσιωμένη στις οικογενειακές ανάγκες καθώς και στις ενδόμυχες συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Ως άντρας Κριός, εκείνος μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνει, να δέχεται εγωιστικά την παράδοσή σας σ' εκείνον, ενώ συμβάλλει σχετικά λίγο στην σχέση, επάνω στο συναισθηματικό επίπεδο.

Η ανάγκη του γι αυτονομία και ανεξαρτησία, συχνά μπορεί να συγκρούεται με τις ανάγκες σας για προσέγγιση και αμοιβαία εξάρτηση. Φαίνεται ποιο απρόσωπος και αδιάφορος σε σας μερικές φορές, κι εσείς ίσως νιώθετε πολύ φτωχή και συναισθηματικά πολύ πιο ευαίσθητη σε σχέση μ' αυτόν. Έτσι εκείνος μπορεί να μάθει από τη σχέση σας τη συμπάθεια, κι εσείς μπορείτε να μάθετε από εκείνον να είστε περισσότερο ανεξάρτητη. Πολλές φορές μπορεί η σχέση αυτή να περνά από ανώμαλους δρόμους και χρειάζεται ένας καλός χειρισμός κι από τις δυο πλευρές.
ΣΤΑ ΛΕΩ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ...ΣΕ ΚΑΛΗΨΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ??
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 10:02 am

Ξοδεύετε και οι δυο σας πολύ χρόνο για την εργασία και την σταδιοδρομία σας, ενώ τα ταλέντα σας και τα ενδιαφέροντά σας αλληλοσυμπληρώνονται. Εσείς είστε πρακτικός, αντικειμενικός, επίμονος, αξιόπιστος και συγκρατημένος, ενώ η σύντροφός σας κατέχει μεγαλύτερη εξυπνάδα, ευαισθησία, μια αντίληψη των προβλημάτων, των περιπλοκών που περιέχονται σε κάθε κατάσταση, καθώς και την ικανότητα να επηρεάζει πολύ κόσμο.

Για σας είναι πολύ εύκολο να ενισχύσετε το ηθικό της και εκείνη νιώθει ότι είστε το άτομο που μπορεί να στηριχτεί με ασφάλεια. Πρέπει όμως να ξέρετε, πως συχνά, εσείς θα ενοχλείστε από την υπερβολική του διάθεση για ανεξαρτησία και εκείνη θα αντιδρά στο δικό σας συντηρητισμό και συμβιβασμό, με το κατεστημένο που αυτή εναντιώνεται συχνά με μεθόδους ριζοσπαστικές.

Ένα ακόμα πρόβλημα μέσα στη σχέση σας είναι ότι εκείνη μπορεί να εστιαστεί πολύ στα εξωτερικά πράγματα κι όχι αρκετά στην μεταξύ σας επικοινωνία, κάνοντας σας να γίνετε κάπως αδιάφοροι ο ένας προς τον άλλον, ενώ η ρομαντική όψη της σχέσης σας μπορεί να είναι αδύνατη. Ευτυχώς, που η σταθερότητα που η γνησιότητα των χαρακτήρων σας, παρέχουν μια συναισθηματική ευαισθησία και ρομαντική έλξη στην σχέση σας, που αν βρίσκεται τρόπους για να την ανανεώνεται θα μπορέσει να κρατήσει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΩ...ΜΑΚΙΑ
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από lou Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 10:34 am

αααααααααα κ εγω θελω!εγω ειμαι αιγοκαιρως και ο κωστας καρκινος
lou
lou
Στρατηγοπουλο
Στρατηγοπουλο

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 3860
Ηλικία : 34
Tόπος : θεσ/νικη
Ατάκα : A moment in a million years, callled life
Registration date : 13/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Zozephin Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 10:40 am

Και γω θέλω.....εγώ είμαι κριος και ο δικος μου ζυγος...πες μου πενη πατέρα!!!!
Zozephin
Zozephin
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1697
Ηλικία : 32
Tόπος : Alimos -Athina
Επάγγελμα : Designer
Registration date : 15/05/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 12:07 pm

Αιγόκερως γυναίκα με άντρα Καρκίνο
Σε πολλά πράγματα εσείς οι δύο είστε άκρως αντίθετοι. Εκείνος ως Καρκίνος, χρειάζεται την οικογενειακή ζωή και τις δραστηριότητες του σπιτιού. Η ανατροφή των άλλων και η προσωπική ανάμιξη με άλλους είναι ένα απαραίτητο τμήμα μέσα στη ζωή του. Οι στενοί φίλοι και η οικογένεια είναι πολύ σημαντικά πράγματα γι αυτόν, ενώ εσείς συχνά αποσπάστε συναισθηματικά από προσωπικές υποθέσεις και ίσως να μην μπορείτε να εκτιμήσετε ολοκληρωτικά τις πιο προσωπικές, συναισθηματικές ανταποκρίσεις του, σε καταστάσεις.

Εσείς δίνετε την εντύπωση της απόμακρου συντρόφου καθώς πάντα σας απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα και η κοινωνική σας ανέλιξη και τότε εκείνος λανθασμένα κρίνει ότι προσκρούει στην αδιαφορία σας. Αυτό που θα πρέπει αυτός να ξέρει είναι πως δεν είστε -σίγουρα- αδιάφορη για τις ανάγκες του, απλά σας χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια και η ιεράρχηση των καθηκόντων σας, αλλά δεν μπορείτε να του το δείξετε ή να κάνετε πράγματα, έτσι όπως εκείνος θα' θελε. Οι διαφορές σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμπληρώνουν οι μεν τις δε, μόνον αν πραγματικά κατανοείτε και εκτιμάτε ο ένας τον άλλον.

Το σίγουρο είναι πως ψάχνετε κι οι δυο σας από κοινού την εξασφάλιση, τη σιγουριά και την πίστη μέσα στις σχέσεις, κι αυτό είναι μια καλή ευκαιρία ώστε με τον καιρό να μπορέσετε ν' αναπτύξετε μια μεγαλύτερη εκτίμηση ο καθένας σας για τις αντίθετες ιδιότητες του άλλου. Έτσι θα καταφέρετε να έχετε έναν αρκετά ισορροπημένο δεσμό παρά τις διαφορές που σας χωρίζουν.
ΓΙΑ ΤΗΝ LOY....!!!!
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 12:09 pm

Κριός γυναίκα με άντρα Ζυγό
Πολλές οι διαφορές ανάμεσα στις προσωπικότητες των δυο σας. Η βασικότερη όμως είναι, το στοιχείο του χαρακτήρα του άντρα Ζυγού, να κοιτάζει και τις δυο όψεις ενός προβλήματος και να εξετάζει κάθε κατάσταση απ' όλες τις οπτικές γωνίες πριν προχωρήσει για να κάνει0 οτιδήποτε. Εκείνος θέλει να συζητά τις ιδέες του με άλλους, να παίρνει την γνώμη τους, και μερικές φορές δυσκολεύεται να φθάσει σε μια οριστική απόφαση.

Εσείς ως Κριός, τείνετε προς το ακριβώς αντίθετο, καθώς σταματάτε σε μια ισχυρή μονόπλευρη άποψη μιας κατάστασης και συχνά δεν ενδιαφέρεστε ν' ακούσετε τις απόψεις των άλλων. Εκρηκτική και μαχητική καθώς είστε, δύσκολα ανέχεστε τις τάσεις αναμονής και την αρμονία που επιδιώκει ο σύντροφός σας, γι' αυτό δεν λείπουν από την καθημερινότητά σας οι διαφωνίες. Εκείνος, φιλήσυχος και συνεργάσιμος, κάνει πολύ περισσότερους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μέσα στην σχέση απ' ότι εσείς για την επιβίωσή της.

Για να προχωρήσει σωστά η σχέση σας, θα πρέπει να αναγνωρίσετε αυτή την βασική διαφορά των προσωπικοτήτων σας. Με τον καιρό, ίσως ο σύντροφός σας να αισθάνεται ότι βρίσκεται μπροστά σε έναν αθεράπευτο εγωιστή και εσείς ίσως νιώσετε ότι εκείνος πάσχει από αδυναμία θέλησης. Είναι σίγουρο ότι χρειάζεται να έχετε μεγαλύτερη προσέγγιση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον.
ΓΙΑ ΤΗΝ ZOZEPHIN ....!!!
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από fairies Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 12:46 pm

ααα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ....

fairies
Συνταγματαρχης
Συνταγματαρχης

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1106
Ηλικία : 34
Tόπος : ΑΘΗΝΑ
Ατάκα : oti den mas skotwnei mas kanei poio dinatous....mexri na mas kanei omws????
Registration date : 13/11/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από basw... Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 1:28 pm

πενουλα...εγω??? τωρα που σε βρηκαμε θα σε αφησουμε???
τοξοτης εγω, λιονταρακι εκεινος!!!
δεν ειπατε ομως αν επεσε μεσα η πενη μπηλιου!
basw...
basw...
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4158
Ηλικία : 32
Tόπος : αθηνα
Επάγγελμα : νηπιαγωγος
Registration date : 27/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από miu-miu Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 1:38 pm

ΑΑΑΑΑ και γωωω!!!Ταύρος εγώ λέων εκείνος!!!Αν και έχω διαβάσει οτι δεν ταιριάζουμε αλλά οκ! Razz

Γειά σου ρε αστρολόγε του φόρουμ!!!

_________________
.....What goes around comes back around.....
miu-miu
miu-miu
Στρατηγος
Στρατηγος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1185
Registration date : 18/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://fantarines.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από elbono Την / Το Τετ Ιαν 14, 2009 11:10 pm

κ γω θελωωωωωωω τοξοτης εγω ζυγος εκεινοςςςς!αντε φανταστικη πενουλα!
elbono
elbono
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2328
Ηλικία : 34
Tόπος : ******
Ατάκα : ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ...
Registration date : 04/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Zozephin Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 1:41 am

Ευχαριστώ πενούλα...αν και δε ισχύουν αυτά που βρήκες και όλα....(μαλλον έπεσε κανα σύννεφο μπροστά στα άστρα και δε τα δες καλά,χεχε)...Δυναμική μεν είμαι και αυτός σε πιο ήσυχους τόνους αλλά δεν είμαστε και τελίως αντίθετοι....μπορεί βεβαια ζωδιακα να μαστε...εμ....τα μπερδεψα...λολ!!!
Zozephin
Zozephin
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1697
Ηλικία : 32
Tόπος : Alimos -Athina
Επάγγελμα : Designer
Registration date : 15/05/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 9:42 am

Λέων άντρας με γυναίκα Τοξότη
Ζέση, ενθουσιασμός, ζωτικότητα και χαρά εκδηλώνονται όταν εσείς οι δύο είστε μαζί, και υπάρχει ένας μεγάλος μαγνητισμός μεταξύ σας. Εκείνη ξυπνά σ' εσάς την πιο φωτεινή, χαρούμενη πλευρά σας, αλλά και σας βοηθά να μη βαδίζετε μονόπλευρα στον ίδιο πάντα δρόμο. Σας χαρίζει νέες ιδέες και εμπειρίες που αρέσουν και σ' εσάς.

Αυτή είναι μια αμοιβαία ευεργετική σχέση που υπόσχεται πολλές καλές στιγμές και μια πολύ ενεργητική συμβίωση.
Και οι δυο σας νιώθετε άνετα να εκφράζετε τις προσωπικές σας κρίσεις για τις ιδέες και τα σχέδια του άλλου. Εσείς από την μεριά σας, νιώθετε ενθουσιασμό για τον πνευματώδη σύντροφό σας που συγχρόνως σας παρέχει μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας, κάτι όμως που αν παραχωρήσετε σ' αυτήν ανεξέλεγκτα, μπορεί και να παραβεί τα όρια, προκαλώντας τη ζήλια και τις αντιδράσεις σας.

Η συχνή αδιαφορία της στα προσωπικά αισθήματα των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει ωμά σχόλια, που ίσως να έβλαπταν εύκολα την υπερηφάνεια σας. Είστε επίσης περισσότερο ειλικρινής απ' ότι εκείνη, η οποία τείνει να περιπλανάται (στην πραγματικότητα και στην φαντασία) περισσότερο απ' όσο εσείς. Γενικότερα αυτή η σχέση είναι αρμονική, αν μπορέσετε να δουλέψετε μαζί για ένα κοινό στόχο, ώστε να βγάλετε όλη αυτή την ενέργεια που και οι δυο έχετε.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΩ..!!
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 9:43 am

Λέων άντρας με γυναίκα Ταύρο
Είστε κι οι δυο επίμονοι και ισχυρογνώμονες και όταν αφοσιωθείτε σε κάτι θα περάσετε τον καιρό μαζί του στις καλές και άσχημες στιγμές. Η σταθερότητα και αφοσίωση, είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σας και αυτά που ελκύουν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον.

Πολλές φορές όμως, μπορεί να έρχεστε σε σύγκρουση εξαιτίας των διαφορετικών προτιμήσεων που έχετε παράλληλα με μια ακαμψία που χαρακτηρίζει τις απόψεις σας και τη μανία σας να εμμένετε σ' αυτές. Εσείς ως Λέων, είστε περισσότερο κοινωνικός, θέλετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά και είστε περισσότερο τολμηρός απ' ότι εκείνη. Συχνά ριψοκινδυνεύετε και ξοδεύετε πιο ελεύθερα από εκείνη, προσπαθώντας να προσφέρετε και στους δυο μια άνετη ζωή που άλλωστε είναι και δικό της αίτημα. Όλα αυτά είναι πολύ πιθανό εκείνη να την εκνευρίζουν γιατί μπορεί να σας βλέπει πολλές φορές ως σπάταλο. Παρά την ολοκληρωτική σας διαφωνία, συχνά ο δεσμός σας είναι ισχυρός και πολύ σπάνια αμφισβητείται.

Γνωρίζετε, ότι μπορείτε να βασιστείτε ο ένας πάνω στον άλλον και αν μάθετε να υποχωρείτε πότε ο ένας και πότε ο άλλος, μπορείτε και να τα καταφέρετε. Είστε και οι δύο τόσο ανθεκτικοί στις αλλαγές, ώστε ακόμη και αν μισείτε ο ένας τον άλλον, θα ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσετε και να προχωρήσει ο καθένας μόνος του! Πρέπει να φυλάγεστε, από την τάση να μένετε πολύ ικανοποιημένοι και να αισθάνεστε υπερβολικά άνετα μέσα στη σχέση σας, σε σημείο που να παίρνετε σαν δεδομένο την άνεση αυτή.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΟΥ/...
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 9:44 am

Ζυγός άντρας με γυναίκα Τοξότη
Είστε και οι δυο ανοιχτόκαρδοι, φιλικοί άνθρωποι. Χαίρεστε την κοινωνικότητα και απολαμβάνετε απέραντα ο καθένας σας τη συντροφιά του άλλου. Πολύ συχνά εκείνη προσφέρει νέες προοπτικές στην σχέση με πολλές μεγαλοπρεπείς ιδέες, όνειρα, δράματα και ασταμάτητη μανία για περιπλάνηση. Εσείς παρέχετε μια πιο ισορροπημένη προοπτική, παρόλο που συνήθως αρέσει και σ' εκείνη.

Ωστόσο, μερικές φορές οι συντονισμένες δραστηριότητές σας δεν καρποφορούν. Εκείνη είναι συχνά επιρρεπής στο να προχωρεί με τον κόσμο, έστω κι αν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες. Με τον ενθουσιασμό της μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες, που εσείς θα θέλατε να εξετάσετε πρώτα πριν τις αποδεχτείτε.
Καθώς είστε και οι δυο ευγενικοί και εξωστρεφείς εκτός από σύντροφοι, μπορείτε να είστε και καλοί φίλοι και ο ένας να υιοθετήσει εύκολα τα ενδιαφέροντα του άλλου.
Είναι πιθανό η σχέση σας να μην εξελιχθεί σε μια μεγάλη και βαθιά αγάπη, αλλά να στηρίζεται περισσότερο στον αμοιβαίο σεβασμό και την πνευματική επικοινωνία. Γενικότερα πάντως, αυτή είναι μια σχέση πολύ ευχάριστη.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕLBONO....
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 9:53 am

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ....Κ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ....!!! ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Zozephin Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 10:06 am

μπραβο πενουλα πατέρα...σε ευχαριστουμε για τις πολύτιμες συμβουλές σου....!!
Zozephin
Zozephin
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1697
Ηλικία : 32
Tόπος : Alimos -Athina
Επάγγελμα : Designer
Registration date : 15/05/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από basw... Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 10:35 am

παντως σε μενα μεσα επεσες πενουλα, αρκετα κοντα!!!
εγω εχω οροσκοπο υδροχοο αλλα ο βαγγελης δεν ξερω..
basw...
basw...
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4158
Ηλικία : 32
Tόπος : αθηνα
Επάγγελμα : νηπιαγωγος
Registration date : 27/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από miu-miu Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 10:37 am

penoula έγραψε:Εσείς ως Λέων, είστε περισσότερο κοινωνικός, θέλετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά

Σε γενικές γραμμές μέσα πέφτει αλλά αυτό το σημείο είναι εντελώς μα εντελώς το αντίθετο!!!Αυτός είναι ο σπιτόγατος και εγώ είμαι εκείνη που έχω πιο πολύ ανάγκη για έξω! Razz
Ευχαριστώ αστρολόγε του φόρουμ!!! Very Happy

_________________
.....What goes around comes back around.....
miu-miu
miu-miu
Στρατηγος
Στρατηγος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1185
Registration date : 18/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://fantarines.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από basw... Την / Το Πεμ Ιαν 15, 2009 10:41 am

penoula έγραψε:Λέων άντρας με γυναίκα Τοξότη

Η συχνή αδιαφορία της στα προσωπικά αισθήματα των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει ωμά σχόλια, που ίσως να έβλαπταν εύκολα την υπερηφάνεια σας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΩ..!!
εγω αυτο δεν πολυκαταλαβα αλλα δεν πειραζει, μαλλον σε αυτο μονο δεν συμφωνω!
basw...
basw...
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 4158
Ηλικία : 32
Tόπος : αθηνα
Επάγγελμα : νηπιαγωγος
Registration date : 27/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 4 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης