Αφροδισιακά Μενού
4 απαντήσεις
Fantarines :: Ελεύθερος Χρόνος :: Μαγειρική :: Φαγητά
Σελίδα 1 από 1
Αφροδισιακά Μενού
Τι θα μαγειρεύατε στον καλό σας
αν τον καλούσατε σε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών?
Η δική μου πρόταση περιλαμβάνει τα εξής:
Γαριδομακαρονάδα
Υλικά(για 2 μερίδες)
- 1/2 πακέτο σπαγγέτι
- 1 κούπα μικρές γαρίδες καθαρισμένες
- 2 μεσαίες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 της κούπας τυρί κρέμα Philadelphia
- 1/2 κούπα σπανάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο
- Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μεσαία προς υψηλή φωτιά
- Προσθέστε στο τηγάνι τις γαρίδες, τις ψιλοκομμένες
ντομάτες& το τυρί κρέμα
- Ανακατεύετε τα υλικά σε μεσαία φωτιά για 3-4 λεπτά,
μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και να αποκτήσει μια πορτοκαλί απόχρωση
- Σουρώστε τα μακαρόνια, σερβίρετέ τα σε μεγάλη πιατέλα ή μπωλ
- Προσθέστε το ψιλοκομμένο σπανάκι στα μακαρόνια και ανακατέψτε για να απλωθεί το
σπανάκι
- Προσθέστε από πάνω τη σάλτσα με τις γαρίδες
*Αυτό το πιάτο συνοδεύεται με κριτσίνια (με γεύση σκόρδο κατά προτίμηση)
και κόκκινο ξηρό κρασί
αν τον καλούσατε σε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών?
Η δική μου πρόταση περιλαμβάνει τα εξής:
Γαριδομακαρονάδα
Υλικά(για 2 μερίδες)
- 1/2 πακέτο σπαγγέτι
- 1 κούπα μικρές γαρίδες καθαρισμένες
- 2 μεσαίες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/2 της κούπας τυρί κρέμα Philadelphia
- 1/2 κούπα σπανάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο
- Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μεσαία προς υψηλή φωτιά
- Προσθέστε στο τηγάνι τις γαρίδες, τις ψιλοκομμένες
ντομάτες& το τυρί κρέμα
- Ανακατεύετε τα υλικά σε μεσαία φωτιά για 3-4 λεπτά,
μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και να αποκτήσει μια πορτοκαλί απόχρωση
- Σουρώστε τα μακαρόνια, σερβίρετέ τα σε μεγάλη πιατέλα ή μπωλ
- Προσθέστε το ψιλοκομμένο σπανάκι στα μακαρόνια και ανακατέψτε για να απλωθεί το
σπανάκι
- Προσθέστε από πάνω τη σάλτσα με τις γαρίδες
*Αυτό το πιάτο συνοδεύεται με κριτσίνια (με γεύση σκόρδο κατά προτίμηση)
και κόκκινο ξηρό κρασί
scorpina- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Registration date : 25/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
Αν πάλι βαριέστε να μαγειρεύετε
μπορείτε να γίνετε η προσωπική του barwoman
με αυτό το απλό cocktail:
Rossini
Υλικά
- 7/10 σαμπάνια (ή αφρώδης οίνος)
- 3/10 χυμός φράουλα
Εκτέλεση
- Ετοιμάζεται απ' ευθείας σε ποτήρι cocktail
χωρίς ανακάτεμα (βάζετε πρώτα τη σαμπάνια και μετά το χυμό)
*Συνοδεύεται με ο,τιδήποτε έχει σαν συστατικό του τη σοκολάτα
μπορείτε να γίνετε η προσωπική του barwoman
με αυτό το απλό cocktail:
Rossini
Υλικά
- 7/10 σαμπάνια (ή αφρώδης οίνος)
- 3/10 χυμός φράουλα
Εκτέλεση
- Ετοιμάζεται απ' ευθείας σε ποτήρι cocktail
χωρίς ανακάτεμα (βάζετε πρώτα τη σαμπάνια και μετά το χυμό)
*Συνοδεύεται με ο,τιδήποτε έχει σαν συστατικό του τη σοκολάτα
scorpina- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Registration date : 25/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
Γλυκόξυνο κοτόπουλο με λαχανικά
Υλικά
3/4 του κιλού κοτόπουλο
3 καρότα
1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 κίτρινη πιπεριά
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές σουσάμι
3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά μέλι
2 κούπες χυμό ντομάτας
5 κουταλιές σόγια σος
5 κουταλιές σάλτσα τιριγιάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Διεθνής κουζίνα
Αφροδισιακό
Προετοιμασία
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές και το μαρινάρουμε για περίπου 2 ώρες στην σος τιριγιάκι με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμασία
Ψιλοκόβουμε σε στικς τα καρότα και τις πιπεριές και σοτάρουμε τα λαχανικά μαζί με το χοντροκομμένο φρέσκο και ξερό κρεμμύδι σε 4-5 κουταλιές σπορέλαιο για 5 λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το ξύδι, προσθέτουμε το μέλι τον ανανά, το χυμό ντομάτας και την σόγια σος. Η φωτιά παραμένει στο δυνατό και μόλις αρχίσουν να βράζουν, την σβήνουμε.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα σκεύος και στο ίδιο τηγάνι όπου μαγειρέψαμε τα λαχανικά ρίχνουμε 2-3 κουταλιές σπορέλαιο και σοτάρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά μαζί με το σουσάμι, για περίπου 5 λεπτά.
Αδειάσουμε το μείγμα με τα λαχανικά στο κοτόπουλου και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Σερβίρεται με ρύζι Basmati.
Θα με θυμηθείτε...όποτε το έχω σερβίρει καταναλώνεται στο πι και φι και όλοι μου ζητάνε τη συνταγή..
καλή όρεξη λοιπόν...
Υλικά
3/4 του κιλού κοτόπουλο
3 καρότα
1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 κίτρινη πιπεριά
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές σουσάμι
3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά μέλι
2 κούπες χυμό ντομάτας
5 κουταλιές σόγια σος
5 κουταλιές σάλτσα τιριγιάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Διεθνής κουζίνα
Αφροδισιακό
Προετοιμασία
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές και το μαρινάρουμε για περίπου 2 ώρες στην σος τιριγιάκι με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμασία
Ψιλοκόβουμε σε στικς τα καρότα και τις πιπεριές και σοτάρουμε τα λαχανικά μαζί με το χοντροκομμένο φρέσκο και ξερό κρεμμύδι σε 4-5 κουταλιές σπορέλαιο για 5 λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το ξύδι, προσθέτουμε το μέλι τον ανανά, το χυμό ντομάτας και την σόγια σος. Η φωτιά παραμένει στο δυνατό και μόλις αρχίσουν να βράζουν, την σβήνουμε.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα σκεύος και στο ίδιο τηγάνι όπου μαγειρέψαμε τα λαχανικά ρίχνουμε 2-3 κουταλιές σπορέλαιο και σοτάρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά μαζί με το σουσάμι, για περίπου 5 λεπτά.
Αδειάσουμε το μείγμα με τα λαχανικά στο κοτόπουλου και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Σερβίρεται με ρύζι Basmati.
Θα με θυμηθείτε...όποτε το έχω σερβίρει καταναλώνεται στο πι και φι και όλοι μου ζητάνε τη συνταγή..
καλή όρεξη λοιπόν...
korina- Λοχιας
- Αριθμός μηνυμάτων : 347
Ηλικία : 39
Registration date : 18/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
Ινδικά Κεφτεδάκια
-500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
-2 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
-4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
-1 γερή πρέζα κόκκινο καφτερό πιπέρι
-2 κουταλάκι κόλιανδρο σκόνη
-1 ½ κουταλάκι κίμυνο σκόνη
-1 κουταλάκι τζίντζερ σκόνη
-2 κουταλάκια αλάτι
-1 αυγό χτυπημένο
-λίγο ηλιέλαιο
-100 γρ βούτυρο
-1/4 του λίτρου νερό
-φύλλα μέντας για το γαρνίρισμα
Βάζουμε τον κιμά σε ένα μεγάλο μπολ και τον αναμιγνύουμε με το μισό
κρεμμύδι, το μισό σκόρδο, τα μισά μπαχαρικά, το μισό αλάτι και το
χτυπημένο αυγό και ανακατεύουμε καλά. Φτιάχνουμε περίπου 12 κεφτέδες.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαρύ τηγάνι και τους ροδίζουμε για 5 λεπτά
και τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα
τηγάνι και ροδίζουμε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, το υπόλοιπο σκόρδο, τα
μπαχαρικά και το αλάτι Ανακατεύουμε καλά για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τους
κεφτέδες, ανακατεύοντας τακτικά για να μαγειρευτούν καλά Ρίχνουμε τότε
το νερό, αφήνουμε να πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και
σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Σερβίρουμε τους κεφτέδες ζεστούς και
γαρνίρουμε με φύλλα μέντας.
-500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
-2 μεγάλα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
-4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
-1 γερή πρέζα κόκκινο καφτερό πιπέρι
-2 κουταλάκι κόλιανδρο σκόνη
-1 ½ κουταλάκι κίμυνο σκόνη
-1 κουταλάκι τζίντζερ σκόνη
-2 κουταλάκια αλάτι
-1 αυγό χτυπημένο
-λίγο ηλιέλαιο
-100 γρ βούτυρο
-1/4 του λίτρου νερό
-φύλλα μέντας για το γαρνίρισμα
Βάζουμε τον κιμά σε ένα μεγάλο μπολ και τον αναμιγνύουμε με το μισό
κρεμμύδι, το μισό σκόρδο, τα μισά μπαχαρικά, το μισό αλάτι και το
χτυπημένο αυγό και ανακατεύουμε καλά. Φτιάχνουμε περίπου 12 κεφτέδες.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαρύ τηγάνι και τους ροδίζουμε για 5 λεπτά
και τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα
τηγάνι και ροδίζουμε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, το υπόλοιπο σκόρδο, τα
μπαχαρικά και το αλάτι Ανακατεύουμε καλά για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τους
κεφτέδες, ανακατεύοντας τακτικά για να μαγειρευτούν καλά Ρίχνουμε τότε
το νερό, αφήνουμε να πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και
σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Σερβίρουμε τους κεφτέδες ζεστούς και
γαρνίρουμε με φύλλα μέντας.
scorpina- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Registration date : 25/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
Μακαρονοσαλάτα με καρύδια και σταφίδες
* 1 πακέτο μακαρόνια βίδες ή πένες
* 70 γρ. καρύδια τριμμένα
* 50 γρ. σταφίδες ξανθές
* 2 πράσινα μήλα κομμένα σε λεπτά φετάκια
* Λευκό κρασί
* Χυμό 1 λεμονιού
* 1 κούπα κρέμα γάλατος
* Μαϊντανό ψιλοκομμένο
* Ανηθο ψιλοκομμένο
* Θυμάρι
* Λάδι
* Αλάτι
1. Βάζουμε τα μήλα σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού και τα αφήνουμε για 1 ώρα περίπου.
2. Βάζουμε τις σταφίδες σε χλιαρό νερό και τις αφήνουμε μέχρι να φουσκώσουν.
3. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στην σαλατιέρα.
4. Στραγγίζουμε καλά τις σταφίδες, τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα καρύδια, τα μήλα, το αλάτι και λίγο λάδι.
5. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με τον μαϊντανό, τον άνηθο και το θυμάρι, την προσθέτουμε στα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
6. Ρίχνουμε από πάνω τις σταφίδες με τα καρύδια ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
* 1 πακέτο μακαρόνια βίδες ή πένες
* 70 γρ. καρύδια τριμμένα
* 50 γρ. σταφίδες ξανθές
* 2 πράσινα μήλα κομμένα σε λεπτά φετάκια
* Λευκό κρασί
* Χυμό 1 λεμονιού
* 1 κούπα κρέμα γάλατος
* Μαϊντανό ψιλοκομμένο
* Ανηθο ψιλοκομμένο
* Θυμάρι
* Λάδι
* Αλάτι
1. Βάζουμε τα μήλα σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού και τα αφήνουμε για 1 ώρα περίπου.
2. Βάζουμε τις σταφίδες σε χλιαρό νερό και τις αφήνουμε μέχρι να φουσκώσουν.
3. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στην σαλατιέρα.
4. Στραγγίζουμε καλά τις σταφίδες, τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα καρύδια, τα μήλα, το αλάτι και λίγο λάδι.
5. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με τον μαϊντανό, τον άνηθο και το θυμάρι, την προσθέτουμε στα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
6. Ρίχνουμε από πάνω τις σταφίδες με τα καρύδια ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
scorpina- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Registration date : 25/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
Oμελέτα με βασιλικό (για 2 άτομα)
4 κρόκους και 5 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές γάλα
1 κουταλάκι σιμιγδάλι
1 πρέζα βασιλικό
1 κουταλάκι μέλι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι
Xτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε σιγά-σιγά το γάλα, το μέλι, το
σιμιγδάλι, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι
ρίχνετε το ελαιόλαδο και το μείγμα των αυγών και τηγανίζετε την
ομελέτα, ροδίζοντάς την και από τις δύο πλευρές.
4 κρόκους και 5 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές γάλα
1 κουταλάκι σιμιγδάλι
1 πρέζα βασιλικό
1 κουταλάκι μέλι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι
Xτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε σιγά-σιγά το γάλα, το μέλι, το
σιμιγδάλι, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι
ρίχνετε το ελαιόλαδο και το μείγμα των αυγών και τηγανίζετε την
ομελέτα, ροδίζοντάς την και από τις δύο πλευρές.
scorpina- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Registration date : 25/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
Tηγανίτες με μέλι (για 2 άτομα)
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
3 κουταλιές μέλι
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι σουσάμι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Aνακατεύετε το αλεύρι με το νερό και τη μισή ποσότητα από το μέλι,
μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το
ελαιόλαδο και ρίχνετε το μισό μείγμα. Γυρίζετε για να ροδίσει και από
τις δύο πλευρές. Bάζετε τις τηγανίτες σε πιατέλα, τις περιχύνετε με το
υπόλοιπο μέλι, ρίχνετε το σουσάμι και τις σερβίρετε ζεστές.
scorpina- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Registration date : 25/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
Γαλοπούλα με μέλι
* 4 φιλέτα γαλοπούλας
* 1/2 κούπα σόγια σος
* 1 κουταλιά ούστερ σος
* Λίγο σκόρδο σε σκόνη
* 1-1 1/2 κουταλιά μέλι
* Λίγο πιπερόριζα τριμμένη
* Σουσάμι για γαρνίρισμα
* Σπορέλαιο για τηγάνισμα
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε την σόγια σος, την ούστερ σος, το σκόρδο, και την
πιπερόριζα σε ένα σκεύος και βάζουμε τα φιλέτα να μαριναριστούν για 2
ώρες περίπου.
Ετοιμασία
1. Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε ελάχιστο λάδι, γυρίζοντάς τα τακτικά.
2. Οταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε με το μέλι, χαμηλώνουμε την
φωτιά και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά ακόμη (μέχρι να πήξουν τα υγρά του
φαγητού).
3. Μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα σερβίρουμε αμέσως.
* 4 φιλέτα γαλοπούλας
* 1/2 κούπα σόγια σος
* 1 κουταλιά ούστερ σος
* Λίγο σκόρδο σε σκόνη
* 1-1 1/2 κουταλιά μέλι
* Λίγο πιπερόριζα τριμμένη
* Σουσάμι για γαρνίρισμα
* Σπορέλαιο για τηγάνισμα
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε την σόγια σος, την ούστερ σος, το σκόρδο, και την
πιπερόριζα σε ένα σκεύος και βάζουμε τα φιλέτα να μαριναριστούν για 2
ώρες περίπου.
Ετοιμασία
1. Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε ελάχιστο λάδι, γυρίζοντάς τα τακτικά.
2. Οταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε με το μέλι, χαμηλώνουμε την
φωτιά και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά ακόμη (μέχρι να πήξουν τα υγρά του
φαγητού).
3. Μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα σερβίρουμε αμέσως.
scorpina- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Registration date : 25/09/2007
Απ: Αφροδισιακά Μενού
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ?
ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ?
ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
MARIA.- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 337
Ηλικία : 43
Tόπος : ΑΘΗΝΑ
Ατάκα : ΠΕΡΙΜΕΝΩ- ΕΠΙΜΕΝΩ !!!
Registration date : 29/09/2008
Απ: Αφροδισιακά Μενού
ΣΩΠΑ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ (ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ),ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΥΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ, ΑΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΥΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ, ΑΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
MARIA.- Λοχιας
-
Αριθμός μηνυμάτων : 337
Ηλικία : 43
Tόπος : ΑΘΗΝΑ
Ατάκα : ΠΕΡΙΜΕΝΩ- ΕΠΙΜΕΝΩ !!!
Registration date : 29/09/2008
Fantarines :: Ελεύθερος Χρόνος :: Μαγειρική :: Φαγητά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|