ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Πήγαινε κάτω

hi

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:20 pm

krios: Ιούνιος

Σχέσεις

Τα ερωτηματικά, οι αμφιβολίες, η ψυχρότητα, η ένταση και οι ρήξεις σε κάποιες από τις σχέσεις σας -χαρακτηριστικά του Μαΐου- φαίνεται ότι περνούν στο παρελθόν. Ο Ιούνιος βοηθάει να αξιολογήσετε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και τα αισθήματα και τις πραγματικές σας ανάγκες. Αν στο διάστημα από τα μέσα Απριλίου έως το τέλος Μαΐου υπήρξε ένα σκαμπανέβασμα σε κάποια σημαντική σχέση ή στο γάμο σας και θέλετε να αλλάξετε το κλίμα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Μάλιστα, η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου υπόσχεται καλύτερα αποτελέσματα σε προσπάθειες εκ νέου προσεγγίσεων. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να το πλησιάσετε, μέχρι τις 20 επιδιώξτε το. Ακόμα, αν είστε ?όνοι και βαρεθήκατε τη μοναξιά, οι ευκαιρίες για μια σχέση είναι αξιόλογες. Αν, τέλος, έχετε σχεδιάσει γάμο, προχωρήστε ακάθεκτοι.

Εργασία
Τόσο ο Άρης όλο τον Ιούνιο όσο και η Αφροδίτη θα παίξουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για την καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση. Αυτοί θα είναι και το αντίπαλο δέος στην αρνητική επιρροή του Κρόνου, που επηρεάζει αυτόν τον τομέα και είναι υπεύθυνη για το ότι τα τελευταία δυόμισι χρόνια περνάτε από τα... ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα. Ωστόσο, τώρα θα μπορέσετε κι εσείς να κρίνετε αδυναμίες, αστοχίες, παραλείψεις και λάθη σας και να επωφεληθείτε. Ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός μήνας για να ?άθετε περισσότερα για τη δουλειά σας, να έχετε καλή απόδοση σε σπουδές και, ακόμα, να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Επιδιώξτε τώρα ξεκινήματα και βελτιώσεις και, γενικά, παίξτε το καλό σας «χαρτί», γιατί σας παίρνει. Τέλος, αν ψάχνετε εργασία ή θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε επιχείρηση, ιδού η ευκαιρία! TAUROS:Σχέσεις
Ο Ιούνιος είναι ένας σύνθετος μήνας, γεγονός που επηρεάζει και αυτόν τον τομέα. Νέες, θερμές σχέσεις θα προκύψουν, μερικές από τις υπάρχουσες θα ανανεωθούν και κάποιες θα ψυχρανθούν ή θα διακοπούν μια και καλή. Το τελευταίο αφορά όλη την γκάμα των δεσμών σας, φιλικών, επαγγελματικών, συγγενικών, ακόμα και των ερωτικών, αν αυτοί έχουν πια ξεφτίσει ή κάτι άλλο φαίνεται στον ορίζοντα. Η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να ξέρετε ποιοι είναι μαζί σας και ποιοι όχι και πού βαδίζετε. Μόνο μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται τακτ και διαλλακτικότητα. Δεν γίνεται όλα να γίνουν με το δικό σας τρόπο, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Πάντως, ακόμα και μόνοι να είστε, η επανεμφάνιση ενός ατόμου στη ζωή σας ή μια καινούργια γνωριμία μπορεί να δώσουν διάθεση για ζωή και δράση. Οι δεσμευμένοι μετριάστε τη ζήλια και μη δίνετε αφορμές.

Eργασια
Μεγάλες αποφάσεις και γεγονότα θα κρίνουν την πορεία σας και για αργότερα, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα κάθε απόφαση ή ενέργειά σας. Σίγουρα χρειάζεται να κάνετε και συμβιβασμούς για να μπορέσετε να κρατήσετε κεκτημένα ή να κερδίσετε κάποια από αυτά που επιθυμείτε. Όσοι σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά θα μπορέσετε από τώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου να βρείτε άλλη, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα σας πιέσουν από πολλές απόψεις, οπότε κάντε όσο πιο σίγουρες κινήσεις γίνεται. Αν, πάλι, θέλετε να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, μέχρι τις αρχές Ιουλίου έχετε ευνοϊκά περιθώρια. Όσοι, τέλος, θέλετε να πουλήσετε κάποια επιχείρηση, διευθετήστε τις διαδικασίες αυτόν το μήνα ή ακόμα και τον Ιούλιο. Σε καμία περίπτωση, όμως, μην το αναβάλετε για το φθινόπωρο, καθώς θα υπάρξουν δυσκολίες. DIDIMOI:χέσεις
Είναι φυσικό την περίοδο γύρω από τα γενέθλιά μας να κάνουμε απολογισμούς. Φυσικά, αυτοί δεν μπορεί να μην αφορούν και τους δεσμούς μας. Εκτός από αυτούς, τον Ιούνιο περισσεύουν η αυστηρότητα προς τους άλλους αλλά και το αίσθημα ανικανοποίητου απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους. Σιγά να μη γλιτώνατε από αυτό έχοντας τον Κρόνο και τον Ουρανό να σας βομβαρδίζουν αδιάλειπτα από το Σεπτέμβριο και μετά, σαν ανατρεπτικό... ντουέτο. Την επιρροή τους μπορεί να ενισχύσει και η Πανσέληνος, που θα δείξει καθαρά την απόσταση που σας χωρίζει από τους γύρω σας, ίσως και από το/τη σύντροφό σας. Μάλιστα, αυτή ίσως παίξει και ρόλο... δοκιμαστή σε μια σχέση, συνεργασία ή νέα γνωριμία. Συντηρώντας τις απαραίτητες λεπτές ισορροπίες, το υπόλοιπο του Ιουνίου μπορεί να σας βοηθήσει πρακτικά στο γάμο, στα αισθηματικά σας, και όχι μόνο.

Eργασια
Ο Άρης -νέα δεδομένα, «μαγειρέματα», κρυφές συμμαχίες, δολοπλοκίες- θα βρίσκεται όλο το μήνα σε αντίθεση με τον επαγγελματικό σας τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε ένα μεγάλο μάτι στην πλάτη σας! Φυσικά, μυστικά, «κουφά» και παρασκήνιο δεν έπεται ότι έχουν εσάς ως στόχο -αν και στην περίοδο γύρω από την Πανσέληνο κάποιος μπορεί να πετάει... βελάκια στη φωτογραφία σας-, αλλά ότι γίνονται διάφορων ειδών διεργασίες. Ευτυχώς, έχετε τον Δία βοηθό σας και από τις 14 και μετά και τον Ερμή, που σημαίνει ότι και μέσα στις εξελίξεις θα είστε και πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξετε, τουλάχιστον κάποιοι από εσάς, αν όχι όλοι. Μάλιστα, αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η επιρροή υπέρ σας θα είναι μεγαλύτερη, αν και σημαντικό μέρος από την ηθική ή την οικονομική υποστήριξη που θα λάβετε μπορεί να μην είναι τόσο φανερό. KARKINOS: παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ καλός οιωνός για να μεταστραφούν από τις 6 Ιουνίου και μετά θετικά οι καταστάσεις στα αισθηματικά και στις σχέσεις σας. Πρώτη σας προτεραιότητα, φυσικά, πρέπει να είναι η βελτίωση και η ανανέωση σχέσεων ?επαγγελματικών, κοινωνικών, φιλικών, συγγενικών?, που μπορεί να... κακόπαθαν από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου μέχρι τώρα. Τα στοιχεία της υπερβολής, της γκρίνιας, της ζήλιας, του ανταγωνισμού και της ανασφάλειας που κυριαρχούσαν σίγουρα δεν ήταν εγγύηση για επιτυχημένες συνεργασίες ή δεσμούς. Έτσι, λοιπόν, αν είστε ?όνοι και έτοιμοι να χαράξετε νέα πορεία, ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για να ξεκινήσετε. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και η φιλία σίγουρα θα βοηθήσει ?ε κάποιον τρόπο και στην ερωτική σας αποκατάσταση.

Eργασια
Είναι φυσικό να σας έχουν κουράσει τα πάνω κάτω ?πότε Βούδας πότε Κούδας? στα επαγγελματικά, με την επιβαρυντική επίδραση του Κρόνου, ο Ιούνιος όμως κομίζει μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ορισμένοι θα δρέψετε τους καρπούς προσπαθειών του Μαΐου ή προγενέστερων και, αν ψάχνετε εργασία, κύρια ή συμπληρωματική, ο Ιούνιος μάλλον θα σας καλύψει. Αν, πάλι, κάποιος από εσάς θέλει να κάνει μια αλλαγή, να πουλήσει ή να αγοράσει μια επιχείρηση, οι συνθήκες θα βοηθήσουν σημαντικά. Τώρα μπορείτε να εξοπλίσετε και τεχνικά τη δουλειά σας, καθώς και να επιδιώξετε την εξέλιξη με κάθε τρόπο. Η διαλλακτικότητα, εξάλλου, που μπορείτε να επιδείξετε τώρα ?γιατί τώρα μπορείτε? σίγουρα θα διευκολύνει τα πάρε δώσε σας ?ε ανωτέρους, υφισταμένους ή συναδέλφους. Σε κάθε περίπτωση από τις 6 και μετά μπορείτε να λάβετε σε ικανοποιητικό βαθμό και την αναγνώριση των άλλων. LEWN:... φωτιά στo τoπίo φαίνεται ότι δεν περιορίζεται μόνο στα επαγγελματικά σας. Αφορά και τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Πέρα από τους δεσμούς με ανωτέρους και στενούς συνεργάτες, που, όπως φαίνεται, θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο -μην ξεχνάτε να δείξετε συμβιβαστικό πνεύμα- στην πρώτη γραμμή μπαίνουν και τα ερωτικά σας. Μη λειτουργήσετε ως συνήθως, γιατί ο μήνας δεν είναι συνηθισμένος. Θα δοκιμάσει την ουσία, τη γνησιότητα και την αντοχή του γάμου ή της αισθηματικής σας σχέσης, από τη δική σας ή από την πλευρά του «άλλου/-ης». Καινούργιες γνωριμίες μπορεί να ξεκινήσουν ορμητικά και παθιασμένα, αλλά στη συνέχεια η... φούσκα θα σκάσει, και μάλιστα με κρότο. Μη διακινδυνεύσετε λοιπόν πολλά στα αισθήματα και μην... πουλήσετε πρόσωπα που σας αγαπάνε. Η περίοδος απαιτεί αυτοέλεγχο και ψυχραιμία.

Eργασία
Για τον... άρτον τον επιούσιο, για την καριέρα, για το σεβασμό, βρε αδερφέ! Για να κατακτηθούν αυτά και πολλά άλλα, ο αγώνας θα είναι σκληρός και θέλει στρατηγική, ευελιξία και ψυχραιμία και όχι επίδειξη δύναμης και κάθε λογής... ταρζανιές. Προπάντων, μην μπερδέψετε την προσωπική σας αξία και τις ικανότητες ή τα ταλέντα σας. Σε μια πεσμένη αγορά ακόμα και φτηνά «διαμάντια» μπορεί να μένουν στο ράφι. Το τραγουδάκι που λέει «συμβιβαζόμαστε» πρέπει να το τραγουδήσετε σε όλους τους τόνους, γιατί ο μήνας αυτός -όπως και ο Ιούλιος μέχρι τις 11- θέτουν νέους κανόνες στην επαγγελματική σας ζωή. Ξεκινάτε μια επιχείρηση για πρώτη φορά; Μόνο ευχές μπορώ να σας στείλω. Σκέφτεστε να τα βροντήξετε κάτω και να τα πείτε έξω από τα δόντια; Μόνο αν έχετε ήδη από το Μάιο βρει άλλη εργασία, γιατί μέχρι τις 11 Ιουλίου το τοπίο είναι λίγο... άνυδρο. Μετά κάτι γίνεται. PARTHENOS:Αναμφίβολα, τόσο η παρουσία της Αφροδίτης -από τις 6 και μετά- όσο και του Άρη, σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας, είναι ευεργετική για τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Βέβαια, τον αρνητικό τόνο δίνει η Πανσέληνος στις 7, που απειλεί με αναστάτωση κάποια συνεργασία ή μια σχέση. Ωστόσο, υπάρχουν ισχυρά αντίδοτα, που θα αποτρέψουν τη ρήξη. Ο Ιούνιος, πάντως, δεν είναι αρνητικός κατά βάση, όχι μόνο για τους δεσμούς και τα αισθηματικά σας αλλά και γενικότερα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι και όλα θα πάνε... ρολόι: Μάλιστα, από τις 14 και ύστερα, με το τετράγωνο του Κρόνου προς το ζώδιό σας, πρέπει να δίνετε πιο πειστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και σχόλια και, βέβαια, να μην αποποιείστε εύκολα τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες σας. Κατά τα άλλα, τον Ιούνιο μπορεί να συνεργαστούν η αγάπη με το σεξ.

Eργασία
Ο Δίας στον επαγγελματικό τομέα όλο το 2009 μπορεί να μην... καθαρίζει πάντα για πάρτη σας στο βαθμό που θα επιθυμούσατε, αλλά, από την άλλη, έστω και την τελευταία στιγμή, σας γλιτώνει από τα χειρότερα. Μπορεί οι απαιτήσεις και οι επικρατούσες συνθήκες να είναι εξαντλητικές ώρες ώρες, αλλά ο μήνας αυτός έχει και δυνατότητες, που, αν τις αξιοποιήσετε, θα προχωρήσετε πιο σίγουροι παρακάτω. Είναι ανάγκη βέβαια να δείξετε πιο συμβιβαστικό πνεύμα κατά την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο και να μην επιμένετε πάση θυσία να υπερισχύσει η δική σας γνώμη ή να εξυπηρετηθούν μόνο τα δικά σας συμφέροντα. Βοήθεια, ηθική ή πρακτική, μπορεί να έρθει από το εξωτερικό ή ξένα πρόσωπα και, ακόμα, από άτομα που θα προτιμήσουν τα προϊόντα της εργασίας σας, την πελατεία ή το κοινό σας. Από τις 14 προσοχή στο τι λέτε, συμφωνείτε, γράφετε ή υπογράφετε. ZYGOS:Σχέσεις
Αν μια νέα σχέση, που έγινε πραγματικότητα τους προηγούμενους μήνες, έφτασε μέχρι τον Ιούνιο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, τότε να είστε σίγουροι ότι δεν είναι κάτι περαστικό. Αν είστε ακόμη μόνοι/-ες, εκμεταλλευτείτε καλύτερα την πρώτη εβδομάδα, που παραμένει η Αφροδίτη στον Κριό απέναντί σας φέρνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αν έχετε μια σχέση καιρό και έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε ή να συμβιώσετε, τώρα μπορείτε να το κάνετε με επιτυχία και με θετικούς οιωνούς. Μάλιστα, αν υπήρχαν εμπόδια το προηγούμενο διάστημα, τώρα άνετα μπορείτε να τα παρακάμψετε και να πάτε παρακάτω. Αυτό που λέμε «χάπι εντ» ίσως το δείτε και στην ερωτική σας ζωή τον Ιούνιο. Η αλήθεια είναι ότι έχετε αλλάξει κι εσείς οι ίδιοι τον τρόπο που κάνετε σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, μια πρόταση σχέσης, γάμου ή συμβίωσης είναι πιο ορατή από ποτέ!

Eργασία
Τα θέματα της καριέρας εξακολουθούν να είναι σημαντικά και εσείς ίσως ετοιμάζεστε για το πιο παραγωγικό και δημιουργικό διάστημα, που θα κορυφωθεί με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στο Μεσουράνημα, στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας. Αν είχατε προετοιμάσει ένα νέο ξεκίνημα και ψάχνατε την κατάλληλη στιγμή να το εγκαινιάσετε, σίγουρα ο Ιούνιος σας προσφέρει την ευκαιρία. Ακόμη και οι άλλοι, συνεργάτες, προϊστάμενοι, άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά, θα είναι πιο πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στους νέους στόχους σας. Αν έχετε δική σας επιχείρηση και θέλετε να της κάνετε τονωτικές ενέσεις, μπορείτε να βασιστείτε στον Ιούνιο. Ακόμη, αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι νέο με έδρα το σπίτι, μετά τις 22 προχωρήστε το! Είναι προτιμότερο να το έχετε ολοκληρώσει μέχρι το τέλος Ιουνίου, γιατί ο Ιούλιος συνοδεύεται από εκλείψεις. SKORPIOS: παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου κάνει τον Ιούνιο ιδανικό μήνα για τις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος του έρωτα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Άλλωστε, όσο και αν δεν το παραδέχεστε ανοιχτά, οι πολύ ήσυχες και χωρίς ταλαιπωρίες σχέσεις δεν σας εξάπτουν το ενδιαφέρον και το πάθος. Αν είστε μόνοι/-ες, δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε, μάλιστα τρελά, και ίσως το καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας να μην είναι κάτι περαστικό. Δεν είστε οι πιο εύκολοι άνθρωποι στον κόσμο και δύσκολα βρίσκετε άτομα που σας κατανοούν, αφού συνήθως σας παρεξηγούν. Όμως, ο Ιούνιος, με τις θετικές επιρροές του, θα σας αποδείξει ότι μπορεί να υπάρχει ιδανικός έρωτας. Περιττό να αναφέρω ότι οι επιρροές αυτές θα βοηθήσουν και τους δεσμευμένους να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Εργασία
Τα θέματα της δουλειάς εξακολουθούν και τον Ιούνιο να σας απασχολούν, και μάλιστα ίσως πρέπει αρκετή από την ενέργειά σας να τη διοχετεύσετε και στον τομέα της καριέρας, προκειμένου να έχετε τις εξελίξεις που θέλετε. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε την οικογένεια και το σπίτι, καθώς η παρουσία Δία - Ποσειδώνα στον τομέα αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο Ιούνιος σας προκαλεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε μια ευτυχισμένη προσωπική και οικογενειακή ζωή και μια επιτυχημένη καριέρα. Δεν είναι εύκολο, αλλά κι εσείς δεν είστε φτιαγμένοι για εύκολα, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε. Την πρώτη εβδομάδα, με την Αφροδίτη στον Κριό, προσπαθήστε να κάνετε όποιες αλλαγές σε προσωπικό και συνεργάτες χρειάζεστε, αν έχετε δική σας επιχείρηση.
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:22 pm

TOKSOTIS:πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου σίγουρα βοηθάει με την Αφροδίτη στον Κριό, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή, αν είστε αδέσμευτοι, να κάνετε μια νέα γνωριμία. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με το Μάιο. Αντίθετα, ίσως είναι μια περίοδος που κάποια σχέση, κυρίως νέα, μπορεί να περάσει κρίση ή ακόμη και να λήξει. Από εκεί που ο Μάιος ήταν ο μήνας της ευφορίας και της απόλυτης χαράς στα ερωτικά σας, από το μέσο του Ιουνίου μπορεί να διακρίνετε μια αλλαγή στο τοπίο. Τα ροζ γυαλιά βγαίνουν και αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα με περισσότερο ρεαλισμό. Η προσγείωση για κάποιους ίσως είναι κάπως ανώμαλη. Μπορεί, τώρα, να θυμηθείτε τα λόγια ενός φίλου που σας είχε επισημάνει στο παρελθόν κάποια πράγματα για μια καινούργια σχέση.

Εργασία
Ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία τον Ιούνιο και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα στον τομέα της καριέρας. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος θα παραμείνει σ’ αυτόν τον τομέα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Αν έχετε δουλέψει αρκετά και έχετε χτίσει μια σωστή βάση το προηγούμενο διάστημα, τότε μπορείτε να περιμένετε καλές αποδόσεις ξεκινώντας από αυτόν το μήνα. Το σημαντικό είναι ότι εσείς οι ίδιοι νιώθετε πιο δυνατοί, έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κι έτσι μπορείτε να πλασάρετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας αποτελεσματικότερα. Η θέση του Ερμή στους Διδύμους το δεύτερο δεκαπενθήμερο σας εξασφαλίζει πιο γρήγορες και άμεσες ανταποκρίσεις από τους άλλους σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Αν επιθυμείτε μια προαγωγή, σίγουρα η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι πιο ευνοϊκή, μολονότι μπορεί να μάθετε νέα για την αίτησή σας προς το τέλος του μήνα. AIGOKERWS:ημαντικός μήνας και κατάλληλος για ενίσχυση των προσωπικών σας σχέσεων. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Ταύρο σας δίνουν σπάνιες ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις. Ο Ήλιος στους Διδύμους σας δίνει ευκαιρίες ανανέωσης και η καλή όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας εμπνέει ένα νέο ερωτικό πάθος. Επίσης, η επιρροή του Ερμή από τον Ταύρο το πρώτο δεκαπενθήμερο βοηθάει οι σχέσεις που έχετε ή που θα κάνετε να αποτελέσουν εφόδιο για το καλοκαίρι. Όχι μόνο συναισθηματικό, αλλά και ψυχολογικό. Είναι η πρώτη φορά αυτή τη χρονιά που Αφροδίτη και Άρης σχηματίζουν ταυτόχρονα καλές όψεις με τον Ουρανό από τους Ιχθύς και με τον Κρόνο από την Παρθένο. Όσοι περάσατε ταλαιπωρίες τελευταία ή συνέβησαν παρεξηγήσεις σε ουσιαστικές σας σχέσεις τώρα μπορείτε να τις βελτιώσετε. Ένταση θα παρατηρηθεί στην αρχή και στο τέλος του μήνα.

Εργασία
Ο Ιούνιος σας βοηθάει να πετύχετε ευκολότερα τις επιδιώξεις σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο κινηθείτε με ευελιξία και προσοχή αποφεύγοντας να εκθέσετε σε κινδύνους τα συμφέροντά σας ή να παρασυρθείτε σε συμφωνίες οι οποίες δεν πληρούν τα εχέγγυα μελλοντικής επιτυχίας. Δημιουργήστε μια ασπίδα προστασίας στις εξωτερικές αντιξοότητες, για να μην επηρεαστεί ο δυναμισμός και η διάθεσή σας. Οι επιχειρηματίες μεταθέστε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες για τον επόμενο μήνα. Ο Κρόνος στην Παρθένο σε σχέση με τον Άρη στον Ταύρο σας βοηθάει να είστε συγκεντρωμένοι, να κάνετε καινούργια σχέδια, αλλά και να διατηρήσετε το γόητρο και το καλό σας όνομα στην αγορά. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο δεν θα λείψουν κάποιες εντάσεις και θα χρειαστεί ορισμένες στιγμές να υποχωρήσετε ώστε να διατηρήσετε τις αναγκαίες ισορροπίες. YDROXOOS:Σχέσεις
Στη δική σας περίπτωση υπάρχουν ερωτικό πάθος και ένταση. Ποικίλα γεγονότα μεσολαβούν, για να δοκιμάσουν την ευθυκρισία σας στις διάφορες σχέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε συνετοί, αλλά και ειλικρινείς με τους ανθρώπους που σας αφορούν. Παρά τις ευνοϊκές όψεις του Άρη και της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο και τον Ουρανό, που διευκολύνουν τη ζωή σας, θα λάβουν χώρα και οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη με τον Δία, που θα βάλουν σε δοκιμασία οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Εδώ πρέπει να φανείτε ευέλικτοι και διαλλακτικοί και όχι απόλυτοι και εκδικητικοί. Και κυρίως στα προσωπικά σας το εμπόδιο θα είναι πιο έντονο και θα πρέπει να ελιχθείτε, αποφεύγοντας να δώσετε έκταση σε μια διαφωνία ή σε μια παρεξήγηση. Όπως καταλαβαίνετε, ο μήνας έχει αιφνίδιες διακυμάνσεις.

Εργασία
Μεταβατικός μήνας με σύνθετα και σημαντικά γεγονότα στα επαγγελματικά σας, αλλά και με συχνές εναλλαγές στη διάθεση των συνεργατών σας. Καταπολεμήστε φόβους και αμφιβολίες, γίνετε πιο ρεαλιστές και βασιστείτε σε ανθρώπους και σε καταστάσεις που διαθέτουν μια βασική σταθερότητα. Ο Ερμής, που στις 14 του μήνα περνάει στους Διδύμους, εξυπηρετεί επαγγελματικές δραστηριότητες που κυοφορούνται από καιρό. Μη ριψοκινδυνεύετε αλλαγές, εξωραϊσμούς ή αντικαταστάσεις, μην αφήνετε να εξανεμίζεται το εισόδημά σας σε έξοδα παράστασης που δεν είναι τόσο απαραίτητα και μην κλείνετε συμφωνίες, εμπορικές ή άλλες, αν δεν έχετε σταθμίσει καλά τις προοπτικές τους. Προσέξτε λίγο τα νεύρα σας, επιδιώξτε την ηρεμία που χρειάζεστε και τη θετική σκέψη σαν φάρμακο, γιατί αυτό είναι το μόνο που σας λείπει τώρα. IXTHYS:Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας, αιφνίδια η Αφροδίτη και ο Άρης γίνονται για σύντομο χρονικό διάστημα σύμμαχοί σας. Εκτός από τον έρωτα, όμως, ευνοούνται και άλλες σχέσεις, όπως εκείνες με το περιβάλλον σας ή αυτές που σχετίζονται με τα οικονομικά και την εργασία. Το καλοκαίρι του 2009 ξεκινάει αποφασισμένο να αποκαταστήσει μια σειρά από δεσμούς και να αντικαταστήσει με νέους όσους δεν αντέχουν. Επίσης, επαγγελματικές συνεργασίες ή νέες σχέσεις με ανώτερους ή πελατειακό κοινό θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση. Αυτός ο μήνας, εκτός από το ότι θα σας ανανεώσει, μπορεί να σας εφοδιάσει με ό,τι σας είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες των δύο επόμενων. Κάντε τα δέοντα και μην αφήνετε τις προσφορές των άλλων και, κυρίως, την εύνοια της τύχης να πάει χαμένη.

Εργασία
Αρκετά έντονος και δημιουργικός προβλέπεται ο φετινός Ιούνιος για τους περισσότερους από εσάς. Ήδη, η βελτίωση που επίκειται στη ζωή σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις δημιουργικές σας δραστηριότητες, γίνεται πιο έντονη. Εξάλλου, η διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους έως τις 20 του μήνα σάς βοηθάει να υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας και να είστε πιο εύστοχοι στις κινήσεις και στους στόχους σας. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και να ζυγίζετε καλά κάθε πρωτοβουλία που θα παίρνετε σε σχέση με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες ή με καινούργια έξοδα, που φαινομενικά κρίνονται απαραίτητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες. Ο Δίας στον Υδροχόο σας βοηθάει να οργανώσετε καλύτερα και πιο έξυπνα το χρόνο σας, κυρίως τους πιο φιλόδοξους. Αρκεί να μην αφήσετε γεγονότα να σας αποπροσανατολίσουν.
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Dali Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:30 pm

lewn lewn lewn lewn kai tauros tauros tauros Razz
avatar
Dali
Φανταρακι
Φανταρακι

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ηλικία : 30
Ατάκα : i may be bad..but im perfectly good at it
Registration date : 20/05/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:33 pm

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣΣ?
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Dali Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:38 pm

ερωτας ερωτας γιατι σκατα ολα!!!

ΟΛΕ!!!

και εβιβα
avatar
Dali
Φανταρακι
Φανταρακι

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ηλικία : 30
Ατάκα : i may be bad..but im perfectly good at it
Registration date : 20/05/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:40 pm

ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ....!!! ΣΧΕΣΕΙΣ Κ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!! ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ?
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Dali Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:43 pm

λεων εγω και ταυρος αυτος
avatar
Dali
Φανταρακι
Φανταρακι

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ηλικία : 30
Ατάκα : i may be bad..but im perfectly good at it
Registration date : 20/05/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 8:45 pm

Ταύρος άντρας με γυναίκα Λέοντα
Είστε κι οι δυο επίμονοι και ισχυρογνώμονες και όταν αφοσιωθείτε σε κάτι (είτε είναι πρόσωπο είτε σχέδιο) θα περάσετε τον καιρό μαζί του στις καλές και άσχημες στιγμές. Η σταθερότητα και αφοσίωση, είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σας και αυτά που ελκύουν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Πολλές φορές όμως, μπορεί να έρχεστε σε σύγκρουση εξαιτίας των διαφορετικών προτιμήσεων που έχετε παράλληλα με μια ακαμψία που χαρακτηρίζει τις απόψεις σας και τη μανία σας να εμμένετε σ' αυτές.

Η γυναίκα Λέων, είναι περισσότερο κοινωνική, θέλει να βγαίνει έξω πιο συχνά, και είναι περισσότερο τολμηρή απ' ότι εσείς. Συχνά ριψοκινδυνεύει και ξοδεύει πιο ελεύθερα από εσάς, προσπαθώντας να προσφέρει και στους δυο μια άνετη ζωή που άλλωστε είναι και δικό σας αίτημα. Όλα αυτά είναι πολύ πιθανό εσάς να σας εκνευρίζουν γιατί μπορεί να τη βλέπετε πολλές φορές ως σπάταλη. Παρά την ολοκληρωτική σας διαφωνία, συχνά ο δεσμός σας είναι ισχυρός και πολύ σπάνια αμφισβητείται.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι μπορείτε να βασιστείτε ο ένας πάνω στον άλλον και αν μάθετε να υποχωρείτε πότε ο ένας και πότε ο άλλος, θα τα καταφέρετε. Είστε και οι δύο τόσο ανθεκτικοί στις αλλαγές, ώστε ακόμη και αν μισείτε ο ένας τον άλλον, θα ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσετε και να προχωρήσει ο καθένας μόνος του! Πρέπει να φυλάγεστε από την τάση να μένετε πολύ ικανοποιημένοι και να αισθάνεστε υπερβολικά άνετα μέσα στη σχέση σας, σε σημείο που να παίρνετε σαν δεδομένο την άνεση αυτή. ok??
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από Dali Την / Το Πεμ Ιουν 04, 2009 9:07 pm

σε ευχαριστω αγαπηηηηη Very Happy
avatar
Dali
Φανταρακι
Φανταρακι

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ηλικία : 30
Ατάκα : i may be bad..but im perfectly good at it
Registration date : 20/05/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιουλ 08, 2009 10:14 am

ΚΡΙΟΣ : 5 με 12 Ιουλίου
Οι φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας

ΓΕΝΙΚΑ: Προτιμήστε να δώσετε βάρος στην τακτοποίηση των οικονομικών σας και αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα.

ΕΡΩΤΑΣ: Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να σκέφτεστε την πιθανότητα γάμου με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι ας προσέξετε τα μπερδέματα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Υπάρχουν εξελίξεις και ανακατατάξεις. Κάποια πρόσωπα σας στηρίζουν.

Συμβουλή της εβδομάδας: Εμπιστευτείτε τους φίλους σας.
Ιούλιος

Σχέσεις

Μάλλον περνάτε μία από εκείνες τις περιόδους όπου ο έρωτας δεν σας απασχολεί ή τον έχετε ξεχάσει (πιθανώς επειδή σας έχει καταλάβει η απογοήτευση), οπότε ό,τι προκύψει τώρα μάλλον θα σας φανεί ως δώρο. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ένα ταξίδι ίσως γίνει το «κλειδί» για μια νέα, συναρπαστική γνωριμία. Μη φανταστείτε ότι θα χρειαστεί να πάρετε τα όρη και τα βουνά για να συμβεί. Και μια μονοήμερη εκδρομή, που αποφασίστηκε στα γρήγορα και χωρίς πολλή σκέψη, μάλλον θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Μάλιστα, μετά τις 17, που θα περάσει ο Ερμής και ο Ήλιος στον τομέα των φλερτ και του έρωτα στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, οι πιθανότητες να ερωτευθείτε με ανταπόκριση αυξάνονται. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση ή είστε παντρεμένοι θα έχετε περισσότερο κοινό χρόνο. Αν μάλιστα κάνετε και τις διακοπές σας αυτόν το μήνα, θα περάσετε τέλεια!

Εργασία

Η καριέρα και η οικογένεια θα απορροφήσουν αρκετή από την ενέργειά σας, καθώς οι εκλείψεις γίνονται σ’ αυτόν τον άξονα και απαιτούν την προσοχή σας. Η πρώτη στις 7 δημιουργεί κλίμα ρευστότητας ή σύγχυσης σχετικά με ένα θέμα καριέρας, κυρίως για όσους έχετε γενέθλια κοντά στις 4, 5 και 6 Απριλίου. Η σκληρή δουλειά ίσως είναι η μόνη διέξοδος σ’ αυτή την κατάσταση, καθώς μάλλον στα μακροπρόθεσμα σχέδια και πλάνα σας δεν είστε ακόμα ξεκάθαροι. Για κάποιους από εσάς μπορεί να προκύψουν και αλλαγές στο χώρο της καριέρας (στο πόστο, στα καθήκοντα ή ακόμη και στην ηγεσία της εταιρείας που πιθανώς εργάζεστε). Η δεύτερη έκλειψη στις 22 επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 17, 18 και 19 Απριλίου, τονίζοντας τη δυσαρέσκειά σας για τη στασιμότητα στην οικογενειακή ή την επαγγελματική ζωή. Το νου σας και στα έξοδα, αλλά και στην υγεία των δικών σας. TAYΡΟΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Ξεχάστε τα ρίσκα

ΓΕΝΙΚΑ: Η ψυχολογία σας είναι στα ύψη και νιώθετε επιτέλους γεμάτοι ζωντάνια και ευεξία. Απολαύστε το.

ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος ευνοεί οικογενειακές υποθέσεις, γάμους, σχέσεις και όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Καριέρα και οικονομικά ευνοούνται και θα συνεργάζεστε με άτομα φιλικά, αποδοτικά και έξυπνα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Μη ρισκάρετε χωρίς σοβαρό λόγο.
Ιούλιος

Σχέσεις

Η πορεία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, από τον Ιούνιο ακόμη, δημιούργησε συνθήκες έντασης και στα προσωπικά σας. Για εσάς που εξιδανικεύσατε μια πρόσφατη ερωτική ιστορία, το ξεκίνημα του Ιουλίου μάλλον θα σας προσγειώσει απότομα. Εξάλλου, ο Άρης δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεών σας μέχρι τις 12. Ωστόσο, το να βγείτε από την κατάσταση ευφορίας και τρέλας που δημιουργεί το πρώτο στάδιο μιας ερωτικής περιπέτειας δεν θα σας βλάψει απαραίτητα. Αντίθετα, θα σας φέρει σε επαφή με τα πραγματικά σας συναισθήματα, ώστε να μην έχετε τεράστιες προσδοκίες, ούτε από τον εαυτό σας ούτε από τον άλλο/-η. Αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα έρθετε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας. Αν, πάλι, είστε μόνοι/-ες και γεννημένοι/-ες κοντά στις 15, 16 Μαΐου, προσέξτε τις συναντήσεις στο ξεκίνημα του Ιουλίου, γιατί πιθανώς ο θησαυρός να αποδειχθεί άνθρακας.

Eργασία

Οι πρώτες δώδεκα ημέρες του μήνα απαιτούν αρκετή προσπάθεια εκ μέρους σας. Ίσως είναι οι εκκρεμότητες που προσπαθείτε να... συμμαζέψετε, προκειμένου να έχετε ελεύθερο χρόνο για ταξίδια και ευχάριστες δραστηριότητες. Μετά τις 12, πάντως, θα τα καταφέρετε. Με τον Άρη στο ζώδιό σας και κατόπιν στους Διδύμους, σκέφτεστε πιο έντονα το πώς θα ενισχύσετε τις απολαβές σας. Η πορεία του Ερμή από τις 3 μέχρι τις 17 στον Καρκίνο κάνει την καθημερινότητα στη δουλειά σας πιο σύνθετη, αλλά και πιο ενδιαφέρουσα. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ δεν θα λείψουν και οι προτάσεις ή οι συζητήσεις. Ακόμα, οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω σας βάζουν σε σκέψεις σχετικά με το τι θα μπορούσατε να αλλάξετε στο χώρο εργασίας, κυρίως αν ασχολείστε με το εμπόριο, τον τουρισμό, τα ΜΜΕ, τη διδασκαλία ή τη διαφήμιση. ΔΙΔΥΜΟΙ: 5 με 12 Ιουλίου
Τολμήστε...

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, πόσο σας παίρνει να το πετύχετε και να επιδιώξετε την υλοποίηση του στόχου σας.

ΕΡΩΤΑΣ: Ευνοείται η ατμόσφαιρα συντροφικότητας μέσα στο σπίτι.

Καιρός να καλέσετε τους φίλους σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Κινηθείτε με τολμηρό τρόπο τώρα που μπορείτε να πείθετε και να γοητεύετε τους άλλους.

Συμβουλή της εβδομάδας: Κινηθείτε μπροστά χωρίς άλλες αναβολές.
Ιούλιος

Σχέσεις

Το καλοκαίρι είναι εδώ, εσείς όμως δεν μπορείτε να απολαύσετε τις χαρές του ακόμα, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο σχεδιασμός των διακοπών σας. Όσοι είστε παντρεμένοι ή έχετε μόνιμη σχέση θα νιώθετε και τη μεγαλύτερη ένταση μετά τις 5, ενώ κοντά στην Πανσέληνο ? έκλειψη στις 7 μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και στην απόφαση να αφήσετε πίσω σας μια φθαρμένη σχέση και να αναζητήσετε μια νέα. Οι αδέσμευτοι είστε σαφώς από τους πιο ευνοημένους της καλοκαιρινής περιόδου, ιδιαίτερα μετά τις 12, που μετακομίζει ο Άρης στο ζώδιό σας, για να συμπορευτεί με την Αφροδίτη και να σας κάνει να ερωτευτείτε με μια ματιά. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι το διάστημα μετά τις 12 είναι και το ιδανικό για να κάνετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας, με το ταίρι σας ή και μόνοι (θα βρείτε παρέα). Αν, τελικά, αντέξει ο καλοκαιρινός σας έρωτας, μένει να αποδειχθεί!

Εργασία

Ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ο πιο δραστήριος μήνας του καλοκαιριού. Τον κάνει η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας. Οι υποχρεώσεις σας, λοιπόν, θα αυξηθούν μαζί με τις φιλοδοξίες σας. Επίσης, ίσως συμβεί μια αλλαγή στο χώρο εργασίας σας και δεν αναφέρομαι μόνο στο ακίνητο, αλλά και στη σύνθεση της ομάδας με την οποία συνεργάζεστε, καθώς και στο αντικείμενο. Κάποιοι θα αναζητήσετε άλλη επαγγελματική κατεύθυνση, με στόχο καλύτερες συνθήκες και οικονομικές απολαβές. Κάντε την έρευνά σας, μην ξεκινήσετε όμως μέσα στο μήνα, αφού οι εκλείψεις δεν εξασφαλίζουν διάρκεια σε κάτι καινούργιο. Όσοι προσπαθείτε ήδη να προσαρμοστείτε σε αλλαγές ακούστε προσεκτικά όσα σας λένε οι άλλοι, μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, αλλά μην εμπιστεύεστε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε ή που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους.
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιουλ 08, 2009 10:16 am

KAΡΚΙΝΟΣ : 5 με 12 Ιουλίου
Τέλος τα αδιέξοδα

ΓΕΝΙΚΑ:Θετικές αστρικές επιρροές για ανανέωση, τόνωση της ψυχολογίας σας και απαλλαγή από βάρη του παρελθόντος.

ΕΡΩΤΑΣ: Έχετε αυξημένη ανάγκη για συναισθηματική υποστήριξη και μη διστάζετε να τη ζητήσετε από το ταίρι σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Καινούργιες γνωριμίες αλλάζουν τα σχέδιά σας, προσφέρουν προοπτικές και σας βγάζουν από αδιέξοδα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Προσοχή στις άσκοπες σπατάλες.
Ιούλιος

Σχέσεις

Αυτός ο μήνας θα δοκιμάσει όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Βέβαια, έτσι θα διαπιστώσετε αν έχουν γερά θεμέλια και μπορούν να αντέξουν στο χρόνο. Από τις πρώτες μέρες θα έχετε την αίσθηση ότι το ταίρι σας δεν μπορεί να σας καταλάβει και θα αισθάνεστε μοναξιά. Αιτία είναι και οι δύο εκλείψεις, μία σεληνιακή στις 7 Μαΐου και μία ηλιακή στις 22, οι οποίες θα προκαλέσουν ασυνεννοησία ή εμπόδια και στις συνεργασίες σας. Σας συμβουλεύω να είστε ψύχραιμοι και να μην αρπάζετε με το παραμικρό ό,τι γυαλίζει, χωρίς να αναλογιστείτε τις συνέπειες. Ακόμα, σκεφτείτε καλά πριν πείτε οτιδήποτε, ώστε να αποφύγετε φασαρίες με το ταίρι, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Από τις 23 και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και η διάθεσή σας στα ύψη. Κάντε τις προτάσεις σας στο ταίρι σας για διακοπές, αποδράσεις ή διασκέδαση και σας διαβεβαιώνω ότι θα περάσετε πολύ καλά.

Εργασία

Το μέσο του καλοκαιριού ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές, μολονότι οι εκλείψεις στις 7 και στις 22 θα διαταράξουν τα πράγματα. Είστε πράγματι σε καλύτερη φόρμα και βλέπετε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε αρκετές ακόμα ανησυχίες. Καλό είναι να αποφύγετε περιττά σχόλια για συνεργάτες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Η υπομονή και η επιμονή θα αποδειχθούν το «κλειδί» της επιτυχίας σας σε πολλά επίπεδα. Προβάλετε το επιχειρηματικό πνεύμα σας και μη διστάζετε να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις. Ο Άρης και η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοούν τις προτάσεις που θα προκύψουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας, ενώ η επικοινωνιακή τακτική σας θα αποδειχθεί χρήσιμη για να προβάλλετε τις απόψεις σας. ΛΕΩΝ: 5 με 12 Ιουλίου
Με οδηγό το ένστικτο

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σας αγχώνουν λίγο, αλλά γρήγορα η κατάσταση εξομαλύνεται.

ΕΡΩΤΑΣ: Εντυπωσιάζετε με τις γνώσεις σας, αλλά χρειάζεται να προβάλλετε και μια πιο ερωτική εικόνα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Η αντίληψή σας είναι εξαιρετική και σας βοηθάει να ξεχωρίσετε το ψεύτικο από το αληθινό και ουσιαστικό.

Συμβουλή της εβδομάδας: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.
Ιούλιος

Σχέσεις

Η πρώτη έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, θα σας δώσει μια πρώτη γεύση για το πώς θα κυλήσει η κατάσταση στις σχέσεις σας. Ο εκνευρισμός θα είναι έκδηλος, οπότε συχνά θα λέτε λόγια χωρίς να τα σκέφτεστε, στεναχωρώντας έτσι φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και σύντροφο. Αν είστε πιο διαλλακτικοί, θα αποφύγετε λογομαχίες και αντιθέσεις. Μετά τις 22 και τη νέα έκλειψη, ηλιακή αυτή τη φορά, τα πνεύματα θα αρχίσουν να ηρεμούν. Αυτό θα σας επηρεάσει αρκετά θετικά και πολλοί θα θελήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που σας στεναχώρησαν στο παρελθόν και θα δείτε ότι θα περάσετε πολύ καλά. Μέχρι το τέλος του μήνα φροντίστε να διασκεδάζετε και να κάνετε πράγματα που αποδεδειγμένα μπορούν να σας «βγάλουν» από το άγχος της καθημερινότητας.

Εργασία

Ένταση και επεισόδια προμηνύει αυτός ο μήνας. Ωστόσο, η επιμονή και η ευστροφία σας θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αντίξοες συνθήκες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράτε έντονα στις προκλήσεις, γιατί έτσι οι συγκρούσεις θα γίνουν γιγαντομαχίες! Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο πιθανώς κάποιος συνεργάτης σας να σας χρειαστεί. Αν σας είχε βοηθήσει στο παρελθόν, είναι ευκαιρία να το ανταποδώσετε. Κατά τα άλλα, οι επαφές του Ιουλίου θα είναι σημαντικές για την καριέρα σας. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας, εξετάστε προσεκτικά τις κινήσεις σας. Η περίοδος από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου θα είναι μια «γερή» δοκιμασία για το νευρικό σας σύστημα, αφού η έκλειψη στις 22 επηρεάζει κάθε δραστηριότητά σας. Ωστόσο, μετά τις 23 τα πράγματα μπαίνουν περισσότερο σε τάξη, χωρίς εσείς να παλέψετε πολύ. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Ξεπεράστε τις αναστολές σας

ΓΕΝΙΚΑ: Έχετε μια καλή εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας υποχωρούν οι ανασφάλειες και οι αναστολές και η διάθεσή σας ανεβαίνει.

ΕΡΩΤΑΣ: Αν μπορείτε, προγραμματίστε ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια σύντομη εκδρομή με το σύντροφό σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Γίνεστε πιο τολμηροί και δυναμικοί, κάτι που τελικά ευνοεί πολύ τις καινούργιες γνωριμίες.

Συμβουλή της εβδομάδας: Εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές.
Ιούλιος

Σχέσεις

Από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου πλανάται στον αέρα η αλλαγή στις σχέσεις σας. Περάσατε από αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά δυστυχώς το πλανητικό σκηνικό του μήνα δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος των προσδοκιών σας. Στις 7 Ιουλίου γίνεται η πρώτη έκλειψη του μήνα (σεληνιακή) και θα φέρει αρκετά αναπάντεχα μπερδέματα. Από εκείνη την περίοδο και μετά αποφύγετε τις περιττές συζητήσεις, τα σχόλια, την κριτική προς τους συνεργάτες σας και προσπαθήστε, όσο αυτό είναι εφικτό, να διορθώσετε ό,τι πάει στραβά στη σχέση σας. Στις 22 Ιουλίου πραγματοποιείται μια δεύτερη έκλειψη, ηλιακή αυτή τη φορά, που θα βγάλει στο προσκήνιο νέες εριστικές συμπεριφορές. Ωστόσο, προς το τέλος του μήνα ξεκινάει μια περίοδος αφιερωμένη στον ερωτισμό, και η καλή διάθεση θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Θα περάσετε αρκετά καλά και πολλοί θα τακτοποιήσετε «θέματα» με το παρελθόν.

Εργασία

Κάποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε και εσείς στα επαγγελματικά σας αυτόν το μήνα, λόγω των εκλείψεων στις 7 και στις 22. Έτσι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι του ζωδίου σας πιθανώς να μην έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε μερικές από τις ιδέες σας όπως θέλετε. Συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Φροντίστε τώρα να είστε πιο σταθεροί στις αποφάσεις σας, πιο φειδωλοί στα σχόλιά σας και πιο... φερέγγυοι στις υποσχέσεις σας. Ακόμα, αποφύγετε να μοιράζεστε επαγγελματικά σχέδιά σας με πρόσωπα τα οποία δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Ο Άρης και η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε σωστά κάποιες ευκαιρίες. Εναρμονιστείτε με τους γύρω σας, για γόνιμες και επικερδείς συνεργασίες. Μετά τις 23 είναι μια περίοδος αναδιοργάνωσης και ανανέωσης.
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιουλ 08, 2009 10:18 am

ΖΥΓΟΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Υπάρχει και η μέση οδός

ΓΕΝΙΚΑ: Ίσως αλλάξετε κατεύθυνση σε κάποια θέματα και θα χρειαστεί να είστε αποφασιστικοί για να μπορέσετε να προχωρήσετε δυναμικά.

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και αισθάνεστε ανασφάλεια, υπάρχουν γύρω σας άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται και νοιάζονται για σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Ακούστε πολύ προσεκτικά τη συμβουλή ενός φιλικού σας προσώπου και αποφύγετε τα αρνητικά άτομα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.
Ιούλιος

Σχέσεις

Σύνθετος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ιούλιος στον τομέα των δεσμών σας. Τώρα ?και ιδιαίτερα γύρω από τις εκλείψεις? θα φανεί πιο καθαρά σε ποιους από αυτούς μπορείτε να υπολογίζετε και σε ποιους όχι. Βέβαια, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, μιας και άλλα μπορεί να περιμένατε να δείτε και άλλα θα συμβούν. Αν υπάρχει μια ερμαφρόδιτη κατάσταση στο γάμο ή στη σχέση σας, πιθανώς οι δονήσεις των εκλείψεων μαζί ?ε τη δυσαρμονική θέση του Ερμή να χειροτερέψουν την κατάσταση. Παράλληλα, όμως, θα αναδειχτούν και εκείνα τα στοιχεία ?εξαρτήσεις, συμφέροντα, ανασφάλειες? που θα σας υποχρεώσουν να βάλετε... νερό στο κρασί σας. Όσοι κάνατε μια γνωριμία σχετικά πρόσφατα θα αντιληφθείτε το αν και κατά πόσο μπορεί να εξελιχτεί. Πάντως, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σας δώσει και ευκαιρίες για φλερτ, ιδανικές για να... αφυπνίσετε τη σχέση ή το γάμο σας.

Εργασία

Από επαγγελματικής άποψης σίγουρα θα δοκιμαστούν παλιές συνήθειες, μέθοδοι και στρατηγικές αυτόν το μήνα. Έτσι, όμως, θα καταλάβετε ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Τώρα μπορείτε, γιατί υπάρχει το κατάλληλο έδαφος και ακόμα και οι εκλείψεις δεν θα επιδράσουν τόσο «βαριά», που να ανακόψουν την πρόοδό σας. Είναι σαφές, βέβαια, ότι και από τη μεριά σας επιβάλλεται να γίνουν συμβιβασμοί και παραχωρήσεις. Εδώ ταιριάζει γάντι η λαϊκή παροιμία «Από τ’ ολότελα καλή και η Παναγιώταινα». Εξάλλου, σε ζητήματα και προβλήματα μπορείτε να καθυστερήσετε τελεσίδικες απαντήσεις ή λύσεις. Για αυτές προτιμήστε το διάστημα από τις 22 έως τις 31 ή από τη 1 έως τις 3. Αν ψάχνετε για κύρια ή δευτερεύουσα εργασία, καλύτερα να ψάξετε τώρα παρά το Σεπτέμβριο. Το νου σας μόνο στις εκλείψεις! ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Βρείτε συμμάχους

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα φροντίστε να εξομαλύνετε παλαιότερες διαφωνίες και συγκρούσεις, μιας και ευνοούνται οι συμμαχίες και οι συνεργασίες.

ΕΡΩΤΑΣ: Καλό θα είναι να είστε λίγο επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες και πολλές υποσχέσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, που έχετε αυξημένη ενεργητικότητα, για να κάνετε επαφές με άτομα που γνωρίσατε τώρα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά.
Ιούλιος

Σχέσεις

Τόσο το προηγούμενο χρονικό διάστημα όσο και ο Ιούλιος μέχρι τις 11 έχουν βάλει σε δοκιμασία σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι τις 11, λοιπόν, θα υπάρξουν αδιευκρίνιστες πτυχές και τυφλά σημεία στο γάμο, σε μια σχέση ή μια σχετικά πρόσφατη γνωριμία που δεν έχει προλάβει ακόμα να γίνει δεσμός. Από τις 12 και μετά, σταδιακά, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε πλήρως τις πιο «καθαρές» από τις αρνητικές επιδράσεις ημέρες, από τις 13 έως τις 17, καθώς και τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιος είναι ο δικός σας ρόλος και ποιος αυτός των άλλων. Ίσως και αστάθμητοι παράγοντες, που μέχρι τις 11 ρίχνουν το δικό τους βάρος, μετά να πάψουν να επιδρούν. Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας ?αυτόν του σεξ, του έρωτα και του πάθους?, όπως και ο Άρης, από τις 12 και ύστερα. Αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή αρχίζει να «ζωντανεύει» ενόψει του Αυγούστου.

Εργασία

Ο Ιούλιος μέχρι τις 11 θα δώσει μια πιο ρεαλιστική ?αν και όχι τόσο ευχάριστη? εικόνα όσον αφορά συνεταιρισμούς και συνεργασίες, καθώς και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον κλάδο σας γενικότερα. Ορισμένοι, μέχρι και τις 11, μπορεί να υποχρεωθείτε να εργάζεστε σε συνθήκες και ρυθμούς που πληγώνουν την ευαισθησία, την αίσθηση δικαίου μέσα σας ή ακόμα και την ίδια την αγάπη που τρέφετε για ό,τι κάνετε. Όμως, ο Ιούλιος από τις 12 ?έστω και με τη δεύτερη έκλειψη ενόψει? θα βοηθήσει να βελτιωθεί η διάθεσή σας και εσείς να... ξανοιχτείτε ?ε μεγαλύτερη αισιοδοξία ?και καλύτερες απολαβές? στον αγώνα. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ο καλύτερος μήνας για την εργασία σας είναι ο επόμενος. Αν, πάλι, ψάχνετε για εργασία, από τις 12 και μετά είναι πιο εύκολο να τη βρείτε ή, αν ξεκινήσατε πρόσφατα, να προσαρμοστείτε. TΟΞΟΤΗΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Καιρός για δύο

ΓΕΝΙΚΑ: Αν και υπάρχουν καθυστερήσεις που σας προβληματίζουν, η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για σας.

ΕΡΩΤΑΣ: Κάποιοι προσπαθούν να μπουν ανάμεσα σ’ εσάς και στο ταίρι σας και καλό είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Μην μπερδεύετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά και μη συζητάτε δημόσια τα προσωπικά σας θέματα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Ενισχύστε τους δεσμούς με το ταίρι σας.
Ιούλιος

Σχέσεις

Η Αφροδίτη ?αισθηματικά, γάμος, κοινωνικότητα, συντροφικότητα? θα βρίσκεται από τις 5 έως τις 31 απέναντι από το ζώδιό σας, μια θέση που αξίζει ιδιαίτερη αναφορά. Δεδομένου ότι ο Άρης ?σεξ, επιθυμίες, έρωτας? από τις 12 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο ?θέση που θα κρατήσει και μέσα στον Αύγουστο? ο μήνας αυτός γίνεται αυτόματα αρκετά έντονος, ίσως και καθοριστικός για κάποιες σχέσεις αλλά και για τα ερωτικά σας. Ο παραπάνω πλανητικός συνδυασμός μπορεί να φέρει δυσαρμονία μεταξύ αγάπης, οικειότητας και σεξ (μπορεί, π.χ., άλλον να αγαπάτε και άλλον να επιθυμήσετε). Ακόμα, να προκαλέσει ζήλια, γκρίνια ή διχόνοια και, αν ο γάμος ή η σχέση σας περνούν από καιρό δυσκολίες, να επιδεινώσει την κατάσταση. Προσέξτε τις νέες γνωριμίες, γιατί μπορεί να γίνουν εύκολα και γρήγορα, αλλά να αναδείξουν δυσκολίες. Και... όπου σεξ να είναι ασφαλές!

Εργασία

Δουλειές ?ε... φούντες φέρνει ο Ιούλιος από τις 12 και ύστερα και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον οι ρυθμοί που γνωρίζατε, ενώ στο πρόγρα??α είναι οι εκπλήξεις και τα σκα?πανεβάσ?ατα. Όσοι έχετε μια εποχική εργασία αυτή μπορεί από τις 12 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου να πάρει άλλη μορφή ή να σταματήσει για λίγο. Άλλοι θα τρέχετε για να προλάβετε και άλλοι θα σκέφτεστε τι θα γίνει όταν... ξαναπάρει ?προς. Επειδή οι αστάθμητοι παράγοντες ?συνεργάτες, συνάδελφοι, ανώτεροι, υφιστάμενοι, νόμοι ή κανονισμοί? μπορεί να σας επιβαρύνουν, να είστε πιο παρατηρητικοί, διαλλακτικοί και υπεύθυνοι. Αν ψάχνετε εργασία και βρείτε στο διάστημα 12 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου, μπορεί αυτή να ενέχει πολλή ταλαιπωρία ή να είναι κακοπληρωμένη. Πάρτε απόφαση ότι το καλοκαίρι θα συναντήσετε εμπόδια, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. AIΓΟΚΕΡΩΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Μάθετε να ελίσσεστε

ΓΕΝΙΚΑ: Σας περιμένουν πίεση και σκληρή δουλειά, αλλά και μεγάλες απολαβές. Αν οργανώσετε καλά το χρόνο σας, οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν.

ΕΡΩΤΑΣ: Φροντίστε το ταίρι σας και τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί το πείσμα σας τους έχει κουράσει.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ:καινούργια πρόσωπα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Κινηθείτε διπλωματικά.
Ιούλιος

Σχέσεις

Η θέση της Αφροδίτης ?σχέσεις, ερωτικά, οικονομικά, επιτυχία γενικότερα? κάνει τις πρώτες τέσσερις ημέρες του Ιουλίου τις καλύτερες για να σχηματίσετε μια πιο καθαρή εικόνα για το γάμο, τη σχέση σας αλλά και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Πείτε ό,τι μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας και συνοδεύστε το ?ε τις ανάλογες ενέργειες, έτσι ώστε ακόμα και αν κάτι προκύψει στην πορεία, να το αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα. Αυτές τις ημέρες μπορείτε επίσης να βγάλετε και συ?περάσ?ατα για το μέγεθος και τη γνησιότητα των αισθημάτων του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Από τις 5 και μέχρι το τέλος τα αισθηματικά σας συνδυάζονται ή... ανακατεύονται κάπως ?ε τα επαγγελματικά. Συνάδελφος ευθύνεται; Φλερτ στον επαγγελματικό χώρο; Συναισθηματική ενίσχυση που συμβάλλει στην απόδοση; Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή.

Εργασία

Τα επαγγελματικά, περισσότερο από τους άλλους τομείς, έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτόν το μήνα κι εσείς θα χρειαστεί να εστιάσετε σε αυτά την προσοχή σας, κάνοντας προσεκτικούς συνδυασμούς. Ο προβλη?ατισ?ός σαφώς δεν θα λείψει, πιθανώς μάλιστα να κάνετε κάποιες δύσκολες επιλογές γύρω από τις εκλείψεις. Βέβαια, διόλου απίθανο να είναι και κάποιος άλλος ή εξωγενείς παράγοντες που θα σας υποχρεώσουν να κινηθείτε γύρω από ένα πιο... στενό κλίμα, αλλά και πάλι ο Ιούλιος είναι τόσο ρευστός, που δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες. Σκεφτείτε όσο πιο συμβιβαστικά γίνεται και αφήστε στο ράφι παλιές συνήθειες, τακτικές και νοοτροπία. Οι δύο εκλείψεις επιβάλλουν υποχωρήσεις. Αυτές υπαγορεύονται είτε από τις εξελίξεις είτε από διεκδικήσεις, ατυχίες ή απαιτήσεις συνεταίρων ή στενών συνεργατών και ανωτέρων.
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Ιουλ 08, 2009 10:19 am

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Η συνέπεια ανταμείβεται

ΓΕΝΙΚΑ: Έχετε την τάση να κοιτάτε πολύ μπροστά, φροντίστε όμως να μην αφήνετε μισοτελειωμένες δουλειές.

ΕΡΩΤΑΣ: Ίσως ξεκινήσει μια καινούργια σχέση, αλλά μάλλον δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάει κάπου μακριά.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις σας, ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα με εξουσία.

Συμβουλή της εβδομάδας: Φροντίστε τις λεπτομέρειες.
Ιούλιος

Σχέσεις

Αναμφίβολα η... επιδρομή του Άρη από την αρχή του Ιουνίου μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου μαζί ?ε το αρνητικό τετράγωνο της Αφροδίτης από τις 6 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου έκαναν λίγο... άνω κάτω τις σχέσεις και την αισθηματική σας ζωή. Φταίγατε εσείς; Έφταιγαν άλλοι; Πιθανώς θέματα επαγγελματικά, οι διάφορες υποχρεώσεις αλλά και τα οικονομικά, που έκαναν ένα αρνητικό, εκρηκτικό ?είγ?α, που δεν ήταν δύσκολο να σκάσει προκαλώντας θύματα. Σχέσεις που έχουν σύντομη ζωή ή άλλες που κρέμονται από μια... κλωστή μέχρι και τις 12 Ιουλίου μάλλον θα πουν το... στερνό αντίο. Αν, όμως, πρόκειται για παροδική γκρίνια ή ασυνεννοησία, από τις 12 και ύστερα λίγο λίγο θα μπορέσετε να τα ξαναβρείτε με όσους εμπλέκονται. Μάλιστα, από τις 12 έως τις 31 το τοπίο είναι πιο πρόσφορο και για νέες γνωριμίες. Φυσικά και για επανασυνδέσεις ή... νέες αμαρτίες.

Εργασία

Στα επαγγελματικά σας, μέχρι τις 11, δεν υπάρχει ούτε η ηρεμία, για να μπορέσετε να σχηματίσετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το τι είναι καλύτερο να κάνετε, ούτε και η πνευματική διαύγεια, για να καταλάβετε τι συμφέρει και τι όχι. Από τις 12, λίγο λίγο, θα ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα δημιουργούνται κάπως καλύτερες προοπτικές. Φυσικά, οι δύο εκλείψεις στις 7 και στις 22 θα σας ζορίσουν σε ζητήματα εργασίας, ωστόσο, τουλάχιστον στη δεύτερη, θα είστε σε θέση να αντιδράσετε πιο αποτελεσματικά και να μειώσετε το όποιο κόστος. Από τις 17 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου να είστε πιο προσεκτικοί σε συμφωνίες, παλιές ή νέες, και σε συμβόλαια, δηλώσεις, αιτήσεις, Διαδίκτυο, αποδείξεις, τιμολόγια, εισιτήρια, κάρτες, μεταφορικό μέσο, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως. Βλέπετε, ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση ?ε το ζώδιό σας. IΧΘΥΕΣ: 5 με 12 Ιουλίου
Ξεκούραση και χαλάρωση

ΓΕΝΙΚΑ: Η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και σας βοηθάει να χαλαρώσετε από τις εντάσεις που περάσατε το προηγούμενο διάστημα.

ΕΡΩΤΑΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες και την ευγενική φύση σας. Διεκδικήστε αυτά που χρειάζεστε και μην υποχωρείτε στα θέλω των άλλων.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Είναι περίοδος να βγείτε με φίλους που είχατε να δείτε πολύ καιρό και να περάσετε ευχάριστα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.
Ιούλιος

Σχέσεις

Eίναι αλήθεια ότι αυτός ο μήνας δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τη ζεστασιά και τον αυθορ?ητισ?ό σας, αφού από τις 4 αναδεικνύει ελλείψεις και αρνητικά. Ίσως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά να δυσχεραίνουν κάπως την κατάσταση, ?ε αποτέλεσμα να μην είστε άνετοι και απερίσπαστοι για να χαρείτε τις λεπτές αποχρώσεις των δεσμών σας. Ευτυχώς, ο Ήλιος μέχρι τις 22 και ο Ερμής από τις 4 έως τις17 θα βρίσκονται ?ε δύο θαυμάσια τρίγωνα στο πλευρό σας. Με αυτούς στο πλάι σας θα μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι καλό να γίνει για το γάμο ή τη σχέση σας. Ωστόσο, αν είστε ελεύθεροι και ψάχνεστε, αυτός είναι ένας ακατάλληλος μήνας για νέες γνωριμίες και σχέσεις. Γρήγορα θα καταλάβετε ότι άλλα χρειάζεστε εσείς και άλλα θέλει η άλλη πλευρά. Τέλος, την περίοδο γύρω από τις δύο εκλείψεις των 7 και 22 προσέξτε να μην μπλέξετε τον έρωτα ?ε τη φιλία.

Εργασία

Ο Ιούλιος είναι από τους απαιτητικούς μήνες του 2009, οπότε εσείς πρέπει να επιδείξετε υπευθυνότητα, παρατηρητικότητα και πνεύμα συνεργασίας. Ο Άρης σε τετράγωνο ?ε το ζώδιό σας και τον Ουρανό, που βρίσκεται εκεί, όπως και το τετράγωνό του ?ε τον Κρόνο, που βρίσκεται απέναντί σας, δημιουργούν μια άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες και οι ρυθμοί στους οποίους θα κινηθείτε δεν θα είναι εύκολοι. Ορισμένοι μπορεί τώρα να πέσετε «θύματα» της πολιτικής που αναπτύσσεται στο χώρο σας ?και, φυσικά, οι ιθύνοντες σε αυτόν?, ενώ, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μάλλον θα αντιμετωπίσετε σκληρό ανταγωνισμό. Διόλου απίθανο οι προτάσεις που θα δεχτείτε, αν ψάχνετε για νέα δουλειά, να μην είναι οι καλύτερες, ούτε από οικονομικής άποψης ούτε από πλευράς υποχρεώσεων. Απαιτούνται συ?βιβασ?οί από τις 12 και ύστερα, και μάλιστα πολλοί.
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από victoria Την / Το Πεμ Αυγ 06, 2009 5:26 pm

διδυμος με υδροχοο???κανα μελλον βλεπουμε???
avatar
victoria
Φανταρακι
Φανταρακι

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ηλικία : 35
Tόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 13/09/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από fotgeo Την / Το Τρι Αυγ 11, 2009 9:57 pm

nikio mou....
avatar
fotgeo
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 2744
Ηλικία : 33
Tόπος : πειραιας
Επάγγελμα : β.λογιστη-μανικιουρ/πεντικουρ/ονυχοπλαστικη/μακιγιαζ+φρυδι+μονιμες βλεφαριδες!
Ατάκα : βαλε διαολε
Registration date : 10/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Τετ Σεπ 09, 2009 11:38 pm

??????????????????????
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από sTeLLiNa_7 Την / Το Πεμ Σεπ 10, 2009 2:36 am

αχμμμ και εγω κ εγωωωω ζηλεψα ιχ !! ειμαι λεων κ το αμορε ειναι τοξοτακι ... πως τα βλεπεις ?!
avatar
sTeLLiNa_7
Φανταρακι
Φανταρακι

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ηλικία : 31
Ατάκα : pLaKa .. pLaKa .. 2 pLaKeS .. !!
Registration date : 08/09/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από penoula Την / Το Παρ Σεπ 11, 2009 8:43 am

Λέων γυναίκα με άντρα Τοξότη
Ζέστη, ενθουσιασμός, ζωτικότητα και χαρά εκδηλώνονται όταν εσείς οι δύο είστε μαζί, και υπάρχει ένας μεγάλος μαγνητισμός μεταξύ σας. Εκείνος ξυπνά σ' εσάς την πιο φωτεινή, χαρούμενη πλευρά σας, αλλά και σας βοηθά να μην βαδίζετε μονόπλευρα στον ίδιο πάντα δρόμο. Σας χαρίζει νέες ιδέες και εμπειρίες που αρέσουν και σ' εσάς. Αυτή είναι μια αμοιβαία ευεργετική σχέση που υπόσχεται πολλές καλές στιγμές και μια πολύ ενεργητική συμβίωση.
Και οι δυο σας νιώθετε άνετα να εκφράζετε τις προσωπικές σας κρίσεις για τις ιδέες και τα σχέδια του άλλου.

Εσείς από την μεριά σας, νιώθετε ενθουσιασμό για τον πνευματώδη σύντροφό σας που συγχρόνως σας παρέχει μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας, κάτι όμως που αν παραχωρήσετε σ' αυτόν ανεξέλεγκτα, μπορεί και να παραβεί τα όρια, προκαλώντας τη ζήλια και τις αντιδράσεις σας.

Η συχνή αδιαφορία του στα προσωπικά αισθήματα των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει ωμά σχόλια, που ίσως να έβλαπταν εύκολα την υπερηφάνεια σας. Είστε επίσης περισσότερο ειλικρινής απ' ότι εκείνος, ο οποίος τείνει να περιπλανάται (στην πραγματικότητα και στην φαντασία) περισσότερο απ' όσο εσείς. Γενικότερα αυτή η σχέση είναι αρμονική, αν μπορέσετε να δουλέψετε μαζί για ένα κοινό στόχο, ώστε να βγάλετε όλη αυτή την ενέργεια που και οι δυο έχετε.
avatar
penoula
Αποστρατος
Αποστρατος

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 798
Ηλικία : 30
Tόπος : korinthos
Ατάκα : zise tin kathe stigmi san na einai i teleutaia.....
Registration date : 24/07/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΖΩΔΙΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΕΝΥ...!!!

Δημοσίευση από point Την / Το Δευ Σεπ 14, 2009 10:26 pm

Σκορπιός εγώ, αιγόκερος αυτός, υπάρχει happy end?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

point
Ψαρουκλα
Ψαρουκλα

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ηλικία : 36
Ατάκα : Κι όλο με κοιτάς σα να με ρωτάς, πες μου μ' αγαπάς?
Registration date : 14/09/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης