ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:49 pm

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες

Σας έκανε... σοφότερους ο Κρόνος, που βρίσκεται στο ζώδιό σας από το Σεπτέμβριo του 2007; Θέλω να πιστεύω πως «ναι». Το «μάθημα», όμως, συνεχίζεται μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2009, ενώ μετά ο πλανήτης της πίεσης, της επιβάρυνσης, της κρίσης αλλά και της μάθησης -ενίοτε και της τιμωρίας- θα περάσει στο Ζυγό. Όμως, και ο βοηθητικός Δίας, που μέχρι τώρα ήταν στο πλάι σας, στις 6 Ιανουαρίου από την ευνοϊκή θέση προς εσάς από τον Αιγόκερω περνάει στον Υδροχόο. Εργασία και υγεία λοιπόν μπορεί να βοηθηθούν μέσα στο 2009, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρετε πραγματικά. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς περισσότερο θα δέχεστε τα συνδυαστικά... πυρά Κρόνου και Ουρανού μέχρι και τον Οκτώβριο. Πιο ευνοημένοι θα είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ο Κρόνος σας αφορά λιγότερο και ο Πλούτωνας σας στηρίζει περισσότερο.

Γενικά: αν και πολλά από τα χαρακτηριστικά της νέας χρονιάς είναι κοινά με αυτά της προηγούμενης, υπάρχουν και κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές που δίνουν ένα νέο στίγμα. Ο Δίας που μέχρι τώρα ενεργούσε σαν αλεξικέραυνο στις όποιες δυσκολίες, τα αρνητικά και τα δυσάρεστα, από τις 6 Ιανουαρίου θα πάψει πια να σας προσφέρει ολόκληρη τη βοήθειά του, αν και δεν θα είναι αρνητικός. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρωθείτε περισσότερο σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε ή σ’ αυτά που απεύχεστε να συμβούν. Βέβαια, ίσως τα γεγονότα και οι καταστάσεις να παίξουν το δικό τους ρόλο κάπως... νομοτελειακά. Μια εγκυμοσύνη, για παράδειγμα, και η γέννηση ενός παιδιού, παρότι έχει τα θετικά της, έχει και μεγάλη κούραση, ευθύνη και αγωνία. Ευτυχώς, δεν λείπει και η ικανοποίηση, που μπορεί να παίρνετε μέσα στο 2009, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται αυτή να είναι και τόσο... ανάλαφρη. Μάλλον θα απορρέει από την τέλεση του καθήκοντός σας και τη διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων ή ευθυνών που έχετε αναλάβει - για τις σπουδές, την εργασία, την οικογένεια και τα άτομα που αγαπάτε. Η όποια ευχαρίστηση και το όποιο κέρδος επίσης μπορεί να προέλθει από τη δυνατότητα που θα έχετε να δρέψετε τους καρπούς προηγούμενων προσπαθειών σας. Το κέρδος μπορεί να είναι πνευματικό, ψυχικό, συναισθηματικό ή και υλικό. Αυτά μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2009. Στις 30 ο Κρόνος μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Απριλίου του 2010. Μετά θα επανέλθει για λίγο στο ζώδιό σας και τότε θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου, που το 2009 πιέζεστε πιο πολύ, ιδιαίτερα τον Αύγουστο, το Σεπτέμβριο και κυρίως τον Οκτώβριο του 2009. Πιο προσεκτικοί μέσα στο νέο χρόνο όσον αφορά επιλογές πάσης φύσεως και αποφάσεις που μπορεί να χρωματίσουν και να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή σας θα πρέπει να είστε εσείς του δεύτερου δεκαημέρου.

Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Φυσικά, στους Κριούς, που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας, και μετά στους Υδροχόους -ιδιαίτερα μέχρι το Σεπτέμβριο-, που ίσως σας είναι χρήσιμοι στα επαγγελματικά, αν και η συναισθηματική συμπόρευση με αυτούς θα απαιτήσει γερά νεύρα. Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι συναισθηματικά πιο κοντά σας, αλλά μετά τις 17 Οκτωβρίου πρέπει να τους πάρετε με το... καλό, γιατί ίσως σας δείξουν τα νύχια τους! Προσοχή μέχρι και τον Οκτώβριο σε Διδύμους, Ιχθύς, Τοξότες και άλλους Παρθένους. Συμπάθειες με Καρκίνους και ουδετερότητα με Ζυγούς και Λέοντες. Προσοχή με τους τελευταίους από τις 17 Οκτωβρίου και μετά.

Σχέσεις: φαντάζομαι ότι οι εκπλήξεις που σας επιφύλαξε το 2008 αναφορικά με διάφορα πρόσωπα και σχέσεις -επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές, κοινωνικές αλλά και αισθηματικές- ήταν αξιοσημείωτες. Μερικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ανεπανάληπτες. Ίσως δεν προλαβαίνατε να... γκρεμίζετε ανθρώπους από τα... βάθρα τους. Κάπως έτσι συνεχίζει και το 2009 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, γι’ αυτό και καλό είναι να φανείτε πιο μεγαλόψυχοι, ανεκτικοί, όπου χρειάζεται φυσικά, αλλά και προσεκτικοί. Μην αφήνεστε εύκολα σε εξιδανικεύσεις που με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε διαψεύσεις. Βέβαια, όπως έχετε διαπιστώσει από το Σεπτέμβριο του 2007 και μέχρι τώρα, μπορεί να βρέθηκαν και άτομα που δεν το περιμένατε τα οποία στάθηκαν επάξια κοντά σας. Οι εκπλήξεις, θετικές και αρνητικές, συνεχίζονται, γι’ αυτό μη θεωρείτε εκ προοιμίου κανέναν καλό ή κακό. Ψάξτε λίγο βαθύτερα και, φυσικά, πιο αντικειμενικά. Στον αισθηματικό τομέα το 2008 σας έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε να σας φέρει το πέρασμα του Κρόνου, που συνήθως... κλαδεύει και αφαιρεί, σε συνδυασμό με την ευνοϊκή επίδραση του Δία. Σχέσεις που γεννήθηκαν μέσα στο 2008 -και συνεχίζονται- έχουν γερό υπόβαθρο και θα πρέπει να τις προστατεύσετε μέχρι τον Οκτώβριο. Να είστε πιο... σκεπτικιστές σε νέες γνωριμίες μέσα στο 2009 και μόνο όσες γνωριμίες και σχέσεις περάσουν τον Οκτώβριο μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω. Μέχρι τότε μην επενδύσετε τα πάντα σε αυτές. Όσοι ήδη βρίσκεστε σε έναν άσχημο γάμο ή μια σχέση μέχρι και τον Οκτώβριο είναι πιθανόν να... βαρέσετε διάλυση. Σε κάθε περίπτωση το 2009 δεν είναι και για να ανοίξετε σαμπάνιες. Τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.

Εργασία: κάποιες ενθαρρυντικές προοπτικές για τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας -οι σπουδές είναι η εργασία του μαθητή ή του φοιτητή- μπορεί να υπήρξαν μέσα από την ευεργετική επίδραση του Δία μέσα στο 2008 αλλά και αυτές ήταν κάπως... κουτσουρεμένες. Συνθήκες περίεργες, αβεβαιότητα για το παρόν και το μέλλον, αποτελέσματα κατώτερα των προσδοκιών. Όμως, ό,τι ξεκίνησε ή ορθοπόδησε μέσα στο 2008 σημαίνει ότι αν υποστηριχθεί σωστά και υπεύθυνα, μπορεί να αντέξει και τους κραδασμούς του 2009 και να προχωρήσει παραπέρα. Το 2009, με το πέρασμα του Δία στον τομέα της εργασίας, μπορεί να δώσει αισιόδοξα και καλύτερα πράγματα. Μπορεί να είστε περισσότερο πρόθυμοι να προσπαθήσετε, αλλά και πιο παραγωγικοί. Ιδιαίτερα αν προσπαθήσετε να πιάσετε την ουσία και το κυρίως νόημα και δεν αναλωθείτε στο «ψείρισμα της μαϊμούς», στην κριτική προς τους άλλους και τα κακώς κείμενα και στο κυνήγι της λεπτομέρειας. Αν ψάχνετε ένα συμπλήρωμα της κύριας εργασίας σας ή κανονική εργασία, ο Απρίλιος, ο Μάιος και ιδιαίτερα ο Ιούνιος είναι οι καλύτεροι μήνες για το πρώτο εξάμηνο του 2009. Ακολουθούν ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ακόμα καλύτερα ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Ο Νοέμβριος είναι ο καλύτερος όλων και αυτός προσφέρεται ακόμα και για να αλλάξετε την κύρια εργασία σας και να αναζητήσετε άλλη ή να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, τότε οι προοπτικές είναι οι καλύτερες. Είναι αναγκαίο όλοι σας μέχρι και τον Οκτώβριο να μη διακινδυνεύετε ό,τι σας παρέχει σιγουριά και να μην παίρνετε μεγάλο ρίσκο.

Οικονομικά: αν και η κούραση, το άγχος και η αγωνία για να τα καταφέρετε με τις ευθύνες, τις απαιτήσεις της ζωής και ενδεχομένως τις υποχρεώσεις που όλο και αυξάνονται σας καταβάλλουν, το 2009 παρέχει δυνατότητες όχι μόνο να μην πατώσετε, αλλά και να τα καταφέρετε ικανοποιητικά στα οικονομικά. Από το Φεβρουάριο μάλιστα σε γενικές γραμμές μέχρι και τις αρχές Ιουνίου θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από ένα πιο βαθύτερο ψάξιμο -ίσως βοηθήσει και κάποιος νόμος ή κανονισμός- σε επιτόκια, φόρους, τόκους, ασφάλειες, αποζημιώσεις, εφάπαξ, διατροφές, χρηματοδοτήσεις, δάνεια, υποτροφίες, δωρεές, ακίνητα, περιουσιακά και κληρονομικά. Η «βοήθεια» και η προτροπή για κέρδος μπορεί να υπάρξει και από πηγή που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Φυσικά, αν είναι να ξεκινήσετε μια φιλόδοξη επιχείρηση, θα πρέπει να κάνετε έρευνα αγοράς και να βαδίσετε όσο πιο σίγουρα γίνεται. Καλύτερα, πάντως, για κάτι τέτοιο θα ήταν να προχωρήσετε από το Νοέμβριο του 2009 μέχρι το Μάρτιο του 2010. Οι πιο πολυέξοδοι μήνες είναι το δεύτερο μισό του Μαρτίου, ο Απρίλιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος. Σ’ αυτούς τους μήνες είτε αυξάνονται τα έξοδα είτε μειώνονται τα έσοδα ή μπορεί ακόμα και να προκύψουν έξτρα υποχρεώσεις κυριολεκτικά από το... πουθενά. Επειδή εσείς στην πλειονότητά σας -και εφόσον δεν έχετε κατά τη γέννησή σας την... πολυτελή ή σπάταλη Αφροδίτη στο Λέοντα- διακρίνεστε από πνεύμα οικονομίας και εγκράτειας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε και σ’ αυτόν τον τομέα το 2009. Σε αυτό συνηγορεί και ο Δίας στον τομέα της εργασίας, που λέει πως θα έχετε και δουλειά.


Υγεία & Ομορφιά: το ότι έχετε καταπονηθεί ποικιλοτρόπως -ψυχικά, πνευματικά, ίσως και σωματικά- είναι πασιφανές. Είναι εύλογο λοιπόν, αφού η δύσκολη μεταβατική φάση στην οποία βρίσκεστε κρατάει μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009, να πρέπει να προσέχετε τη διατροφή -συνήθως με τον Κρόνο αλλάζει και η σιλουέτα μας- και την ψυχική και φυσική σας κατάσταση περισσότερο. Ως γνήσια παιδιά του Ερμή, από... ψυχοσωματικά μπορείτε να πάθετε δερματοπάθειες ή να την πληρώσουν ακόμα και τα μαλλιά σας. Ο Δίας φέτος στον τομέα της υγείας σάς ωθεί να ψάξετε περισσότερο αιτίες που μπορεί να παράγουν προβλήματα και να τις εξαλείψετε, όπως και να τονώσετε και την ομορφιά σας. Βέβαια, για δραστικές αλλαγές καλύτερα να προτιμήσετε το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο ή τους πρώτους τρεις μήνες του 2010. Πάντως, δεν θα πρέπει να εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους, ενώ θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο.

Τυχερές περίοδοι στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή: ο Ιανουάριος, ο Μάιος, ακόμα καλύτερα ο Ιούνιος, το δεύτερο μισό του Αυγούστου, ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:50 pm

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες

Σας έκανε... σοφότερους ο Κρόνος, που βρίσκεται στο ζώδιό σας από το Σεπτέμβριo του 2007; Θέλω να πιστεύω πως «ναι». Το «μάθημα», όμως, συνεχίζεται μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2009, ενώ μετά ο πλανήτης της πίεσης, της επιβάρυνσης, της κρίσης αλλά και της μάθησης -ενίοτε και της τιμωρίας- θα περάσει στο Ζυγό. Όμως, και ο βοηθητικός Δίας, που μέχρι τώρα ήταν στο πλάι σας, στις 6 Ιανουαρίου από την ευνοϊκή θέση προς εσάς από τον Αιγόκερω περνάει στον Υδροχόο. Εργασία και υγεία λοιπόν μπορεί να βοηθηθούν μέσα στο 2009, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρετε πραγματικά. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς περισσότερο θα δέχεστε τα συνδυαστικά... πυρά Κρόνου και Ουρανού μέχρι και τον Οκτώβριο. Πιο ευνοημένοι θα είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ο Κρόνος σας αφορά λιγότερο και ο Πλούτωνας σας στηρίζει περισσότερο.

Γενικά: αν και πολλά από τα χαρακτηριστικά της νέας χρονιάς είναι κοινά με αυτά της προηγούμενης, υπάρχουν και κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές που δίνουν ένα νέο στίγμα. Ο Δίας που μέχρι τώρα ενεργούσε σαν αλεξικέραυνο στις όποιες δυσκολίες, τα αρνητικά και τα δυσάρεστα, από τις 6 Ιανουαρίου θα πάψει πια να σας προσφέρει ολόκληρη τη βοήθειά του, αν και δεν θα είναι αρνητικός. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρωθείτε περισσότερο σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε ή σ’ αυτά που απεύχεστε να συμβούν. Βέβαια, ίσως τα γεγονότα και οι καταστάσεις να παίξουν το δικό τους ρόλο κάπως... νομοτελειακά. Μια εγκυμοσύνη, για παράδειγμα, και η γέννηση ενός παιδιού, παρότι έχει τα θετικά της, έχει και μεγάλη κούραση, ευθύνη και αγωνία. Ευτυχώς, δεν λείπει και η ικανοποίηση, που μπορεί να παίρνετε μέσα στο 2009, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν φαίνεται αυτή να είναι και τόσο... ανάλαφρη. Μάλλον θα απορρέει από την τέλεση του καθήκοντός σας και τη διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων ή ευθυνών που έχετε αναλάβει - για τις σπουδές, την εργασία, την οικογένεια και τα άτομα που αγαπάτε. Η όποια ευχαρίστηση και το όποιο κέρδος επίσης μπορεί να προέλθει από τη δυνατότητα που θα έχετε να δρέψετε τους καρπούς προηγούμενων προσπαθειών σας. Το κέρδος μπορεί να είναι πνευματικό, ψυχικό, συναισθηματικό ή και υλικό. Αυτά μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2009. Στις 30 ο Κρόνος μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Απριλίου του 2010. Μετά θα επανέλθει για λίγο στο ζώδιό σας και τότε θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου, που το 2009 πιέζεστε πιο πολύ, ιδιαίτερα τον Αύγουστο, το Σεπτέμβριο και κυρίως τον Οκτώβριο του 2009. Πιο προσεκτικοί μέσα στο νέο χρόνο όσον αφορά επιλογές πάσης φύσεως και αποφάσεις που μπορεί να χρωματίσουν και να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή σας θα πρέπει να είστε εσείς του δεύτερου δεκαημέρου.

Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Φυσικά, στους Κριούς, που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας, και μετά στους Υδροχόους -ιδιαίτερα μέχρι το Σεπτέμβριο-, που ίσως σας είναι χρήσιμοι στα επαγγελματικά, αν και η συναισθηματική συμπόρευση με αυτούς θα απαιτήσει γερά νεύρα. Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι συναισθηματικά πιο κοντά σας, αλλά μετά τις 17 Οκτωβρίου πρέπει να τους πάρετε με το... καλό, γιατί ίσως σας δείξουν τα νύχια τους! Προσοχή μέχρι και τον Οκτώβριο σε Διδύμους, Ιχθύς, Τοξότες και άλλους Παρθένους. Συμπάθειες με Καρκίνους και ουδετερότητα με Ζυγούς και Λέοντες. Προσοχή με τους τελευταίους από τις 17 Οκτωβρίου και μετά.

Σχέσεις: φαντάζομαι ότι οι εκπλήξεις που σας επιφύλαξε το 2008 αναφορικά με διάφορα πρόσωπα και σχέσεις -επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές, κοινωνικές αλλά και αισθηματικές- ήταν αξιοσημείωτες. Μερικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ανεπανάληπτες. Ίσως δεν προλαβαίνατε να... γκρεμίζετε ανθρώπους από τα... βάθρα τους. Κάπως έτσι συνεχίζει και το 2009 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, γι’ αυτό και καλό είναι να φανείτε πιο μεγαλόψυχοι, ανεκτικοί, όπου χρειάζεται φυσικά, αλλά και προσεκτικοί. Μην αφήνεστε εύκολα σε εξιδανικεύσεις που με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε διαψεύσεις. Βέβαια, όπως έχετε διαπιστώσει από το Σεπτέμβριο του 2007 και μέχρι τώρα, μπορεί να βρέθηκαν και άτομα που δεν το περιμένατε τα οποία στάθηκαν επάξια κοντά σας. Οι εκπλήξεις, θετικές και αρνητικές, συνεχίζονται, γι’ αυτό μη θεωρείτε εκ προοιμίου κανέναν καλό ή κακό. Ψάξτε λίγο βαθύτερα και, φυσικά, πιο αντικειμενικά. Στον αισθηματικό τομέα το 2008 σας έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε να σας φέρει το πέρασμα του Κρόνου, που συνήθως... κλαδεύει και αφαιρεί, σε συνδυασμό με την ευνοϊκή επίδραση του Δία. Σχέσεις που γεννήθηκαν μέσα στο 2008 -και συνεχίζονται- έχουν γερό υπόβαθρο και θα πρέπει να τις προστατεύσετε μέχρι τον Οκτώβριο. Να είστε πιο... σκεπτικιστές σε νέες γνωριμίες μέσα στο 2009 και μόνο όσες γνωριμίες και σχέσεις περάσουν τον Οκτώβριο μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω. Μέχρι τότε μην επενδύσετε τα πάντα σε αυτές. Όσοι ήδη βρίσκεστε σε έναν άσχημο γάμο ή μια σχέση μέχρι και τον Οκτώβριο είναι πιθανόν να... βαρέσετε διάλυση. Σε κάθε περίπτωση το 2009 δεν είναι και για να ανοίξετε σαμπάνιες. Τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.

Εργασία: κάποιες ενθαρρυντικές προοπτικές για τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας -οι σπουδές είναι η εργασία του μαθητή ή του φοιτητή- μπορεί να υπήρξαν μέσα από την ευεργετική επίδραση του Δία μέσα στο 2008 αλλά και αυτές ήταν κάπως... κουτσουρεμένες. Συνθήκες περίεργες, αβεβαιότητα για το παρόν και το μέλλον, αποτελέσματα κατώτερα των προσδοκιών. Όμως, ό,τι ξεκίνησε ή ορθοπόδησε μέσα στο 2008 σημαίνει ότι αν υποστηριχθεί σωστά και υπεύθυνα, μπορεί να αντέξει και τους κραδασμούς του 2009 και να προχωρήσει παραπέρα. Το 2009, με το πέρασμα του Δία στον τομέα της εργασίας, μπορεί να δώσει αισιόδοξα και καλύτερα πράγματα. Μπορεί να είστε περισσότερο πρόθυμοι να προσπαθήσετε, αλλά και πιο παραγωγικοί. Ιδιαίτερα αν προσπαθήσετε να πιάσετε την ουσία και το κυρίως νόημα και δεν αναλωθείτε στο «ψείρισμα της μαϊμούς», στην κριτική προς τους άλλους και τα κακώς κείμενα και στο κυνήγι της λεπτομέρειας. Αν ψάχνετε ένα συμπλήρωμα της κύριας εργασίας σας ή κανονική εργασία, ο Απρίλιος, ο Μάιος και ιδιαίτερα ο Ιούνιος είναι οι καλύτεροι μήνες για το πρώτο εξάμηνο του 2009. Ακολουθούν ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ακόμα καλύτερα ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Ο Νοέμβριος είναι ο καλύτερος όλων και αυτός προσφέρεται ακόμα και για να αλλάξετε την κύρια εργασία σας και να αναζητήσετε άλλη ή να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, τότε οι προοπτικές είναι οι καλύτερες. Είναι αναγκαίο όλοι σας μέχρι και τον Οκτώβριο να μη διακινδυνεύετε ό,τι σας παρέχει σιγουριά και να μην παίρνετε μεγάλο ρίσκο.

Οικονομικά: αν και η κούραση, το άγχος και η αγωνία για να τα καταφέρετε με τις ευθύνες, τις απαιτήσεις της ζωής και ενδεχομένως τις υποχρεώσεις που όλο και αυξάνονται σας καταβάλλουν, το 2009 παρέχει δυνατότητες όχι μόνο να μην πατώσετε, αλλά και να τα καταφέρετε ικανοποιητικά στα οικονομικά. Από το Φεβρουάριο μάλιστα σε γενικές γραμμές μέχρι και τις αρχές Ιουνίου θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από ένα πιο βαθύτερο ψάξιμο -ίσως βοηθήσει και κάποιος νόμος ή κανονισμός- σε επιτόκια, φόρους, τόκους, ασφάλειες, αποζημιώσεις, εφάπαξ, διατροφές, χρηματοδοτήσεις, δάνεια, υποτροφίες, δωρεές, ακίνητα, περιουσιακά και κληρονομικά. Η «βοήθεια» και η προτροπή για κέρδος μπορεί να υπάρξει και από πηγή που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Φυσικά, αν είναι να ξεκινήσετε μια φιλόδοξη επιχείρηση, θα πρέπει να κάνετε έρευνα αγοράς και να βαδίσετε όσο πιο σίγουρα γίνεται. Καλύτερα, πάντως, για κάτι τέτοιο θα ήταν να προχωρήσετε από το Νοέμβριο του 2009 μέχρι το Μάρτιο του 2010. Οι πιο πολυέξοδοι μήνες είναι το δεύτερο μισό του Μαρτίου, ο Απρίλιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος. Σ’ αυτούς τους μήνες είτε αυξάνονται τα έξοδα είτε μειώνονται τα έσοδα ή μπορεί ακόμα και να προκύψουν έξτρα υποχρεώσεις κυριολεκτικά από το... πουθενά. Επειδή εσείς στην πλειονότητά σας -και εφόσον δεν έχετε κατά τη γέννησή σας την... πολυτελή ή σπάταλη Αφροδίτη στο Λέοντα- διακρίνεστε από πνεύμα οικονομίας και εγκράτειας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε και σ’ αυτόν τον τομέα το 2009. Σε αυτό συνηγορεί και ο Δίας στον τομέα της εργασίας, που λέει πως θα έχετε και δουλειά.


Υγεία & Ομορφιά: το ότι έχετε καταπονηθεί ποικιλοτρόπως -ψυχικά, πνευματικά, ίσως και σωματικά- είναι πασιφανές. Είναι εύλογο λοιπόν, αφού η δύσκολη μεταβατική φάση στην οποία βρίσκεστε κρατάει μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009, να πρέπει να προσέχετε τη διατροφή -συνήθως με τον Κρόνο αλλάζει και η σιλουέτα μας- και την ψυχική και φυσική σας κατάσταση περισσότερο. Ως γνήσια παιδιά του Ερμή, από... ψυχοσωματικά μπορείτε να πάθετε δερματοπάθειες ή να την πληρώσουν ακόμα και τα μαλλιά σας. Ο Δίας φέτος στον τομέα της υγείας σάς ωθεί να ψάξετε περισσότερο αιτίες που μπορεί να παράγουν προβλήματα και να τις εξαλείψετε, όπως και να τονώσετε και την ομορφιά σας. Βέβαια, για δραστικές αλλαγές καλύτερα να προτιμήσετε το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο ή τους πρώτους τρεις μήνες του 2010. Πάντως, δεν θα πρέπει να εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους, ενώ θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο.

Τυχερές περίοδοι στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή: ο Ιανουάριος, ο Μάιος, ακόμα καλύτερα ο Ιούνιος, το δεύτερο μισό του Αυγούστου, ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:51 pm

ZYGOS:Η επιμονή κάνει θαύματα

Το 2009 ο Δίας περνάει στον Υδροχόο και μαζί με τον Ποσειδώνα δίνουν σπάνιες ευκαιρίες τόσο σε επίπεδο δημιουργικής δραστηριότητας όσο και στην προοπτική μιας ικανοποιητικής ερωτικής ζωής. Ο Κρόνος παραμένει στην Παρθένο μέχρι τις 29 Οκτωβρίου και έπειτα περνάει «δοκιμαστικά» στο ζώδιό σας μέχρι τις αρχές Απριλίου του 2010. Η διέλευση αυτή σας υποχρεώνει να κάνετε υπομονή σε όλους τους τομείς και κυρίως στον επαγγελματικό. Ο Ουρανός βρίσκεται στους Ιχθύς διατηρώντας μια επεισοδιακή αντίθεση με τον Κρόνο. Υγεία και εργασία, σχέσεις και υποχρεώσεις είναι τομείς που πρέπει να προσέξετε. Το σημαντικό βέβαια είναι η εγκατάσταση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που θα σημάνει την αρχή μιας νέας εποχής. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν στην προσωπική και την κοινωνική σας ζωή θα αποτελέσουν μια προειδοποίηση για τις μεγάλες αλλαγές που θα ακολουθήσουν την επόμενη τριετία.

Γενικά: το 2009 είναι μια χρονιά ευκαιριών αλλά και αιφνιδιασμών. Αποτελεί τον προθάλαμο μιας νέας εποχής και σας υποχρεώνει να αλλάξετε συνήθειες και νοοτροπία. Καλείστε να καλλιεργήσετε την υπομονή, την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία σας όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια και να μην αφήνετε τον ευαίσθητο εγωισμό σας και τις βιασύνες να σας οδηγούν σε υπερβολές ή σε επιλογές των οποίων οι συνέπειες στρέφονται εναντίον σας. Η χρονιά αυτή είναι εξαιρετικά σύνθετη και συχνά απρόοπτη. Όσοι από εσάς ρισκάρετε σε τομείς νευραλγικούς, όπως είναι τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως η αντοχή και η προνοητικότητα είναι πολύ πιο σημαντικά στοιχεία από τους γνωστούς εντυπωσιακούς δυναμισμούς. Μετά τα όσα μεσολάβησαν την προηγούμενη χρονιά η μάχη έχει κριθεί και δεν μένει παρά να πάρετε αποφάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα ζωής. Σημαντικό, αλλά όχι ήρεμο προβλέπεται το 2009 και για τα αισθηματικά σας. Καθοριστικές οι εξελίξεις από το τέλος Απριλίου μέχρι τον Αύγουστο, όπου θα πρέπει να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες. Η αντίθεση του Ουρανού με τον Κρόνο σας υποχρεώνει να φανείτε εξαιρετικά προνοητικοί τόσο για το μέλλον της καριέρας σας όσο και για την εξέλιξη των εισοδημάτων σας. Στα επαγγελματικά σας τα ενδιαφέροντα θα είναι πολλά, αλλά και οι ταλαιπωρίες αρκετές. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και η αντίθεση του Κρόνου με τον Ουρανό θα σας υποχρεώσουν να λειτουργήσετε συχνά με το ένστικτο και κατά δεύτερο λόγο με την οργανωμένη δράση. Θα έχετε ευκαιρίες να λύσετε προβλήματα εργασίας και, παρά τη γενικότερα δύσκολη εποχή, να επεκταθείτε στο αντικείμενο της ασχολίας σας, όπως και να επηρεαστείτε λιγότερο από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Επιστρατεύστε την επιμονή και την υπομονή. Μη φοβάστε την κούραση και κάποιες μικρές θυσίες. Αποβάλετε το άγχος και αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν ή δεν είναι ειλικρινείς μαζί σας.

Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Πολύ καλά θα τα πάτε με τους Ταύρους, κυρίως στις οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές. Καλές θα είναι σχέσεις σας και με τους Υδροχόους και τους Διδύμους. Εξυπηρετικοί απέναντί σας θα είναι οι Καρκίνοι, ενώ οι Παρθένοι θα σταθούν δίπλα σας και θα σας σώσουν στα δύσκολα. Με τους Ιχθύς θα τα βρείτε στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και στη διασκέδαση, ενώ με τους Κριούς και τους Λέοντες θα έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι Αιγόκεροι θα σας καταπιέζουν, από την άλλη όμως θα σας στήριζουν σε πρακτικά ζητήματα. Δύσκολες θα είναι οι σχέσεις με τους Σκορπιούς.

Σχέσεις: οι σχέσεις σας με το περιβάλλον προβλέπονται από αρκετά έως πολύ επιτυχείς τη νέα χρονιά. Ο Δίας στον Υδροχόο θα επιμεληθεί τη βελτίωση κυρίως των αισθηματικώνκαι η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα αλλάξει τις προοπτικές στις επαγγελματικές σχέσεις. Ο Ποσειδώνας βοηθούμενος από την παρουσία του Δία θα φέρει σε πολλούς από εσάς και μάλιστα αδέσμευτους ένα σημαντικό έρωτα. Η πιθανότερη περίοδος να συμβεί κάτι τέτοιο είναι από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Ιουλίου, αλλά και από τα μέσα Οκτωβρίου έως το τέλος της χρονιάς. Οι πρώτοι μήνες ίσως είναι μεταβατική περίοδος και εσείς βρίσκεστε σε αμφιταλάντευση. Όσοι έχετε εκκρεμότητες από μια σχέση που έχει τελειώσει φροντίστε να τις κλείσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Είναι σίγουρο πως οι λύσεις υπάρχουν. Και εξαρτάται από τη δική σας προθυμία και τις δικές σας πρωτοβουλίες η ταχύτητα με την οποία θα εξελιχθούν τα πράγματα. Άλλωστε, η πορεία του Άρη, του πλανήτη που ρυθμίζει τα αισθηματικά σας, είναι πιο ενδιαφέρουσα το 2009 και περισσότερο αναγεννησιακή. Την περίοδο μάλιστα που διατηρεί μια στενή προσέγγιση με την Αφροδίτη, διανύοντας μαζί την απόσταση από τις αρχές του Κριού μέχρι το τέλος του Διδύμου και λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό συμβαίνει από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουλίου, είναι στο χέρι σας να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα. Το περίεργο είναι ότι αυτή η χρονιά είναι τελικά τόσο κατάλληλη για να χωρίσετε όσο και να σκεφτείτε ένα γάμο, πιθανότατα δεύτερο, για τον οποίο διστάζατε πριν. Συζητήστε ανοιχτά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει προκειμένου κάθε απόφαση να είναι απαλλαγμένη από ασάφεια και παρεξήγηση. Κατάλληλη χρονιά να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Εργασία: το 2009 σας δίνει την ευκαιρία της αύξησης της παραγωγικότητας και παρά τη δύσκολη εποχή βοηθάει πολλούς από εσάς να επεκταθείτε επαγγελματικά. Στην αρχή οι δυσκολίες θα είναι αισθητές, στην πορεία όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αυτή η βελτίωση θα έρθει κυρίως από τον Απρίλιο και μετά, θα υποχωρήσει κάπως τους καλοκαιρινούς μήνες και θα ενισχυθεί ξανά το φθινόπωρο. Θα υπάρξουν όμως και επιπτώσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σοβαρά, όπως μια περιστασιακή κρίση του αντικειμένου της εργασία σας. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που έρχεται πρέπει να ενεργείτε περισσότερο ενστικτωδώς παρά βιαστικά. Επίσης, θα πρέπει να διατηρείτε εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που μπλοκάρουν κάποιες καταστάσεις. Η διαίσθηση, η τύχη και οι συμπτώσεις δεν είναι αρκετές για μια ουσιαστική πρόοδο. Οι δυσκολίες της εποχής θα έχουν αιφνίδιες επιρροές στη δουλειάς σας και σε αυτή τη σύντομη επιδρομή θα πρέπει να είστε καλά αμυνόμενοι και να έχετε τα εφόδια να την αντιμετωπίσετε. Από τις αρχές Μαΐου έως το τέλος Απριλίου του 2010 έχετε ευκαιρίες να προβληθείτε, να επεκταθείτε, να κάνετε κάτι καλύτερο, να ενισχύσετε τις γνώσεις και να υπερασπιστείτε -ειδικά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο- το αντικείμενο της δουλειάς σας. Με τον Κρόνο στην Παρθένο μέχρι τον Οκτώβριο και τον Ουρανό στους Ιχθύς θα χρειαστείτε επιμονή, υπομονή και σωματική δύναμη. Ρυθμίστε τον τρόπο της ζωής σας για να τις εξασφαλίσετε. Στην αρχή της χρονιάς και τον Ιούλιο τα εξωτερικά περιστατικά θα σας εκπλήξουν ή ενδεχομένως και να σας τρομάξουν. Δυσαρέσκειες από συνεργάτες δεν θα λείψουν, γι' αυτό θα αναγκαστείτε να κάνετε αναθεωρήσεις και αντικαταστάσεις.

Οικονομικά: στο ξεκίνημα της χρονιάς η κατάσταση στα οικονομικά σας είναι αρκετά προβληματική. Θα χρειαστεί να περάσει όλος ο χειμώνας για να σταθεροποιηθεί η οικονομική σας πορεία. Περισσότερο ενθαρρυντικοί παρουσιάζονται οι μήνες από τα μέσα Απριλίου έως το τέλος Ιουνίου. Οι εκλείψεις του Ιουλίου θα σημάνουν έκτακτα έξοδα. Πάνω απ' όλα, διαχειριστείτε με οδηγό την πρόνοια τα συμφέροντά σας, το εισόδημά σας και ειδικά τον καθημερινό τζίρο της δουλειάς σας όσοι είστε έμποροι ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Η γενική κατάσταση της οικονομίας για το 2009 προβλέπεται δύσκολη. Από εσάς εξαρτάται το πώς θα εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και πώς θα υπολογίσετε τις εξελίξεις, αποφεύγοντας να μείνετε ακάλυπτοι απέναντι στο δημόσιο και στις τράπεζες, αλλά και να καταφύγετε σε κάθε μορφή δανεισμού. Μετά τον Απρίλιο η κατάσταση γενικά θα επιτρέψει σε εσάς ατομικά να εκτιμήσετε καλύτερα τις συνθήκες και να αποφασίσετε την τακτική που θα ακολουθήσετε. Όσοι έχετε εκκρεμότητες φροντίστε να είστε συνεπείς στην εξόφλησή τους. Όσοι σκέφτεστε να επενδύσετε μέσα από μια αγορά ακινήτου συμπεριφερθείτε υπολογιστικά και όχι παρορμητικά και όσοι πρέπει να επεκταθείτε επαγγελματικά, κοινωνικά ή σε καινούργια αντικείμενα κινηθείτε μεθοδικά, για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες φροντίστε να έχετε... εφεδρείες και μην αφήσετε την κατάσταση στην τύχη. Το ίδιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και το Σεπτέμβριο, τόσο στη διαχείριση όσο και στις εισπράξεις από τρίτους. Περισσότερο θετικοί διαγράφονται οι δύο τελευταίοι μήνες του 2009, οπότε θα έχετε μια ενίσχυση στα οικονομικά σας για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει.

Υγεία & Ομορφιά: το 2009 θα είναι αρκετά κουραστικό και συχνά θα αναγκαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Την περίοδο που ο Άρης θα περνάει από ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου σας η άμυνά σας θα μειώνεται, όπως στις αρχές του χρόνου, τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο. Από την άλλη, η παραμονή του Κρόνου στην Παρθένο γίνεται αφορμή ψυχολογικών μεταπτώσεων και η αντίθεσή του με τον Ουρανό από τους Ιχθύς φέρνει γεγονότα που σας ωθούν να εκτεθείτε σε κινδύνους, συνεπώς οι πιο επιπόλαιοι του ζωδίου σας θα έχετε μερικές συνέπειες από την έλλειψη της προσοχής ή από κάποιο άλλο οργανικό πρόβλημα της υγείας σας. Ελέγχετε τη διατροφή σας, εξασφαλίστε ήρεμο ύπνο και αποφύγετε καταστάσεις, συναναστροφές και χώρους που σας καταπιέζουν. Οι πιο ευαίσθητες περίοδοι είναι γύρω στις εκλείψεις, δηλαδή το τέλος Ιανουαρίου και το πρώτο εικοσαήμερο του Φεβρουαρίου, όλος ο Απρίλιος και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Τυχερές περίοδοι στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή: ο Μάιος, μέσα Αυγούστου έως και τέλος Σεπτεμβρίου, Νοέμβριος, Δεκέμβριος.
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:52 pm

SKORPIOS:Μεγάλες αλλαγές στο προσκήνιο

Η μετακίνηση του Δία στον Υδροχόο και η συνάντησή του με τον Ποσειδώνα βελτιώνει τις συνθήκες ζωής και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πρόσωπα και πράγματα που σας αρέσουν. Η στενή προσέγγιση του Δία με τον Ποσειδώνα εξυπηρετεί οικογενειακά σχέδια, αυξάνει την εύνοια της τύχης στη διευθέτηση περιουσιακών στοιχείων και γίνεται αφορμή να κάνετε όνειρα σε μια δύσκολη εποχή. Η παραμονή του Κρόνου στην Παρθένο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε πρακτικές υποθέσεις, κατασκευές ή αγοραπωλησίες. Ο Ουρανός, που παραμένει για ακόμα μια χρονιά στους Ιχθύς, θα διατηρήσει το πάθος σας για πρόσωπα και ασχολίες που αγαπάτε, ενώ θα γίνει αφορμή για τους νεότερους να ανακαλύψετε ένα σκοπό ή να ζήσετε μια δυνατή σχέση, παρά την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού που ταράζει κάπως τα νερά στις σχέσεις σας.

Γενικά: το 2009 σας αλλάζει μέσα από τις εμπειρίες που σας προσφέρει. Καλείστε να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Σε γενικές γραμμές οι υποθέσεις σας εξυπηρετούνται, οι γενικότερες δυσκολίες αντιμετωπίζονται και τα αδιέξοδα λιγοστεύουν. Μην πεισμώνετε με τη ζωή και με ανθρώπους που δεν είναι στα μέτρα σας. Η νέα χρονιά θα σας βοηθήσει να βάλετε στόχους που θα σας επιβεβαιώσουν σαν άτομα. Στα αισθηματικά σας η συνάντηση του Δία με τον Ποσειδώνα από τη μια και η επιρροή του Ουρανού από την άλλη δείχνουν πως οι εμπειρίες δεν θα λείψουν και πως η αποδοχή της πραγματικότητας, που θα πρέπει να σημάνει και το τέλος των κατά καιρούς διαμαρτυριών σας, δεν ωφελούν κανένα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σημαίνει την αλλαγή της νοοτροπίας και των συνηθειών σας, την προοπτική να αλλάξετε ακόμα και αντικείμενο εργασίας, κοινωνικά ενδιαφέροντα ή τόπο διαμονής. Για αρκετούς αυτή η αλλαγή θα γίνει ξαφνικά, υποχρεώνοντάς σας να προσαρμοστείτε γρήγορα, ενώ για άλλους τόσους θα ακολουθήσει μια πιο αργή διαδικασία. Ξεπεράστε τα βιώματά σας και αναλάβετε τις ευθύνες που συνεπάγονται οι αποφάσεις που θα πάρετε στα ερωτικά σας. Μην καλλιεργείτε ψευδαισθήσεις και φυλαχτείτε από τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Στον επαγγελματικό τομεά εξακολουθήστε να παραμένετε προνοητικοί και να διαθέτετε εναλλακτικές την ώρα που ανατροπές ή περιστατικά θα εμποδίσουν την πορεία σας. Αποφύγετε αντιθέσεις με συνεργάτες και μην αφήνετε την ευαισθησία και το συναισθηματισμό σας να επηρεάζουν την εργασία σας. Ευμετάβλητη παραμένει η κατάσταση για τα οικονομικά σας και θα πρέπει να αποφύγετε δάνεια. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για βελτίωση στο εισόδημά σας, διαχειριστείτε σοφά τα χρήματά σας και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις που μπορεί να σας ρίξουν σε παγίδες. Προφυλάξτε την υγειά σας από την κόπωση και τις νευρικές κρίσεις. Μια αλλαγή στον τρόπο της ζωής σας είναι πιθανή και μια νέα πρόταση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Πολύ καλή συνεργασία στα επαγγελματικά θα έχετε με τους Κριούς, αλλά και με τους Αιγόκερους. Εξυπηρετικοί απέναντί σας οι Ιχθύες και οι Παρθένοι, που μπορεί να σας σταθούν σε δύσκολες καταστάσεις, και ιδανικοί ακόμη και στον ερωτικό τομέα θα είναι οι Καρκίνοι. Προσοχή απαιτούν οι σχέσεις σας με τους Ταύρους στα ερωτικά, γιατί μπορεί να φανούν εκδικητικοί, αλλά και με τους Λέοντες και τους Υδροχόους. Ασύμφοροι από οικονομικής άποψης θα είναι για εσάς φέτος οι Τοξότες και ουδέτεροι από κάθε άποψη οι Δίδυμοι.
Σχέσεις: το 2009 έχει σκοπό να αλλάξει πολλά πράγματα στο ύφος των αισθηματικών σας. Αλλαγές και αναθεωρήσεις θα υποστούν και άλλες σχέσεις, όπως οι εργασιακές και οι οικονομικές. Πάντως, στην ερωτική σας ζωή έρχεται να κυριαρχήσει μια νέα πραγματικότητα κι εσείς αργά ή γρήγορα θα κληθείτε να την αποδεχτείτε. Η περίοδος της διαμαρτυρίας μάλλον έχει τελειώσει, ενώ η συνύπαρξη του Δία και του Ποσειδώνα στον Υδροχόο οδηγεί πολλούς σε κάτι πιο γόνιμο και αναμφίβολα πιο κατάλληλο. Όπως όλοι, έτσι κι εσείς θα επηρεαστείτε από τη στενή προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης από τις αρχές Μαΐου έως το τέλος Ιουλίου, ξεκινώντας από τον Κριό μέχρι το τέλος των Διδύμων. Εκείνη την εποχή πολλά θα συμβούν και πολλά θα διαφοροποιηθούν. Σημαντικό όμως θεωρείται και το διάστημα από τα μέσα Μαρτίου μέχρι το τέλος Απριλίου. Ίσως αυτό το διάστημα στην αρχή της άνοιξης να αποτελεί τον προθάλαμο των μετέπειτα αλλαγών που θα σημαδέψουν τις προσωπικές σας σχέσεις. Πολλοί θα απολογηθείτε για τα λάθη που κάνατε και άλλοι τόσοι θα αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε μια καινούργια σχέση, αλλάζοντας έτσι ακόμα και το ρυθμό της ζωής σας για να νιώσετε περισσότερο καλυμμένοι και μεγαλύτερη σιγουριά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που όλοι μαζί διανύουμε. Μια επίσης ενδιαφέρουσα περίοδος προβλέπεται να είναι το φθινόπωρο, ενώ εντελώς σημαδιακά γεγονότα θα μεσολαβήσουν το Νοέμβριο, την περίοδο των γενεθλίων σας. Μέσα από τις συγκυρίες εκείνης της περιόδου θα δημιουργηθούν οι αφορμές των μετέπειτα αλλαγών που θα συμβούν στον τομέα των σχέσεών σας, με καταλυτικό το 2010.

Εργασία: ο Κρόνος στην Παρθένο εξυπηρετεί αρκετά από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Παρά την εποχή της κρίσης, οι περισσότεροι από εσάς θα διευκολυνθείτε να διασώσετε ή να υποστηρίξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας και να «επιβιώσετε» επαγγελματικά, ενισχυμένοι περισσότερο από τον παράγοντα της τύχης την προσεχή άνοιξη. Γενικότερα, μην αμελήσετε την οργάνωση της δουλειάς σας, ενώ όσοι θέλετε να αλλάξετε εργασία ή αντικείμενο απασχόλησης οργανώστε καλά την προετοιμασία και περάστε στην πράξη λίγο πριν από το καλοκαίρι ή μετά τον Αύγουστο. Αν προβείτε σε ένα τέτοιο εγχείρημα, εξασφαλίστε τα εχέγγυα της επιτυχίας του. Αρκετοί εργαζόμενοι θα έρθετε σε προβληματισμό τους πρώτους μήνες του 2009 και ίσως σε κάποιες αντιθέσεις με την εργοδοσία σας. Φανείτε ψύχραιμοι και ελιχθείτε διπλωματικά, αποφεύγοντας επιδείξεις ισχύος ή διαμαρτυρίες για τα δικαιώματά σας. Όσο και να έχετε δίκιο, δεν μπορείτε να πάτε ενάντια σε κάτι που είναι δύσκολο να αλλάξει. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπολογίστε το γενικότερο κλίμα και προσπαθήστε να μην αφήνετε την ευαισθησία και το συναισθηματισμό σας να επηρεάζουν την πρόοδο, υπό τον όρο βέβαια ότι δεν θα αφήσετε συνεργάτες ή πελάτες να σας καταπιέσουν. Από την άλλη, ο Δίας με τον Ποσειδώνα στη βάση του ωροσκοπίου σας ενισχύει με διάφορους τρόπους τα επαγγελματικά σας. Την περίοδο των εκλείψεων -Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Ιούλιο- διαχειριστείτε πιο προνοητικά τα συμφέροντά σας. Επίσης, επιμελείς, εργατικοί και μεθοδικοί πρέπει να είστε τους δύο τελευταίους μήνες της χρονιάς, την περίοδο λοιπόν που ο Άρης θα σχηματίζει παλίνδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα.

Οικονομικά: με τον Δία στον Υδροχόο θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα έξοδα παράστασης και επικοινωνίας. Έξοδα στα οποία επηρεάζεστε από τρίτους και που μπορεί να απαιτήσουν νομικές διευθετήσεις, ταξίδια, σπουδές, αγορές ακινήτων ή σκοπιμότητα επαγγελματικών επενδύσεων. Από την άλλη, ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται για πολλούς μήνες την ήδη από πέρσι δυσαρμονική επιρροή που ασκεί σε αυτόν ο Κρόνος από την Παρθένο και ο Ουρανός από τους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει για τα οικονομικά σας ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα συνεχίσουν να υπάρχουν παλιές οικονομικές εκκρεμότητες που δεν θα τερματίζονται εύκολα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μεσολαβούν αιφνίδια έξοδα ή ανάγκες, των οποίων αιτία θα είναι πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή το κόστος κάποιας καινούργιας δημιουργικής σας δραστηριότητας. Με δυο λόγια, όλη τη χρονιά η διαχείριση των εσόδων σας πρέπει να είναι συνετή. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες σε διαφορετικά χρονικά διάστημα, συνήθως μικρής διάρκειας, να βελτιώσετε την κατάσταση. Και τότε θα πρέπει να λειτουργήσετε άμεσα και συνετά, ξεχνώντας τις σπάταλες. Πάντως, αν το 2009 στη διαχείριση των χρημάτων σας δεν αφήσετε τα πράγματα εντελώς στην τύχη τους και συμμορφωθείτε με το γενικότερο κλίμα που θα κυριαρχήσει και θα είναι σκληρό για όλους, τότε θα σωθείτε από δυσάρεστες συνέπειες και θα εξασφαλίσετε μεγαλύτερη άνεση το 2010. Καθυστερήσεις και δυσκολίες θα έχετε την περίοδο των εκλείψεων, όπως και στη συνέχεια το δεύτερο μισό του Μαρτίου και το πρώτο μισό του Απριλίου, ενώ ενίσχυση και καλύτερη προοπτική διαφαίνονται το Μάιο, τον Ιούνιο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Υγεία & Ομορφιά: όπως σε όλους, έτσι κι εσάς το 2008 άφησε ορατά τα σημάδια της κούρασης και κάποιας ταλαιπωρίας. Με τα σημάδια αυτά υποδέχεστε το 2009 και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε να ξεκουραστείτε, αλλά και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Γι' αυτό επιμεληθείτε χρόνια προβλήματα υγείας, αποφύγετε ατυχήματα και φροντίστε να έχετε σωστά αντανακλαστικά όταν οδηγείτε ή όταν επιδίδεστε σε κάποιο ριψοκίνδυνο σπορ. Επίσης, προφυλαχτείτε από την κόπωση και την υπερένταση και προνοήστε για προβλήματα ενός δικού σας ανθρώπου, συνεργάτη ή συγγενή. Μην αμελείτε ενοχλήσεις που έχουν σχέση με το κυκλοφορικό σύστημα. Μην είστε απαισιόδοξοι και γκρινιάρηδες. Βάλτε και λίγη αισιοδοξία στη ζωή σας. Μια αλλαγή τόπου διαμονής ή συνθηκών διαβίωσης είναι πολύ πιθανή και ίσως αυτό προκύψει σε μια περίοδο που θα έχετε πολλές έννοιες. Αν γίνει κάτι τέτοιο, μεταθέστε τοστο τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2010.

Τυχερές περίοδοι στον έρωτα και την κοινωνική ζωή: Μάρτιος-Μάιος, Ιούνιος-Αύγουστος, Σεπτέμβριος-Νοέμβριος.
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:52 pm

ΤΟΞΟΤΗΣ:Μια νέα πραγματικότητα

Ο Δίας περνώντας στον Υδροχόο ανοίγει τις προοπτικές της επικοινωνίας και σας προσφέρει σημαντικές εμπειρίες. Η στενή του προσέγγιση με τον Ποσειδώνα θα σας εμπνεύσει νέα σχέδια και όνειρα και θα σας φέρει κοντά σε γοητευτικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η παραμονή του Κρόνου στην Παρθένο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου σας υποχρεώνει σε μια παράταση... υπομονής και αντοχής στον επαγγελματικό τομέα και κυρίως στη διασαφήνιση των στόχων σας. Από την άλλη, παγιώνει και ολοκληρώνει μια εποχή αγώνων. Η παραμονή του Ουρανού στους Ιχθύς και η αντίθεσή του με τον Κρόνο μιλάει για νέα επεισόδια στο στενό περιβάλλον, για νέες ευθύνες που αυτό θα σας προμηθεύσει, αλλά από την άλλη θα σας αποκαλύψει για μία ακόμη φορά αλήθειες. Η εγκατάσταση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η απελευθέρωσή σας από την επιρροή του ανοίγει νέα προοπτική για το μέλλον των οικονομικών σας.

Γενικά: το 2009 φέρνει νέες αλλαγές στη ζωή των περισσότερων από εσάς και προβλέπεται να είναι χρονιά αποφασιστική. Καθώς πλέον είστε πιο ώριμοι, αν και αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις, μπορείτε να ξαναβρείτε το κουράγιο και την αισιοδοξία σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε μια νέα πραγματικότητα. Σε εσάς μένει να μη χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης, επωφελούμενοι όσο γίνεται περισσότερο από τις ευκαιρίες και διατηρώντας την ασφάλεια των επαγγελματικών και των οικονομικών σας κεκτημένων. Τη χρονιά αυτή θα πρέπει να είστε περισσότερο ειλικρινείς στην αντιμετώπιση των αισθηματικών σας. Ενδιαφέρουσα εποχή για αυτόν τον τομέα προβλέπεται η άνοιξη και οι αρχές του καλοκαιριού. Το ποσοστό της τύχης σας αυξάνει και τα γεγονότα θα ενισχύουν νέες προοπτικές τόσο στην ανάπτυξη σχέσεων όσο και την προοπτική γάμου. Παρά τις αντιξοότητες, το 2009 θα σας οδηγήσει σε εμπειρίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και δεν είναι απίθανο μία από αυτές να είναι αποφασιστική για το μέλλον. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, εδώ οι ευθύνες και οι εντάσεις θα συνεχιστούν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί φανείτε το πρώτο τρίμηνο και στο τέλος του καλοκαιριού. Αλλαγές που μπορούν να σας οδηγήσουν σε επιτυχίες είναι εφικτές Μάιο με Ιούλιο και Οκτώβριο με Δεκέμβριο. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν αρκετές φορές και αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι οι λάθος εκτιμήσεις στις συνεργασίες σας και τα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Μην αλλάζετε αντικείμενο εργασίας φέτος, αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να πετύχετε σε μια νέα επιλογή. Στα οικονομικά σας οι δυσκολίες θα συνεχιστούν. Μπορείτε όμως μετά το χειμώνα να αντιμετωπίσετε καλύτερα την κατάσταση, αρκεί να μη δημιουργήσετε νέες εκκρεμότητες και χρέη. Άλλωστε, η εγκατάσταση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει αισθητά όχι τόσο από ορθολογισμό όσο από ένστικτο στο πώς πρέπει να κινηθείτε για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας συμφέροντα από εδώ και πέρα.

Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Ιδανικές θα είναι οι σχέσεις σας στα ερωτικά με τους Κριούς και στα επαγγελματικά με τους Ταύρους και σε όλους τους τομείς με τον Καρκίνο. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τους Αιγόκερους και τους Παρθένους, που είναι πιθανό να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, ενώ δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με τους Σκορπιούς, τους Διδύμους, τους Ιχθύς και με άλλους Τοξότες. Κοινωνικές επιτυχίες, αν κάνετε παρέα με Ζυγούς, ενώ ιδιαίτερα κουραστικές και στρεσογόνες θα είναι οι σχέσεις σας με τους Καρκίνους.

Σχέσεις: το 2009 συνεχίζει να σας απασχολεί στον τομέα των αισθηματικών, ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Το 2008 σας ανάγκασε να ωριμάσετε και να αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Η αντίθεση του Ουρανού με τον Κρόνο θα συνεχιστεί για πολλούς μήνες μέσα στο 2009 και πολλές φορές θα ανατρέψει ισορροπίες ή θα φέρει εμπόδια. Αυτά θα σχετίζονται με ματαιώσεις, συναντήσεις, στέρηση μιας ικανοποίησης, αποστάσεις που θα δημιουργούνται από αγαπημένα πρόσωπα και αναβολές. Όμως, από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουλίου η στενή προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης από την αρχή του Κριού μέχρι το τέλος των Διδύμων θα δώσει ευκαιρίες ανόρθωσης και αποκατάστασης. Την περίοδο των εκλείψεων να φανείτε περισσότερο προσεκτικοί, ενώ την άνοιξη και το φθινόπωρο μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερα σχέδια. Πάντως, αργά η γρήγορα το 2009 με την επιρροή του Δία από τον Υδροχόο και την επικουρία του Ποσειδώνα θα σας οδηγήσει σε εμπειρίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας δεν είναι απίθανο μία από αυτές να είναι αποφασιστική για την υπόλοιπη ζωής σας. Περίοδοι που πρέπει να προσέξετε είναι το καλοκαίρι, κυρίως τον Ιούλιο με τις εκλείψεις και μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Το Σεπτέμβριο θα πρέπει να δείξετε συμμετοχή και κατανόηση στα προβλήματα του συντρόφου σας, ενώ ένα πιο ξεκάθαρο εύκολο ή και ικανοποιητικό διάστημα στους νεότερους από εσάς ίσως να είναι οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς. Όσοι έχετε δεχτεί την επιρροή του Κρόνου νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε δίπλα σε έναν άνθρωπο που σας καταλαβαίνει, χωρίς να σας περιορίζει. Αυτό δεν είναι ανέφικτο, είναι όμως αρκετά δύσκολο.

Εργασία: η δεύτερη χρονιά που ο Κρόνος βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας παραμένει σημαντική για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, κουραστική κατά περιόδους και αγωνιστική για τη διατήρηση των συμφερόντων σας στο μεγαλύτερο διάστημα του 2009. Μη βιάζεστε να ξεφορτωθείτε τα άγχη, απλώς μάθετε να ζείτε μαζί τους. Μετά τον Απρίλιο μπορείτε να πετύχετε μια επέκταση της δουλειάς σας και από τον Αύγουστο και μετά να επιχειρήσετε αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε από καιρό. Προνοήστε για εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες εάν δεν εξετάσετε προσεκτικά τα εχέγγυα της επιτυχίας τους και φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των συμφερόντων σας στα επαγγελματικά, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, το Φεβρουάριο, το Μάρτιο, τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο. Οι νεότεροι από εσάς ή όσοι πρόσφατα έχετε ξεκινήσει ένα επάγγελμα διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες μετά το Μάρτιο, ζητήστε την υποστήριξη ισχυρών παραγόντων και, αν χρειαστεί, δεχτείτε την προοπτική ενός συνεταιρισμού ή, ακόμα, και τη συμμετοχή σας σε ομαδική εργασία, αν αυτό είναι αναγκαίο για να φτάσετε αργότερα σε ένα μεγαλύτερο σκοπό. Τώρα, από εμπορικής πλευράς, κινητικότητα θα πρέπει να περιμένετε μετά το τέλος Μαρτίου. Πολύ ενδιαφέροντες μήνες είναι ο Ιούνιος και ο Αύγουστος, αλλά ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η περίοδος από το φθινόπωρο μέχρι και τις επόμενες εορτές, ενώ το τετράμηνο Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος σας δίνει νέες ευκαιρίες. Όσοι ασχολείστε με τον τουρισμό διαχειριστείτε προνοητικά τα συμφέροντά σας τον Ιούνιο και προνοήστε για τυχόν περιστασιακές δυσκολίες τον Ιούλιο.

Οικονομικά: χωρίς να έχετε ιδιαίτερη άνεση τις περισσότερες φορές, θα διευκολυνθείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Βέβαια, θα υπάρξουν διακυμάνσεις στα οικονομικά σας, πρώτον, γιατί η γενικότερη δυσκολία θα συνεχιστεί όλο το 2009, δεύτερον, γιατί ο χαρακτήρας σας είναι ευμετάβλητος και η διαχείριση των χρημάτων σας συχνά εξαρτάται από τον ψυχισμό σας. Ο Δίας στον Υδροχόο με τη συμβολή του Ποσειδώνα θα εμπνεύσει πολλούς από εσάς σε αγορές, πωλήσεις και άλλες οικονομικές πράξεις. Όσοι έχετε εκκρεμότητες περιουσιακών επιχειρήστε να τις κλείσετε την άνοιξη ή το φθινόπωρο και αποφύγετε το ξεκίνημα της χρονιάς και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η αντίθεση του Κρόνου με τον Ουρανό θα συνεχίσει και πέρα από την Παρθένο και τους Ιχθύς. Αυτή η αντίθεση, που είναι αιτία όλης της παγκόσμιας δυσκολίας, θα αλλάζει συνέχεια τις ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Επομένως, κάνετε ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, που να παρέχει ασφαλιστικές δικλείδες στα οικονομικά σας για μια τετραετία. Όσοι κουβαλάτε χρέη από τις δύο προηγούμενες χρονιές, που δεν είναι εύκολο να κλείσετε, θα πρέπει και να προσπαθήσετε αρκετά να βρείτε λύσεις, αλλά και τη φόρμουλα εκείνη που θα αποτρέψει το ενδεχόμενο ποινικών ή άλλων συνεπειών. Γενικότερα, για έναν ακόμα χρόνο προσέξτε τις σχέσεις σας με το δημόσιο, τις τράπεζες τη χρήση των πιστωτικών καρτών. Μην είστε υπεραισιόδοξοι όταν υπογράφετε επιταγές ή αλλά έγγραφα, τα οποία μπορεί να σας εκθέσουν αν δεν είστε συνεπείς. Ίσως χρειαστεί το πρώτο εξάμηνο να αναθεωρήσετε τον τρόπο ζωής σας προκειμένου να περιορίσετε έξοδα παράστασης και αγορές καταναλωτικών αγαθών που δεν κρίνονται απαραίτητα.

Υγεία & Ομορφιά: η φυσική σας κατάσταση είναι πάντα καλή και ό,τι και αν σας συμβεί εύκολα το ξεπερνάτε. Ιδιαίτερα δυσάρεστες αλλαγές και εξελίξεις δεν προβλέπονται. Ο Κρόνος, όμως, πάντα καραδοκεί να σας αιφνιδιάσει αν βγείτε από το μέτρο και αν αγνοήσετε την προσοχή και την επιμέλεια που πρέπει να έχετε για την υγεία και την ασφάλειά σας τις περιόδους των εκλείψεων, δηλαδή από 20 Ιανουαρίου μέχρι 20 Φεβρουαρίου, όλο τον Ιούλιο και ενδεχομένως και το Σεπτέμβριο. Μην είστε αφηρημένοι όταν οδηγείτε και μην αμελήσετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ο Κρόνος στην Παρθένο σας εφιστά την προσοχή στη φροντίδα του νευρικού και του κυκλοφορικού συστήματος και για κάποιους και του πεπτικού. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η συνέχεια της αντίθεσης Κρόνου - Ουρανού αποκαλύπτει πράγματα τα οποία επιβαρύνουν τον ψυχισμό σας. Κάτι που πρέπει να προσέξετε είναι η διατροφή σας, αποφεύγοντας θερμίδες και τοξίνες, γιατί, αν δεν προσέξετε, θα πάρετε βάρος.

Τυχερές περίοδοι στον έρωτα και την κοινωνική ζωή: Απρίλιος-Μάιος, Ιούνιος-Αύγουστος, Οκτώβριος-Νοέμβριος.
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:53 pm

AIΓΟΚΕΡΩΣ:Μυρίζει... χρήμα!

Το 2009 είναι χρονιά σταθεροποίησης των κεκτημένων σας και μεγαλύτερης προόδου και εξέλιξης. Μετά τις αλλαγές που έφερε το ταξίδι του Δία στο ζώδιό σας ο πλανήτης της επέκτασης προχωράει στο ζώδιο του Υδροχόου στον άξονα των υλικών αγαθών και των αξιών. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα παραμείνει πιστός σύντροφος και αρωγός από το ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και αμέσως μετά θα πάρει μια πιο απαιτητική και πολιορκητική θέση προς το ζώδιό σας, στην πρώτη του δοκιμαστική... πτήση στο Ζυγό. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει τους τελευταίους δύο μήνες της χρονιάς και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του, μολονότι ο κραδασμός θα είναι έντονος σε όλους σας. Ο Πλούτωνας ήδη έχει πάρει θέση στο ζώδιό σας από το Νοέμβριο του 2008 και θα επηρεάσει τους γεννημένους τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου, δημιουργώντας το υπόβαθρο για ριζικές αλλαγές!

Γενικά: ο Δίας στο ζώδιό σας βοήθησε την προηγούμενη χρονιά να επεκτείνετε τα όριά σας, να αναζητήσετε νέες εμπειρίες, να βρείτε νέες κατευθύνσεις, να αλλάξετε δεδομένα και να κάνετε βήματα προόδου, ακόμη και αν κάποιες στιγμές ζοριστήκατε. Το 2009 ο Δίας προχωράει στον Υδροχόο, στο δεύτερο οίκο, και σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματα και την αυτοπεποίθησή σας και να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας ή να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Βέβαια, μολονότι θα είναι πιο εύκολο να βελτιώσετε τα έσοδά σας, τώρα πρέπει να προσέξετε, γιατί θα έχετε την τάση να είστε πιο χαλαροί στην οικονομική σας διαχείριση. Ο Δίας θα συναντήσει στον Υδροχόο τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα και αυτή η όψη έχει μια πιο πνευματική διάσταση. Ιδιαίτερα τους μήνες Μάιο, Ιούλιο και Δεκέμβριο μπορείτε να κάνετε μια αναθεώρηση σε κάποιες σχέσεις, να συγχωρήσετε αυτούς που σας έβλαψαν, να χτίσετε πιο υγιείς σχέσεις κυρίως με τον εαυτό σας! Αν είστε άνεργοι, αν νιώθετε ότι αμείβεστε λιγότερο από όσο αξίζετε, σίγουρα η χρονιά θα βοηθήσει να αλλάξει αυτό το μοτίβο στη ζωή σας και θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Βέβαια, ο Ποσειδώνας μπορεί να κάνει μια οικονομική συμφωνία να μοιάζει με απίστευτη ευκαιρία και, τελικά, τα αποτελέσματα να είναι πενιχρά. Θέματα σπουδών, ζητήματα που αφορούν ΜΜΕ, νομικά, εκδόσεις, ταξίδια και επαφές με ξένους μπορεί να σας προβληματίσουν περισσότερο μέχρι τον Οκτώβριο. Ο Κρόνος από την Παρθένο θα έρθει σε αντίθεση με τον πλανήτη του απρόβλεπτου και τυχαίου, γι’ αυτό κάποιους μήνες καλό είναι να μην προγραμματίσετε αλλαγές ή ταξίδια, για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα κυρίως το Φεβρουάριο και το Σεπτέμβριο. Ο Κρόνος στο πέρασμά του στο Ζυγό, -στο τέλος Οκτωβρίου- στον τομέα της καριέρας θα αυξήσει τις φιλοδοξίες σας και θα βοηθήσει να βάλετε την υπογραφή σας στον τομέα της εργασίας, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο για τα επόμενα 14 χρόνια.


Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Με τα ζώδια της ομάδας σας, του παρορμητικού σταυρού δηλαδή, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, θα έχετε ίσως τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα. Καρκίνοι και Αιγόκεροι συμπλέουν με εσάς, όπως και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Με τους Διδύμους και τους Τοξότες θα τα βρείτε πιο σκούρα μέχρι τον Οκτώβριο, γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν. Το ίδιο και με Παρθένους και Ιχθύς.


Σχέσεις: σύνθετο το 2009 στις «υποθέσεις» καρδιάς. Οι εκλείψεις τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Κριό, για περισσότερο από τέσσερις μήνες, δημιουργούν ένα περίεργο σκηνικό, που κάνει το 2009 όχι και την πιο τυπική χρονιά. Αυτό το διάστημα είναι και το πιο επικίνδυνο για να βάλετε σε κίνδυνο μια σταθερή σχέση για κάτι εφήμερο, κυρίως από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 17 Απριλίου. Καλό είναι το συγκεκριμένο διάστημα να μην παρασυρθείτε και να αποφύγετε πειράματα εις βάρος μιας καλής σχέσης ή του γάμου σας. Αν είστε μόνοι/-ες, ο Ιούνιος και ο Αύγουστος είναι πιο ευνοϊκοί για να βρείτε το ταίρι σας. Στα ίδια διαστήματα, αν έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι/-ες, μπορείτε να κάνετε κινήσεις αναθέρμανσης. Αν θεωρείτε δεδομένη τη σχέση ή το γάμο σας, στην περίοδο των εκλείψεων τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, καθώς η ένταση θα διογκώσει τα προβλήματα. Αν η σχέση σας όμως έχει γερές βάσεις, τότε μην ανησυχείτε. Για τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο θα υπάρξουν και άλλες επιρροές, αυτές του Κρόνου από το Ζυγό το τελευταίο δίμηνο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όλο το χρόνο. Εσείς μπορεί να κάνετε είτε μια νέα σημαντική γνωριμία ή ένα χωρισμό. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στο ζώδιό σας τα επόμενα 15 χρόνια και απαιτεί να διώξετε το φθαρμένο, το παλιό και ό,τι δεν βοηθάει να εξελιχτείτε. Τα καλύτερα διαστήματα για μια νέα σχέση, γάμο ή συμβίωση εντοπίζονται στους καλοκαιρινούς μήνες, από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου και από την 1η Αυγούστου.


Εργασία: το 2009 είναι μια χρονιά-σταθμός για την εξέλιξη της καριέρας σας, καθώς ο Κρόνος από την Παρθένο σας κάνει πιο ρεαλιστές. Την προηγούμενη χρονιά ο Δίας από το ζώδιό σας μπορεί να αύξησε τις φιλοδοξίες σας και κάποιοι από σας να οδηγηθήκατε κάπου αλλού. Φέτος μπορείτε να δείτε τι λάθη έγιναν και να καταστρώσετε νέα σχέδια έχοντας προσγειωμένες αντιλήψεις. Μπορείτε ακόμη να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, κάνοντας περαιτέρω σπουδές ή απλώς κάποια σεμινάρια. Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε η καριέρα φαίνεται να έχει ανοδική πορεία. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο εργασίας ή να αλλάξετε επάγγελμα, προτιμήστε τους πρώτους δέκα μήνες, που θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο ρίσκο. Μετά τις 29 Οκτωβρίου ο Κρόνος θα πάρει θέση στον τομέα της καριέρας και εκεί τα ρίσκα απαγορεύονται. Αρχίζουν όμως να αναγνωρίζονται οι κόποι ίσως και μιας ζωής, κερδίζετε πρεστίζ, την εκτίμηση των συναδέλφων και των ανωτέρων σας, διασημότητα και μια θέση μεγαλύτερης ισχύος και ευθυνών. Αν τα προηγούμενα χρόνια τεμπελιάζατε, καταλαβαίνετε ότι ο Κρόνος μετά τις 29 Οκτωβρίου θα σας ζορίσει και αντί για μεγαλεία, θα σας δώσει μαθήματα πειθαρχίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, φαίνεται ότι οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα είναι η προτεραιότητά σας το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς αλλά και τα επόμενα χρόνια. Οι περίοδοι των εκλείψεων τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο μπορεί να δοκιμάσουν μια συνεργασία ή να φέρουν μια καινούργια. Τα διαστήματα με γρήγορους ρυθμούς είναι ο Ιανουάριος και μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, ο Απρίλιος μετά τις 22 και μέχρι το τέλος Μαΐου, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος.


Οικονομικά: τα τελευταία χρόνια παρουσίασαν αστάθεια, κυρίως λόγω των εκλείψεων, αλλά φέτος οι οικονομικές σας προοπτικές βρίσκονται σε πολύ καλύτερο δρόμο. Ο Δίας φεύγοντας από το ζώδιό σας προχωράει στον Υδροχόο, στο δεύτερο οίκο, που συμβολίζει τα οικονομικά. Καιρός λοιπόν να αρχίσετε να διεκδικείτε το καλύτερο και να είστε σίγουροι ότι θα το πάρετε. Μια αύξηση, ένα μεγάλο μπόνους, ίσως ακόμη και κάποιο κέρδος από μια άλλη πηγή είναι κάποιες από τις δυνατότητες που σας δίνει το 2009. Ακόμη, είναι πιθανό να ωφεληθείτε από την εκμετάλλευση ακινήτων ή να προχωρήσετε σε μια αγορά ή πώληση. Οι εκλείψεις εξακολουθούν να επηρεάζουν ακόμη τα εισοδήματά σας, έτσι με την έκλειψη στις 26 Ιανουαρίου και στις 6 Αυγούστου ίσως παρουσιαστούν νέες πηγές εσόδων, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με αυτές τις εκλείψεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται όμως η έκλειψη στις 9 Φεβρουαρίου σε ό,τι αφορά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις, χρηματιστήριο. Θέματα που προκύπτουν μέσα στο Φεβρουάριο και αφορούν τα οικονομικά σας μπορεί να ξαναβγούν στην επιφάνεια στο τέλος της χρονιάς, με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο Λέοντα. Ο Δίας στο πέρασμά του από τον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει την αξία των υπαρχόντων σας. Μπορεί οι γενικές οικονομικές συνθήκες να μην είναι τόσο ευχάριστες μέχρι το τέλος σχεδόν του 2010, παρ’ όλα αυτά, εσείς σε σχέση με άλλους στο ζωδιακό είστε σε καλύτερη μοίρα. Το 2009 μεγάλο μέρος των εξόδων σας μπορεί να αφορά το σπίτι και την οικογένεια, ιδιαίτερα στη διάρκεια του πρώτου πενταμήνου. Προσπαθήστε να κάνετε σωστές εκτιμήσεις, για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.


Υγεία & Ομορφιά: μπορεί ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα της υγείας από το Σεπτέμβριο του 2007 να σας έχει επιβαρύνει κάπως ψυχικά και σωματικά, αλλά αν αξιοποιήσετε το 2009, πραγματικά μπορείτε να ανανεωθείτε. Πρώτα απ' όλα θα έχετε καλύτερη και πιο ανάλαφρη διάθεση και έπειτα θα μπορέσετε να κάνετε κάθε είδους βελτιώσεις. Η επιστήμη της υγείας αλλά και της ομορφιάς και από το ξεκίνημα του 2009 μέχρι και τις 25 Αυγούστου -αν και το καλύτερο διάστημα για την ομορφιά είναι από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 11 Απριλίου- θα είναι στη διάθεσή σας να κάνουν μικρά ή μεγάλα θαύματα για εσάς. Από το Νοέμβριο του 2009 και μετά θα αυξήσετε ακόμα περισσότερο την ποσότητα του νερού που λαμβάνετε - κύστη, νεφρά, προστάτης για τους μεγάλους κυρίους. Σε πρώτο πλάνο όμως έντερα και αναπνευστικό. Είναι αλήθεια ότι το 2009 σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε ποικιλοτρόπως και ενόψει του Κρόνου στο Ζυγό θα πρέπει να την αξιοποιήσετε.

Τυχερές περίοδοι στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή: 6 Ιουνίου-6 Ιουλίου, ο Αύγουστος
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:54 pm

YΔΡΟΧΟΟΣ:Η χρονιά των μεγάλων προσδοκιών

Ο Δίας παίρνει θέση στο ζώδιό σας, για να ενώσει δυνάμεις με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα, που ήδη βρίσκονται εδώ και χρόνια στο ζώδιο αυτό. Μια χρονιά, λοιπόν, που θα σας δώσει τη σπάνια ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να γίνετε πιο σοφοί, να αποκτήσετε όραμα για το μέλλον και βέβαια να σπείρετε νέες ιδέες, ώστε να καρποφορήσουν τα επόμενα χρόνια. Ο Δίας συνδέεται με το μέλλον και φέτος θα πάρετε μια καλή γεύση από την εξέλιξη της ζωής σας τα επόμενα χρόνια. Ο Κρόνος εξακολουθεί να περιορίζει τη δράση σας, κυρίως στα οικονομικά σας και σίγουρα επιβάλλει πειθαρχία, σοφή οικονομική διαχείριση και περιορισμό των εξόδων μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Φέτος θα τελειώσει και ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα του ζωδίου σας με το Λέοντα κι έτσι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του 2009, τουλάχιστον σχέσεις και συνεργασίες θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται.

Γενικά: το 2009 μπορεί να αποδειχτεί πραγματικά μια χρονιά-σταθμός στη ζωή σας, και μάλιστα για τους καλύτερους λόγους. Όνειρα που δεν έχουν πραγματοποιηθεί μπορεί μέσα στο 2009 να πάρουν σάρκα και οστά. Άλλωστε, η χρονιά που ο Δίας ταξιδεύει στο ζώδιό μας μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας, γιατί ανοίγει καινούργιους δρόμους και φέρνει ευκαιρίες επέκτασης και προσωπικής εξέλιξης. Σιγουρέψτε τι είναι αυτό που θέλετε για να μη χαθείτε σε λεπτομέρειες, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και από υπεραισιοδοξία. Φροντίστε λοιπόν να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας. Καλύτερα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο να κατανοήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας, παρά να είστε αποπροσανατολισμένοι και σε σύγχυση μοιράζοντας την ενέργειά σας. Πολύ σημαντικοί θα είναι και οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας αυτή τη χρονιά, γιατί θα θέλουν να σας βοηθήσουν! Ο συνδυασμός Δία- Ποσειδώνα θα σας κάνει να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας, θα σας δώσει λάμψη και μαγνητισμό, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να σας παραπλανήσει και να... φουσκώσει τις προσδοκίες σας. Το 2009 είναι μια καλή χρονιά επίσης να ενδιαφερθείτε για τους γύρω σας, και ιδιαίτερα αυτούς που μπορεί να υποφέρουν. Ο Κρόνος στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει από το Σεπτέμβριο του 2007, και να επενδύσετε χωρίς ρίσκο. Βλέπετε, ο Ουρανός από τους Ιχθύς δεν σταματάει να επηρεάζει τον ίδιο τομέα και σίγουρα δεν θέλετε εκπλήξεις. Μετά τις 29 Οκτωβρίου ο Κρόνος από το Ζυγό θα βοηθήσει να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, να κάνετε σπουδές ή και να εξειδικευτείτε σε κάποιον τομέα. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω για τα επόμενα χρόνια θα συμβάλει στη μεταμόρφωσή σας αργά και σταθερά.

Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Σχέσεις με άλλους Υδροχόους και Λέοντες μπορεί να είναι όλα ή τίποτε! Μπορεί μαζί τους να φτάσετε στα σκαλιά της εκκλησίας ή στην πόρτα του δικηγόρου με την ίδια ευκολία. Προσεκτικά πρέπει να βαδίσετε και με Ταύρους και Σκορπιούς. Σχέσεις με Διδύμους και Τοξότες μπορεί να είναι αρκετά πιο ικανοποιητικές. Παρθένοι και Ιχθύες μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Κριοί και Ζυγοί είναι εξαιρετικές επιλογές.

Σχέσεις: η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας δείχνει ότι φέτος δύσκολα θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει. Βέβαια, μερικές φορές αυτή είναι και η παγίδα του Δία, γιατί μπορεί να προσπεράσουμε μια σχέση ή να θεωρήσουμε το σύντροφό μας «λίγο» και να χαλάσουμε μια ουσιαστική σχέση. Η πορεία του Κρόνου στην Παρθένο δείχνει ότι πρέπει να αναδομήσετε τις σχέσεις σας, να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να έχετε σωστή επικοινωνία με το ταίρι σας, ώστε να αλλάξει και αυτό μαζί σας. Αν χάσετε την εμπιστοσύνη σας σε μια σχέση ή στο γάμο, θα είναι δύσκολο να την επαναφέρετε. Μετά τις 16 Οκτωβρίου ο Άρης θα περάσει στο Λέοντα και θα τεστάρει τις αντοχές σας, θα φέρει καινούργιες γνωριμίες, έντονα πάθη και διάθεση για ρίσκο. Αν είστε παντρεμένοι, μετά τις 16 Οκτωβρίου μπορεί να νιώσετε ότι περνάτε ένα είδος κρίσης, κυρίως λόγω ανταγωνιστικής διάθεσης από το ταίρι σας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια μακρόχρονη σχέση. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις θα διαλυθούν. Όσο πιο γερός είναι ο δεσμός, τόσο πιο εύκολα θα βρεθούν λύσεις. Η πορεία του Δία στο ζώδιό σας μπορεί να σημαίνει και ένα γάμο, ένα δυνατό έρωτα ή την απόκτηση ενός απογόνου. Από το Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Ιουνίου ο έρωτας μπορεί να βρεθεί μέσα στο χώρο εργασίας, σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι. Το ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα ξεκινάει από τις 5 έως τις 31 Ιούλιου, οπότε η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους. Πολύ καλά διαστήματα είναι επίσης ο Αύγουστος, αλλά και ο Σεπτέμβριος μέχρι τις 20.

Εργασία: το να επιδιώκετε σταθερότητα στα επαγγελματικά μάλλον είναι ουτοπία στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ίσως όμως να μην είναι και το ζητούμενο, αν θέλετε πραγματικά να προοδεύσετε και να εξελιχτείτε. Εδώ που τα λέμε, αν δεν κάνετε και τώρα με τον Δία στο ζώδιό σας το άλμα, τι περιμένετε; Καλύτερα να πάρετε τα ρίσκα σας κι όπου σας βγάλει. Βλέπετε, με την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού τίποτα δεν πρόκειται να μείνει ίδιο μέχρι το 2010, ίσως ούτε ακόμη και η δουλειά σας. Σκεφτείτε λοιπόν από τώρα τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε, με τι άλλο θα μπορούσατε να ασχοληθείτε, που θα αποδώσει στο μέλλον, και φανείτε δεκτικοί σε νέες προτάσεις. Ο Δίας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη δυναμικότητά σας κι έτσι τα σχέδιά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Τώρα χτίζετε την επιτυχία του μέλλοντος. Θα απολαύσετε και φέτος, αλλά κυρίως θα κουραστείτε. Ο πλανήτης που κυβερνάει τα επαγγελματικά, ο Πλούτωνας, θα βρίσκεται φέτος στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι για να είστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά σας, δεν φτάνει μόνο να αποδίδει οικονομικά, αλλά να είναι και δημιουργική. Οι περίοδοι που ο Δίας είναι σε ορθή πορεία είναι προτιμότερο να κάνετε νέα ξεκινήματα, να βρείτε δουλειά ή και να αλλάξετε αντικείμενο. Δηλαδή, από τις 5 Ιανουαρίου μέχρι τον Ιούνιο και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς. Βέβαια, με τον Άρη στο Λέοντα μετά τις 16 Οκτωβρίου θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός, ίσως και οι τρικλοποδιές. Γι’ αυτό μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας... Ξεκινήστε πρώτα και θριαμβολογείτε μετά!

Οικονομικά: με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου από το 2003 ξέρετε πολύ καλά ότι η ρευστότητα έχει εγκατασταθεί πλέον για τα καλά στο πορτοφόλι σας. Ο Ουρανός θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στους Ιχθύς και φέτος και το δίλημμα, αν πρέπει να μείνετε σε μια δουλειά που σας αποφέρει λίγα αλλά σταθερά ή αν πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας και να ρισκάρετε, θα στροβιλίζει συνέχεια στο κεφάλι σας. Ο Δίας, φυσικά, θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον, αλλά αυτή μπορεί να είναι και η... μπανανόφλουδα της χρονιάς, αν βιαστείτε να ανοιχτείτε και δεν υπολογίσετε καλά όλες τις παραμέτρους. Η φωνή της διαίσθησής σας θα είναι ιδιαίτερα δυνατή φέτος, με την ταυτόχρονη επιρροή Δία, Ποσειδώνα, Χείρωνα στο ζώδιό σας, και σίγουρα πρέπει να την ακούσετε. Αν έχετε μια πολυετή συνεργασία φέτος, μπορεί να περάσει μεγαλύτερη κρίση ιδιαίτερα την περίοδο των εκλείψεων, δηλαδή Ιανουάριο-Φεβρουάριο ή Ιούλιο-Αύγουστο. Ίσως τα οικονομικά και η διαχείρισή τους να είναι αιτία διαφωνιών. Η πορεία του Δία στο ζώδιό σας ενισχύει την κρίση σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και ανοίγει τους ορίζοντές σας. Επίσης, βοηθάει στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια πώληση ή να βρείτε τον κατάλληλο χρηματοοικονομικό σύμβουλο ή μεσίτη. Το 2009 είναι εξαιρετικό για να αποπληρώσετε χρέη. Αν τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση, καλό είναι να προσπαθήσετε να βάλετε κάποιες οικονομίες στην άκρη. Σε κάθε περίπτωση η χρονιά που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στα οικονομικά σας είναι το 2010, όταν ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς.

Υγεία & Ομορφιά: η σύνοδος Δία, Ποσειδώνα, Χείρωνα στο ζώδιό σας μπορεί να διαφοροποιήσει αρκετά ακόμη και τη χημεία στο σώμα σας και τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Βέβαια, ο Δίας προσφέρει προστασία από δύσκολες καταστάσεις, αλλά ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας μπορεί να σας κάνουν ευάλωτους σε ορμονολογικά προβλήματα, αλλεργίες, υπερκόπωση. Προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο να κοιμηθείτε, να ξεκουράζεστε και να αναπληρώνετε τη χαμένη ενέργεια. Ενδιαφερθείτε για εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και άσκησης. Γιόγκα, πιλάτες, ται τσι, ρεφλεξολογία, βελονισμός μπορεί να βοηθήσουν. Αν σκέφτεστε να κάνετε επεμβάσεις αισθητικής, αποφύγετε την περίοδο των εκλείψεων. Ακόμη, αποφύγετε για κούρες ομορφιάς και επεμβάσεις που αφορούν την εμφάνισή σας το διάστημα που είναι ανάδρομη η Αφροδίτη - από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 17Απριλίου. Ο Δίας στο ζώδιό σας μπορεί να αυξήσει την όρεξή σας άρα και το βάρος σας, αν δεν προσέξετε.

Τυχερές ημέρες στον έρωτα και την κοινωνική ζωή: 5-31 Ιουλίου, ο Αύγουστος, 1-10 Σεπτεμβρίου
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:55 pm

IΧΘΥΕΣ:Κάθε τέλος μια νέα αρχή

Το 2009 είναι μια μεταβατική χρονιά, καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας στην Παρθένο μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Μετά θα κάνει ένα διάλειμμα, περνώντας στο Ζυγό το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, για να επανέλθει στην Παρθένο για λίγους μήνες την άνοιξη του 2010. Έτσι, οι σχέσεις (φιλικές, ερωτικές και συνεργασίες) θα εξακολουθούν να σας απασχολούν και τη νέα χρονιά και κάποιες θα ενισχυθούν περισσότερο, ενώ άλλες θα τελειώσουν. Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο και δημιουργώντας προϋποθέσεις για αλλαγή. Κάποιοι, λοιπόν, θα αποφασίσετε ίσως να αλλάξετε πορεία ζωής, καριέρα ή και τόπο διαμονής. Ο Δίας, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, θα περάσει στον Υδροχόο και θα αποτελέσει το φύλακα-άγγελό σας, καθώς θα σας προστατεύει από πολλά, αλλά και να αναδείξει παρασκηνιακές εξελίξεις στα επαγγελματικά, κυρίως θετικές.

Γενικά: άλλη μια χρονιά που οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Ο Κρόνος, στον τομέα των σχέσεων, εξακολουθεί να σας επηρεάζει μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, κυρίως βέβαια εσάς που έχετε γεννηθεί το Μάρτιο. Σ’ αυτό το διάστημα οι σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος της χρονιάς. Ο Κρόνος δεν είναι απαραίτητα αρνητική επιρροή. Μάλιστα, με κάποιους ανθρώπους μπορεί να έρθετε πιο κοντά απ’ ό,τι ήσασταν μέχρι τώρα και να δεσμευτείτε μαζί τους για μια ζωή. Από την άλλη, μπορεί να απομακρυνθείτε από ανθρώπους με τους οποίους κάποτε είχατε κοινή πορεία, αλλά τώρα πια δεν έχουν θέση στην αλλαγμένη ζωή σας. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του «κάρμα»! Κάποιοι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας έχουν μια αποστολή, κάτι να σας διδάξουν, να σας μάθουν, να μοιραστούν μαζί σας. Μάλιστα, μπορεί να νιώσετε μια έντονη έλξη προς αυτούς. Από την άλλη, μπορεί φέτος να κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι από το παρελθόν, ζητώντας σας μια δεύτερη ευκαιρία Φέτος λοιπόν είναι η κατάλληλη χρονιά, αντί να φύγετε, να μείνετε και να προσπαθήσετε. Ο Κρόνος, στην Παρθένο ακόμη, δείχνει ότι βρίσκεστε σε ένα αποφασιστικό σημείο στον τομέα της καριέρας σας. Το δίλημμα ανάμεσα στην ελευθερία, την ανεξαρτησία και τις χιλιάδες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που έχετε να ανταποκριθείτε θα είναι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και κυρίως μέχρι το καλοκαίρι πιο έντονο. Ο Δίας από τον Υδροχόο θα δημιουργεί συνθήκες βελτίωσης της ζωής σας και μπορεί ως κυβερνήτης του 10ου οίκου της καριέρας να σας βάλει στη διαδικασία να ψάξετε μυστικά για άλλες επαγγελματικές διεξόδους. Άλλοι μπορεί να δουλέψετε μυστικά σε ένα καινούργιο πρότζεκτ, που θα βγει στην επιφάνεια λίγο αργότερα! Ακόμη και το παρασκήνιο μπορεί να δουλέψει προς όφελός σας φέτος. Ίσως κάποιοι από το περιβάλλον εργασίας να έχουν πλάνα ανόδου και εξέλιξης για σας!


Σε ποιους θα πείτε «ναι»! Σχέσεις με Παρθένους και Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους σίγουρα είναι πιο δύσκολες για να διατηρηθούν ανέπαφες από τις επιρροές Κρόνου και Ουρανού. Με Λέοντες και Υδροχόους, Κριούς, Ζυγούς θα έχετε την τάση να κολλήσετε περισσότερο. Ταύροι και Σκορπιοί θα σας προσφέρουν έναν ώμοπαρηγοριάς, αλλά και ενδιαφέρουσες νύχτες. Καρκίνοι και Αιγόκεροι τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο, με τις εκλείψεις, μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα ή δυσάρεστα!


Σχέσεις: το 2009 δεν θα βιώσετε άλλες εκλείψεις στον άξονα σχέσεων - γάμου, κάτι που ήταν έντονο τα προηγούμενα χρόνια. Η επιρροή βέβαια του Κρόνου από την Παρθένο στον τομέα των σχέσεων παραμένει έντονη μέχρι τις 29 Οκτωβρίου και σ’ αυτό το διάστημα θα φανεί η αντοχή των σχέσεων ή του γάμου σας. Μην ξεχνάτε ότι η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού θα δημιουργεί δονήσεις στις σχέσεις σας, μιας και θα ενισχύει το δίλημμα ανάμεσα στην ελευθερία και στη δέσμευση. Ο Ουρανός είναι ίσως ο πιο απρόβλεπτος πλανήτης και δύσκολα μπορεί να κάνει κάποιος ακριβή πρόβλεψη. Το αίτημά του είναι η αλλαγή. Μπορεί όμως να μη φτάσετε στα άκρα διώχνοντας ανθρώπους από τη ζωή σας, αλλά απλώς να βάλετε όρια στις σχέσεις. Η χρονιά θα ξεκινήσει σε ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας τον Ιανουάριο και από τις 11-24 Απριλίου. Στο διάστημα ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 17 Απριλίου μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να θελήσετε να τονώσετε μια σχέση που δείχνει σημάδια κούρασης. Πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή θα είναι και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο τον Αύγουστο. Το Δεκέμβριο και τον Ιούλιο υπάρχουν εκλείψεις που επηρεάζουν τα φλερτ και τις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορεί να βγουν παράπονα, γκρίνιες και ευτράπελα. Μια άλλη παράμετρος που θα επηρεάσει κυρίως τις φιλικές σχέσεις σας είναι η νέα θέση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ίσως έρθετε τώρα σε επαφή με σημαντικά άτομα που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας.


Εργασία: η σύνοδος του Δία με το μοντέρνο κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, σας βοηθάει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία. Ακόμα και αν δεν προχωρήσετε από ανασφάλεια σε μια αλλαγή δουλειάς, σίγουρα μπορείτε να κάνετε μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές. Έτσι, το Μάιο, τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο, που συναντιούνται αυτοί οι δυο πλανήτες, πρέπει να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και να προσπαθήσετε να αρπάξετε τις ευκαιρίες. Ακόμη, μια σημαντική παράμετρος της νέας χρονιάς είναι η έξοδος του Πλούτωνα από τον Τοξότη. Τα προηγούμενα 15 χρόνια από αυτή τη θέση αυτή ανέτρεψε όλα τα δεδομένα. Τώρα, από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω, θα φέρει στη ζωή σας ανθρώπους που θα έχουν δύναμη και θα μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε νέους στόχους και να τους υλοποιήσετε. Από τις έξι εκλείψεις οι τρεις θα ενεργοποιήσουν τον άξονα της υγείας - εργασίας. Η πρώτη στις 27 Ιανουαρίου σε σύνοδο με τον Δία σας ενθαρρύνει να ψάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να δείτε αν συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας. Η δεύτερη στις 9 Φεβρουαρίου στο Λέοντα μπορεί να σας δημιουργήσει αμφιβολίες για το αν κάνετε τη δουλειά που σας ταιριάζει. Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές. Στην ίδια κατεύθυνση λειτουργεί και η έκλειψη τις 6ης Αυγούστου. Μετά τις 16 Οκτωβρίου οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και ίσως υπάρχουν αλλαγές στην εργασία. Δείτε το 2009 σαν μια χρονιά προετοιμασίας περισσότερο για τις αλλαγές που θα κάνετε το 2010 με τον Δία στο ζώδιό σας. Άλλωστε, τότε θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.


Οικονομικά: η επιρροή του Κρόνου κάνει και το 2009 μια χρονιά που πρέπει να βαδίσετε προσεκτικά στον οικονομικό τομέα και να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Αυτό που πρέπει να επιδιώξετε ως επί το πλείστον είναι η σταθερότητα των οικονομικών σας και η καλή διαχείριση των πόρων σας. Φέτος η Αφροδίτη για μεγάλο διάστημα από το 2ο οίκο σας μπορεί να δώσει ώθηση σε αυξήσεις, έσοδα από μια παράλληλη εργασία ή μια άλλη εναλλακτική πηγή. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της από τις 6 Μαρτίου μέχρι τις 17 Απριλίου μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση σε χρήματα που σας οφείλονται ή μπορεί να δείξει αυξημένα έξοδα. Μολονότι η Αφροδίτη ευνοεί από τον Κριό την αύξηση των εσόδων σας, μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη και για περισσότερα έξοδα. Επίσης, μπορεί να επεξεργαστείτε μια παλιότερη επαγγελματική πρόταση που είχε εξαιρετικές οικονομικές προοπτικές. Στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς ο Κρόνος φεύγοντας από την Παρθένο θα περάσει στο Ζυγό και θα σας πιέσει για καλύτερη διαχείριση, τακτοποίηση οφειλών και χρεών. Ο κυβερνήτης των οικονομικών σας, ο Άρης, φέτος θα βρίσκεται στο Λέοντα από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι το Μάρτιο του 2010. Αυτό δείχνει ότι τα χρήματα θα έρθουν κυρίως από τον επαγγελματικό τομέα. Στην ίδια περίοδο, αν έχετε δική σας επιχείρηση, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε αρκετό χρήμα στο να την ανακαινίσετε, να την επεκτείνετε ή μπορεί να έχετε αλλαγές στο προσωπικό και να χρειαστεί να πληρώσετε αποζημιώσεις κ.λπ. Θετικοί μήνες για αναζήτηση νέων εσόδων είναι ο Φεβρουάριος, ο Απρίλιος μετά τις 17, ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος.


Υγεία & ομορφιά: με τον Κρόνο απέναντί σας οφείλετε να είστε πειθαρχημένοι στα θέματα υγείας και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου συνεχίζονται και αυτή τη χρονιά τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Αύγουστο, άρα ο τομέας της υγείας δέχεται αρκετά σοβαρές επιρροές. Προσπαθήστε να κάνετε τσεκάπ συχνά, να εμπλουτίζετε τη διατροφή σας με βιταμίνες και ό,τι άλλο χρειάζεται, για να έχετε ενέργεια και όχι κενές θερμίδες, βάλτε λίγη άσκηση στο πρόγραμμά σας, γιατί θα διώξει από πάνω σας την αρνητική ενέργεια που συσσωρεύετε στην καθημερινότητά σας και θα ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά σας κέντρα. Φυσικά, με τη σύνοδο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία με τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα μην ξεχνάτε ότι η προσευχή και ο διαλογισμός θα βοηθήσουν να έχετε καλύτερη υγεία. Το ζώδιό σας πολλές φορές σωματοποιεί τα άγχη, τους θυμούς και την ένταση. Αποφορτίζοντας την ψυχή, αποφορτίζετε και το σώμα σας από κινδύνους!


Τυχερές ημέρες στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή: ο Ιανουάριος, 12-24 Απριλίου, ο Αύγουστος
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από penoula Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 1:55 pm

EXΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΨΑΑΑ.....ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ..?
penoula
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από fairies Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 2:17 pm

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΕΛΩ...

fairies
Συνταγματαρχης
Συνταγματαρχης

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 1106
Ηλικία : 34
Tόπος : ΑΘΗΝΑ
Ατάκα : oti den mas skotwnei mas kanei poio dinatous....mexri na mas kanei omws????
Registration date : 13/11/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από Ellen Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 3:26 pm

Σκατουλίτσες ο Τοξότης και ο αιγόκερος...άκου παράλληλες σχέσεις...
Βλακία το 2009...
Ellen
Ellen
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 966
Ηλικία : 38
Registration date : 20/04/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από fotgeo Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 4:07 pm

ετσι λεει για τον τοξοτη?????ωραια...να την κανω την παραλληλη σχεση να ησυχασω....ουτε το ζωδιο μου δεν ειχα ορεξη να διαβασω.....με τετοια νευρα που εχω..
fotgeo
fotgeo
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ηλικία : 33
Tόπος : πειραιας
Επάγγελμα : β.λογιστη-μανικιουρ/πεντικουρ/ονυχοπλαστικη/μακιγιαζ+φρυδι+μονιμες βλεφαριδες!
Ατάκα : βαλε διαολε
Registration date : 10/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .....

Δημοσίευση από Ellen Την / Το Δευ Ιαν 05, 2009 4:44 pm

Οχι για τον αιγόκερο ειναι η παραλληλη σχεση
Εσθ γιατι εχεις νευρα παρακαλω?
Ellen
Ellen
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 966
Ηλικία : 38
Registration date : 20/04/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης